- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 36
-
- Konu Sahibi 88prenses22
valla ne oluyosa oğlumun uykusuzluğundan oluyo zatenCanim cocuklar belirli bi yasa gelene kadar maalesefki düzen bozuluyor
Ama yinede sizin elinizde, yani oglisin güzel uyuyomu bilmiyorum, ama mesela ben ufakligi yedide, büyügüde ondan sonra yani yedi bucuk gibi yatiriyorum
Aksamlari bize kaliyor, genelde beraber geciyoruz yataga, sabahlarida o isteken tabii ben kalkiyorum, o evdeyse yada hafta sonlari diyeyim, cocuklari yataktan cikartiyoz onlar oyalanirken biz biraz daha yatak keyfi yapiyoz, bazen onlarda yanimiza geliyor :116:
Yani eski düzen zaten olmuyor, ama yeni düzenler yarata bilirsiniz
Hahahhaha o zaman dua et gece kar yagsin bosa temizlemis olsun
valla ne oluyosa oğlumun uykusuzluğundan oluyo zaten
sabahlara kadar uyumaz yemez içmez
ona sinir olur kocama surat yaparım
beraber yatağa girince bile en geç 10-15 dk sonra ağlıyarak uyanıyoo
of off şu çocuğunda artık bir uyku düzeni olsun
sen emziriyor musun oğlunu
zaten yağıyo ki
Canim ben her ikisinide bir yasina kadar emzirdim, zaten alti aydan sonra anne sütü ytersiz kaliyor, bir yasindan sonrada normal süt icebiliyorlar, yani doktor tavsiyesiylede fazlasi luzümsuz
Canim alistirmissin sen oglani, bebekler cok zeki oluyorlar, hemen anliyorkar nasil istediklerini elde edebilirler
Ilkinde bende tecrübesiz olunca iki yasina kadar cektim ama ikincisi allahima sukur bir yasinda duzene girdi
Biraz ugras istiyor bir iki haftada kararli ve dayanikli olman gerekiyor ama ondan sonra gelsin huzurlu gecelerrrrr :124::124:
ben 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum kısmet olursa
zaten süte de yeni yeni alışıyor
geceleri çok ağlıyor bilmiyorum gazı mı oluyo ağrısı mı
bazen 2-3 saat sallıyorum
çok uğraşıyorum fakat bir düzen sağlıyamıyorum
senden öğreneceğim çok şey var
Canim yanlis anlama ama hata üstüne hata yapiyorsun
Ben cok kitaplar okudum, doktoruma danistim, netten okudum
Senin yaptiklarin tipik türk kadinlarinin yaptiklari ondan sonrada ah cocugumun düzeni yok oluyor
Böyle yaparsan olmaz tabiki
Bikere emen cocuk doymaz tatlim, arti annenin kokusu yani gögsünü sIk sIk arar....
Cocugu sallamak onu sersem etmekten baska bisi degildiryani hafif kollarinda sallarsin falan ama ayakta falan sallamak
Cocugun bi düzene alismasi gerekiyor, sen ona nasil gösteriyorsan o ona alisiyor ve onu istiyor canim...
sebebi var mı
Sıkılana açık değil mi kapı:26:
Ondan sıkılyorum işte canım
Canim yanlis anlama ama hata üstüne hata yapiyorsun
Ben cok kitaplar okudum, doktoruma danistim, netten okudum
Senin yaptiklarin tipik türk kadinlarinin yaptiklari ondan sonrada ah cocugumun düzeni yok oluyor
Böyle yaparsan olmaz tabiki
Bikere emen cocuk doymaz tatlim, arti annenin kokusu yani gögsünü sIk sIk arar....
Cocugu sallamak onu sersem etmekten baska bisi degildiryani hafif kollarinda sallarsin falan ama ayakta falan sallamak
Cocugun bi düzene alismasi gerekiyor, sen ona nasil gösteriyorsan o ona alisiyor ve onu istiyor canim...
Dilooo msjlarina baakk
Bu arada selammmm herkese
Hayirli olsunn topik
sağol canım hoş geldin
Kendimi tanitayim mi
Istanbuldan
22 yasindayim
6 aylik evliyim :132:
Sıkıldımmmmm
ahh ahhh hamileyken ne hayallerim vardı
başından beri hep zorla emzirdim hala da öyle gece zaten emmez gündüz ise 1-2 kez
sütüm hep yetersizdi
ilk 2 ay sallamıyacam diye direndim
en sonunda uykusuzluktan iki kere düşürecektim ayağımda sallamaya başladım
kucağımda evin içinde dolanmaktan kollarım ve bacaklarım uyuşurdu
çok zor bir bebekti,çok gazlı ve kolik
o düzeni birazda çocuk kuruyor
her gün aynı düzeni uygularım o bildiğini yapar
düzenli uyuturum doğduğundan beri gece yarısı uyanıp uyumaz
çok hiperaktif ve çok mızmız
ne yapabilirim ki
Dilooo msjlarina baakk
Bu arada selammmm herkese
Hayirli olsunn topik
ooo tekrar hoş geldin taze gelin
Selam mervecigimmmm
Hangi mesaja kizzzz :26:
Kendimi kaptirmisim burda cocuk konularina
Ozel msjina
Cocugum olunca senden ders alicam zaten.
Kendimi tanitayim mi
Istanbuldan
22 yasindayim
6 aylik evliyim :132:
Canim benim oglanda cok sorunluydu ilk dort ay yarim saatten fazla uyumazdi, gaz sorunu vardi neler cektim
Ilk zamanl r bunlar normal, benim sütüm cok iyiydi allaha sükür, ama bak sende diyorsun sütüm yetersiz diye ozaman zaten emzirmenin bi anlami yokki kendine zarar, zaten alti ayliktan sonra anng sütün bi faydasi kalmiyor sadece aliskanlik oluyor :97:
Bak canim cocuklar icin rutin olmak cok önemli ve gec saatte yatirmiycan, hani gec yatirayim gece uyur mantigi cok yanlis
Hemen olacak diyede bisi yok kimi cocuklar bir haftada alisir kimi,eri 2-3 haftada burda is sana düsüyor senin kararli olman gerekiyor....bak ben nasil basardim anlatayim canim
Her aksam saat yedide aldim bebisimi yatirdim önüme ilk bezini degistirdim, sonra pijamasini giydirdim, sonra dislerini fircaladim, odasina gectik yatagina yatirdim ben yana oturup biberondan sütünü icirdim, bitince memesini agzina verdim bide bi kücük ayiyik gibi biseyi var onu eline verip öpüp odadan ciktim....tabiiki ilk zamanlar hemen agliyorlar...bir ki dakka bekleyip yanina gidip yine agzina memesini,eline ayicgini bi öpücük ve hic kucaga almadan yine odadan cikis, tabii yine agliycak,sende sürekli aynisini yapicaksin, ve herseferinde zamani biz z daha uzatcan, yani ilk bikac dakka sonra yanina gidiyosan sonra bi 5 dakka sonra sonra yedi falan iste, en önemlisi kucagina almiycaksin, yaninda oldugunu hissedecek ama okadar... Bu tabiiki bikac zaman böyle sürece aa sen hep ayi yapman lazim, siralamayi degistirmiycen, geueleri uyaninca suyu hazirda olsun biraz icirt vet yie memesini...
Simdi bede nasil biliyomusun :116: giyiniyoz sütümüzü iciyoz zaten kendisi gidiyor yataga aliyo ayicigini memesini sütten sonra ben öpüyorum cikiyorum ve sabah yediye kadar uyuyor