- 11 Şubat 2009
- 263
- 1
- 40
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.421
benim gibi bilgisayari acsam hemen buraya bakiyom herzamanda dolu
mubarek benimde uykum yok
mubarek benimde uykum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm nasılsınız
Ben açıkcası mutsuz evlilikleri gördükçe korkuyorum.. hepsi ibretlik bir derdim var bölümüne girdiğim an için kararıyor mesela..henüz evlenmeden negatif düşünmek istemiyorum, büyük konuşmakta..
Evlenince büyü bozuluyor mu gerçekten? Flirt ve nişanlılık döneminde herşey tozpembe mi yani?
çok üzüldüm gerçekten..:çok üzgünüm:ailem dağıldı canım babam ablam abim var fakat ayrı ayrı şehirlerdeyiz
herkez kendi halinde kısacası benim sıkıntımla kimse uğraşamaz anlıyacağın
insan belli bir müddet sonra herşeyi göz yumuyor. bir oğlum var 2.5 aylık
onunla avunuyorum açıkcası. rabbim kalbine vicdan versin ne diyeyim
daha fazla uğraşmıycam yoruldum çünkü. bana bir adım yaklaşırsa
ben ona on adım yaklaşırım.
sıkıntılarla dolu bir gün, sıkıntılarla dolu bir akşam daha....üşüttüm mü ne, çok halsizim....
o kadar abartmayalım ama evlilik gerçekten zor, örneğin benim evliliğimi ele alırsak biz eşimle flört ederken de aynı çatışmaları yaşardık, evlendikten sonra değişen fazla birşey olmadı...bu kadar çatışan birçift neden evlendi dersen gerçekten çok sevdik birbirimizi..yapılarımız ile ilgili birşey, bir uyuşma sorunu ve uyum sorunu...evliliğin ilk başlarında uyum sağlamak zor oluyor ve ilk yaşanan kırgınlıklarda ileriyi çok etkiliyor...
ne kadardır evlisin ?
dyglu ile aynı şeyi düşünüyorum bende..resmen soğudum evlilikten.kadınalrın nerdeyse hepsi mutsuz , huzursuz.sürekli sorunlarından ve ilgisizlikten şikayetçiler..
erkeklerin gözü dışarda yada işkolik.
zoraki mi birlikte kalmaya devam ediyor bu insanlar anlamıyorum ..hayat böyle devam etmezki..
senin durumun cok kotu eyer dertlesmek istersen msnde gorusebiliriz gercekten cok uzuldum ne atabilirsin ne satabilirsin :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
elviracim yazdiklerini okudum ve gercekten cok üzüldüm. :çok üzgünüm:
esinle konusmayi denedin mi canim. sor bakalim bi neden böyle yapiyormus
niye seni görmezden geliyor ki? ne yapmak istiyor anlamadim
bence sende tavrini koymalisin canim.
büyük konusmayayim ama, ben böyle bi iliskiye devam edemezdim herhalde
merabalar
bıraz okudum
elvıra cok uzuldum
allah senın yanında olsun
evlılık zor ıs
ısallah mutlu ol hep
naber nasılsın
merabalar
bıraz okudum
elvıra cok uzuldum
allah senın yanında olsun
evlılık zor ıs
ısallah mutlu ol hep
iyiyim canım sen nasılsın? işten geldim yorgunum biraz, karnımda aç mamma yaptım, yiyeceğim...:sm_cool:
amin canım allah hepimizin yanında olsun.:Saruboceq:
ben burdayım suan
hergun degısıyo ınsan bıgun bı gune uymuyo ıste
herkez ıyı olsun