Canım sıkılıyor

ya bende az önce kavga ettim eşimle, geldim buraya ama üşüdüm giderim içeri yine....ebrunun kullanıcı profilinde sevgilisinden ayrılanlar kulübünü okuduğunu gördüm...benim kavga nedenim ise eşim sürekli ailesini aradığında telefonu bana uzatıyor kendi bile az konuşuyor ve hiç düşünmüyor, ben nasılım o anda keyfim nasıl, iş mi yapıyorum, konuşacak halim var mı..ama benim ailemle kaç ay oldu bir kere konuşmadı telde....kendimi çok kötü hissettim, ağladım hatta.....

Yapma üzme kendini.erkekler böyledir.geneli aynı.sende verdiğinde nassınız iyimisiniz de tamam zaten karşıdaki isteksiz oldunu anlarsa çabuk kapatır tlfu.sende annenleri ara istediğin kadar konuş.üzülme buna

gunaydın bayanlar

kardelen naptınn ıyımısın duzeldımı aranız

camasırsuyu sen nasılsın
senın esı bıraz aılecı galba

ben buara sevgılısınden ayrılanlara takılıyom hepsı benden:)))

eşim aileci ama bundan fazla rahatsız olmuyorum, çünkü çok iyi insanlar, tek istediğim benim aileme de eşit davransın....ben de ağaç kovuğundan çıkmadım ya...

benimde canım sıkılıyorrr
herşey herkez üstüme üsüme geliyor, karamsarlık,mutsuzluk..
saplantılar,sorunlar,paranoyaklıklar,kocam,çevrem,işim,herşeyim herşey bir arada toplandıı
imdat çıldırıyorummmmmdelikafaduldendelikafadulden

laz kızı hosgeldın
ayy allah yardım etsın sana cıldırma dur

camasır suyu haklısın
ıstedıgını karsındakınede verıceksın ama anlayana
erkekler dusunemıyomu ole yapmak ıstıyolar bılmıyorum
anlayamayız bu erkelrı

Yapma üzme kendini.erkekler böyledir.geneli aynı.sende verdiğinde nassınız iyimisiniz de tamam zaten karşıdaki isteksiz oldunu anlarsa çabuk kapatır tlfu.sende annenleri ara istediğin kadar konuş.üzülme buna

hergün uzatıyor teli bana ya....sanki kendi konuşmak için değil de benle konuşturmak için aramış gibi, bir gün tuvaletteydim valla, teli uzattı....yuh dedim ama kendi aylar oldu konuşmadı telde benimkilerle....

benimde canım sıkılıyorrr
herşey herkez üstüme üsüme geliyor, karamsarlık,mutsuzluk..
saplantılar,sorunlar,paranoyaklıklar,kocam,çevrem,işim,herşeyim herşey bir arada toplandıı
imdat çıldırıyorummmmmdelikafaduldendelikafadulden
naptılar bacım sana ya....?

laz kızı hosgeldın
ayy allah yardım etsın sana cıldırma dur

camasır suyu haklısın
ıstedıgını karsındakınede verıceksın ama anlayana
erkekler dusunemıyomu ole yapmak ıstıyolar bılmıyorum
anlayamayız bu erkelrı

valla anlayacak fazla birşey de yok aslında, çok düz mantıklar....erkek ya, gelin olarak ben konuşmak zorundayım, onun düşüncesi bu işte..klasik erkek düşüncesi.....ben de karar verdim, o ne kadar konuşursa ben de o kadar konuşacağım....

gezmeye gidecektim oğluşumla yağmur başladı eve tıkıldım kaldım kocişde geç gelecekmiş gece
sıkıntıdan öldüm demektir

gezmeye gidecektim oğluşumla yağmur başladı eve tıkıldım kaldım kocişde geç gelecekmiş gece
sıkıntıdan öldüm demektir

slm canım, uzun süredir yoksun, oğluşunla ilgileniyorsun ne güzel..ben de tatildeyim, iş zamanı yapamadığım tüm işleri yapmaya çalışıyorum ama bir türlü bitmiyor, her dakika yeni birşey çıkarıyorum kendime....5 gündür tatildeyim hep iş yaptım ama daha gözle görülür bir sonuç yok ortada.....izmirde de sabah gök yarıldı sanki ama şimdi güneş var, süper...

slm canım, uzun süredir yoksun, oğluşunla ilgileniyorsun ne güzel..ben de tatildeyim, iş zamanı yapamadığım tüm işleri yapmaya çalışıyorum ama bir türlü bitmiyor, her dakika yeni birşey çıkarıyorum kendime....5 gündür tatildeyim hep iş yaptım ama daha gözle görülür bir sonuç yok ortada.....izmirde de sabah gök yarıldı sanki ama şimdi güneş var, süper...

kk giriyorum ama pek yazamıyorum açıkcası okuyup geçiyorum.
aaa evet babam izmirde oturuyor aradı orası nasıl dedi yağmur var ama çok değil dedim burası felaket gibiydi ama şimdi iyi dedi:)
geçen gün sel olmuş ortalık sanırım yağmurdan.

kendine yorma fazla iş bitmiyor hiç bi zaman. tatilin tadını çıkar

kk giriyorum ama pek yazamıyorum açıkcası okuyup geçiyorum.
aaa evet babam izmirde oturuyor aradı orası nasıl dedi yağmur var ama çok değil dedim burası felaket gibiydi ama şimdi iyi dedi:)
geçen gün sel olmuş ortalık sanırım yağmurdan.

kendine yorma fazla iş bitmiyor hiç bi zaman. tatilin tadını çıkar

zaten derler ya, izmirin havasına suyuna kızına :jeyyar: güven olmaz diye...çok entrasan bugünlerde hava...sabah şakır şakır yağmur, öğleden sonra güneşli oluyor ya da sabah günlük güneşlik, gece gökgürültüleri...ama yağmur yine de az izmir için...yazın susuzluktan neler çekiyoruz....kendimi yormuyorum, yavaş yavaş yapıyorum ama iş yapmak hiç bu kadar hoşuma gitmemişti...ilk defa şubat tatilimi evde geçiriyorum....

slmlar
nasılsınız
camasırsuyu ıse devam dımı
karısan yok ayagına dolanan yok ne geuzel yptıgın ısten anlarsın
ben bugun yoktum alısverıs yaptık geldık
aksamda yokum galıba
ve grıp vede cok moralı bozuk malum sebepten dolayı kafamı toparlayanıyorum

X