Canım sıkılıyor

bende cani sikilanlardan biriyim kizlar , ama maalesef benim artik eskisi gibi fazla zamanim olmuyor , esim evde olunca oturamiyorum net´in basina..............

iyiyim ne olsun işte dolanıyorum buralarda sen nasılsıngamyoncuiremsu

iyiyim ben de..kkda cinsellik bölümü kalkmış, şu anda en önemli konu o, arkadaşların yorumlarına bakıyorum arada bir....bugün sir yapacağım diye koltukaltımı yapıştırdım, çeke çeke kan topladı, onunla uğraştım tüm akşam....bir de nazar mı değdi ne, müthiş bir baş ağrım var, eşim okudu gözünden yaş geldi...

iyiyim ben de..kkda cinsellik bölümü kalkmış, şu anda en önemli konu o, arkadaşların yorumlarına bakıyorum arada bir....bugün sir yapacağım diye koltukaltımı yapıştırdım, çeke çeke kan topladı, onunla uğraştım tüm akşam....bir de nazar mı değdi ne, müthiş bir baş ağrım var, eşim okudu gözünden yaş geldi...

hadi ya geçmiş olsunnn bende yapacaktım ama vazgeçtim artık yarın yaparım

inşallahçalışır :jeyyar:

canım sıkılıyor ya bugün çıkacaktım dışarı ama hava kapalı artık yarın çıkarımşakkıdı

burda hava çok güzel ama içimden dışarı çıkmak gelmiyor benim de, ne yapsam bilmiyorum, biraz kendimle uğraşayım bari ama dün yaptığım şeyleri denemeyeceğim, bir daha sir yapışsın istemiyorum, ayrıca dün sıcakken yüzüme de sürdüm, sabah uyandığım da çenem yanmıştı,kabuk bağlamış..umarım geçer...

burda hava çok güzel ama içimden dışarı çıkmak gelmiyor benim de, ne yapsam bilmiyorum, biraz kendimle uğraşayım bari ama dün yaptığım şeyleri denemeyeceğim, bir daha sir yapışsın istemiyorum, ayrıca dün sıcakken yüzüme de sürdüm, sabah uyandığım da çenem yanmıştı,kabuk bağlamış..umarım geçer...

inşallah geçer canım kaydirigubbakcemile2

eşinle aranız nasıl

inşallah geçer canım kaydirigubbakcemile2

eşinle aranız nasıl

eşimle aram iyi, arada bir tartışıyoruz da boşanmaya kalkmadık henüz, eğer öyle bişey olursa hazır açılmış dava var nisanda...sırnaşık şey senin de sevgilinle barışmana sevindim...

slmlar napıyosunuz camasırsuyu daha bıtmedı temızlık

kardelen sen nasılsın barıstınmı sevgılınle

sana komik birşey söyleyim mi, ben aslında daha temizliğe başlayamadım...çünkü tüm dolapları falan düzenledim, yıkanacakları, ütülecekleri bitirdim....derledim, topladım, temizleme işi bu hafta....

benimde canim sIkILiyordu ama arkadaslar aradilar ve sinemaya gidiyoruz dediler...
neyse bugünlük böyle can sIkInligindan kurtulmus oldum....
darisi diger günlerin basina... :lepi:

eşimle aram iyi, arada bir tartışıyoruz da boşanmaya kalkmadık henüz, eğer öyle bişey olursa hazır açılmış dava var nisanda...sırnaşık şey senin de sevgilinle barışmana sevindim...

aman su nısanı hyırlısıyla atlatın barı

kaydirigubbakcemile

sana komik birşey söyleyim mi, ben aslında daha temizliğe başlayamadım...çünkü tüm dolapları falan düzenledim, yıkanacakları, ütülecekleri bitirdim....derledim, topladım, temizleme işi bu hafta....

ozaman daha kolay bundan sonrası
ben bıtmıstır dıye dusunuyodum aslında neyse
bıtırde bı cayta gelelım:eek:

X