- 17 Nisan 2007
- 3.336
- 8
- 49
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.141
Yazacak bir konu bulamıyorum forumda.
Çok sıkıldım. Gezip duruyorum bu gece.
Reçelde hala olmadı
Çok sıkıldım. Gezip duruyorum bu gece.
Reçelde hala olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bugun kımse ugramamıs ya
kımsenınmı canı sıkılmadı e oldu
herkez cok mutlumu ben harıc(((
yok be gülüm bugün benim canım çok sıkkındı, hatta o yüzden uğramadım bile diyebilirim....sabah tartıştık eşimle..ben hasta olamıyorum diye gerginim çok, sabah kendimi iyi hissetmedim, eşim benden sakladığımız bir belgeyi istedi, ortada duruyordu, ben de gerek yok diye kaldırmıştım başka yere, bulamayınca sinirlendim, ağlamaya başladım...o kadar zaman oldu istemedin, şimdi mi aklına geldi diye, bu da bana ağlama sus falan dedi, sakinleştireceğine sesini yükseltince fıttırdım ben de...daha çok ağladım, bu da çekti gitti..ben de sürekli işyerine taciz teli açtım...ağladım ağladım, sonra eve geldi barıştıkta, gezmeye çıktık biraz....şimdi de yemek yapacağım...
sız kavga etmeden rahat edemıyosunuz anladım artık valla
aman sonunda ıyı olunda tuzunuz bıberınız olsun onlar
aa gecmıs olsun
bılgımde yokkı yardım edıyım
kendınmı yapıyosun
yapmaz olayım, geçenlerde kuaförüme kızdım, kaç gündür kafaya koydum yapacağım diye nasıl da heveslendim, oysaki kendimi biliyorum, beceremem böyle şeyleri,sürdüm koltukaltıma yapıştı kaldı, çıkmadı, hani ojeninüstüne oje sürünce çıkar ya, kaydirigubbakcemile3 sürdüm denedim olmadı, daha da beter oldu, kan topladı, kapatamıyorum yapışacak diye kaldı el havada....canım da yandı çok, her yer berbat oldu....en sonunda pamuklu bir beze sıcak su sürdüm de azcık yumuşadı...
ayy yapısıp kalması cok kotu ole seylerı bende beceremem cok canım acır
hazır sırlerden almıstım marketten yapamdım duruyo
Böyle durumlarda agda yagı yada evde yoksa normal sıvıyag yada zeytın yag sur oraya.. ancak onlar kurtarır.. su surme sakın hepten batırır durumu :) aklında olsun..
mrb arkadaşlar benimde canım sıkılıyor
katılayım size.
katıl ama hep gel, öyle sadece sıkılınca gelme, boş bırakma burayı...zaten burdakilerin canı hep başka başka saatlerde sıkılıyor, zor denk geliyoruz....hoşgeldin....
benimde canım sıkılıyor....kocam gece eğitiminde..kavgalıyız zaten gelmesede olurrrrrrr:lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:
burda oturdum böle yazıcak bi yerler bakıyorumkaydirigubbakcemile3
benimde canım sıkılıyor....kocam gece eğitiminde..kavgalıyız zaten gelmesede olurrrrrrr:lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:
burda oturdum böle yazıcak bi yerler bakıyorumkaydirigubbakcemile3
hosgeldınız yenı sıkılanlar
bı kutuda bende duruyo camasırsuyu yazık oldu
kafanı dinle, boşver kocayı...bazen benim ki akşam uyur, uyansın isterim ama uyanınca da sürekli birşey ister, kanalları değiştirir, keşke uyanmasaydı derim....
aslında başka bir tane almıştım, paketin içinde, kırıp kırıp kapta eritiyorsun, o daha hoşuma gitmişti almak açısından....ama onu yüzüme denedim...bugün de küçük kapların içinde olanlardan aldım, yağı da hediyeydi....kabı ısıtabiliyormuşsun, yağı falan da hediye olunca iki tane aldım, güzelce hazırlandım....yapışıp kalınca neye uğradığımı şaşırdım..eşimde banyonun kapısına geldi, açsana diyor, ben de kol havada, açma sakın diyorum, kapı kilitli olduğu halde....komediydi tam....