Canım sıkılıyor

canlarım nasılsınız
ben bu aralar hiç iyi değilim
çok mutsuz çok umutsuz
çok agresif çok ağlak biri oldum
sevgililer gününe gelecek olursakta kociş
her zamanki gibi unuttu. ne aşk kaldı ne sevgi
şu 7 yıl herşeyi yedi bitirdi.

allaha sukur ben sikilmiyorum cunku internet var ve sizler varsiniz nasil sikilsin vallah internet birsey olcak diye odum kotuyor tek arkadasim benim

Selam kızlar...Nasılsınız??
Uzun zamandır uğrayamadım buraya..
Sevgililer günümüz tuhaftı bi ağladım bi güldüm diyebilirim..
Sinemaya gidip recebi izledik ne ormantik dimi biliyorum :=)

uzuldum gercekten insan bkliyor dimi araniz cokmu kotu elvira

doğum yaptım bi tebrik etmedi yada bi çiçek getirmedi.
yeni yıl geldi kutlamadı
evlilik yıl dönümümüz geldi hatırlamadı
sevgililer günü geldi hatırlamadı düşün artık ne kadar kopuğuz.
eşim beni yanına yakıştırmaz. başbaşayken konuşmaz sorduğum soruya :uhm:
100. sefer cevap verir işte esdeli bu kadar kötü ama ondanda başka kimsem yoksenağlama

doğum yaptım bi tebrik etmedi yada bi çiçek getirmedi.
yeni yıl geldi kutlamadı
evlilik yıl dönümümüz geldi hatırlamadı
sevgililer günü geldi hatırlamadı düşün artık ne kadar kopuğuz.
eşim beni yanına yakıştırmaz. başbaşayken konuşmaz sorduğum soruya :uhm:
100. sefer cevap verir işte esdeli bu kadar kötü ama ondanda başka kimsem yoksenağlama

oazamn kendinize cekmeye deneyin nesela supriz yapin yada onun icin suslenin ben ayni durumda olsam oyle yapmaya calisirim kendime cekmeye calisirim ediyeler al cilve yap cunku cok kotu sana karsi soguk durmasi

oazamn kendinize cekmeye deneyin nesela supriz yapin yada onun icin suslenin ben ayni durumda olsam oyle yapmaya calisirim kendime cekmeye calisirim ediyeler al cilve yap cunku cok kotu sana karsi soguk durmasi

ahhhh ahhh canım benim yedi yıldır yapmadığım kalmadı
şuan yapsam sen kafayımı yedin der kesin.
onun gözünde bizim evliliğimiz sıradan evlilik
ben evini derleyen tolayan kadın çocuğuna anne
istediği zaman karısı konumdayım.
ksacası heyecan falan filan bitik bizde umutsuz vaka
dedikleri bu olsa gerek.
onun için ben herzaman 3 4 plandayım
asıl bana koyan ne biliyormusun ben ne yaptım acaba
da böyle yapıyor. şöyle arkama dönüp baktığımda
bulamıyorum ne yaptığımı.​

ahhhh ahhh canım benim yedi yıldır yapmadığım kalmadı
şuan yapsam sen kafayımı yedin der kesin.
onun gözünde bizim evliliğimiz sıradan evlilik
ben evini derleyen tolayan kadın çocuğuna anne
istediği zaman karısı konumdayım.
ksacası heyecan falan filan bitik bizde umutsuz vaka
dedikleri bu olsa gerek.
onun için ben herzaman 3 4 plandayım
asıl bana koyan ne biliyormusun ben ne yaptım acaba
da böyle yapıyor. şöyle arkama dönüp baktığımda
bulamıyorum ne yaptığımı.​

peki siz severek evlenmedinizmi yoksa gorucu usululemi yani esinizin boyle olmasinin sebebine acaba baskasimi var hayatindakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

peki siz severek evlenmedinizmi yoksa gorucu usululemi yani esinizin boyle olmasinin sebebine acaba baskasimi var hayatindakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

severek evlendik canım ama baya vadereler atlattık evliliğimiz içinde.
hayatında biri olsa kesinlikle anlarım. olaki anlyamazsamda insan kendini
aldatır karşındakini asla.

slm herkese...canım yine sıkkın..ne olacak benim bu halim bilmiyorum...adet düzensizliğim ile ilgili sıkıntı yaşıyorum, hormon ilacı kullanıyorum haliyle sinir yaptı..yorgun ve halsizim, artık evdeki işlere de koşturamıyorum...dün eşimle bir plan yapayım dedim...ortalığı dağınık bırakmayalım dedim..benim ki ben sana yardım ediyorum, dağınık değilim, sen daha dağınıksın falan deyince sinirlerim bozuldu...konuştuğuma pişman oldum, bu da çekti gitti dışarı...telini şarjdan çıkarmış, şarj aleti prizde..ben de aldım balkondan attım...ben onun arkasını toplamak zorunda değilim...o da bana bağırdı, kavga ettik..duruşmaya gidelim de boşanalım..hergün kavgandan bıktım dedi...ben de tamam dedim...ama sinirlerim çok bozuk, kavga çıkarıyorum ama neden hiç düşünmüyor?

İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.. yazık olmuş.. artık her yaptığınız birbirinize batıyor demekki.. keşke biraz daha sakin olsaydınız.. eminim sinirin yatışınca pişman oluyosundur.. Boşanmayı gerçekten düşünüyormusunuz? yuva kolay kurulmuyor allah sabır versin cnm...

İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler.. yazık olmuş.. artık her yaptığınız birbirinize batıyor demekki.. keşke biraz daha sakin olsaydınız.. eminim sinirin yatışınca pişman oluyosundur.. Boşanmayı gerçekten düşünüyormusunuz? yuva kolay kurulmuyor allah sabır versin cnm...

evet pişman oluyorum ama sinirleniyorum ne yapayım...boşanma konusunda da inan hiç bir şey belli değil...

slm herkese...canım yine sıkkın..ne olacak benim bu halim bilmiyorum...adet düzensizliğim ile ilgili sıkıntı yaşıyorum, hormon ilacı kullanıyorum haliyle sinir yaptı..yorgun ve halsizim, artık evdeki işlere de koşturamıyorum...dün eşimle bir plan yapayım dedim...ortalığı dağınık bırakmayalım dedim..benim ki ben sana yardım ediyorum, dağınık değilim, sen daha dağınıksın falan deyince sinirlerim bozuldu...konuştuğuma pişman oldum, bu da çekti gitti dışarı...telini şarjdan çıkarmış, şarj aleti prizde..ben de aldım balkondan attım...ben onun arkasını toplamak zorunda değilim...o da bana bağırdı, kavga ettik..duruşmaya gidelim de boşanalım..hergün kavgandan bıktım dedi...ben de tamam dedim...ama sinirlerim çok bozuk, kavga çıkarıyorum ama neden hiç düşünmüyor?

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
off cnm ya evli değilim ama cidden sıkıntını çok çok iyi anlıyorum..
adamların genlerinde var tuhaflık.yada bizde bilemiyorum..
çok yorup bıktırıyorlar..ne heves kalıyor nede şevk..
sen yine de biraz daha ılımlı olmaya , alttan almaya çalış evlilik daha farklıdır eminim..
düzelir elbet ama bu sorun biter diğeri başlar..
nolcak böyle bilmiyorum:çok üzgünüm:

X