- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
-
- Konu Sahibi 88prenses22
bu da iyiymiş de her zamn yapıyomu ki senin kociş:44::44:
iyi yaptın tatlım
bende yaşımı göstermem 19-20 filan zannederler bazıları fena abartıyo ama bi ara ehliyet kursundan bi adam bana ehliyetin var mı diye sordu yok dedim sonra dedi ki ehliyet alma yaşın geldi mi kaç yaşındasın dedi 25 dedimben seni 17 yaşında filan sandım dedi
aynen
desene topiğimiz hep küçük hanımlarla dolu
kocama sinirlendim şimdi
salonda kitap okuyordu gidip uyumuş
insan demez mi uyuyorum diye gıcık
Vallah yemek yapmaya bayiliyor ve benden iyi yapiyor gercektende
Vakti oldumu hep o yapar, misafirlere ben ama hep yardimci olur :116:
Vallah abartiyom sancaksiniz ama bana bikac kere kimlik sordular sigara alirken en son iki hafa önce ben bileböyle oldum
nasıl yanibenim sigarayı genelde annem aldığı için ben alsam bile tanıdık yerlerden aldığım için kimlik filan istemiyolar
yap tabiorda öyle bişey yokmuş ya değişiklik olur bide senden sonra herkes öyle yapmaya başlıyomuş
tamm canm bilmiyorum çoğu kadının ağrı problemi var umarım ilerleyen süreçte rahatlarsın..
başlar valla açılışı sen yaptın ben devamını getiriyim :102:
Almanya biraz daha kuralci canim
Burda emin olmadikarmi kimlik istiyorlar :97:
benimki de çok yapardı ilk zamanlarVallah yemek yapmaya bayiliyor ve benden iyi yapiyor gercektende
Vakti oldumu hep o yapar, misafirlere ben ama hep yardimci olur :116:
Vallah abartiyom sancaksiniz ama bana bikac kere kimlik sordular sigara alirken en son iki hafa önce ben bileböyle oldum
ben de 1.63 boyundayım ama sanırım kilomdan ötürü çocuk gibi durmuyorumevet ya zaten tipten öyle küçük zannediyolar boy 1.64 kilo 47-48 olunca doğal olarak çocuk gibi duruyorum
Dürtü verseydin kizzzz
hmm evet burda tanıdık olsun ya da biri bi marketin sürekli müşterisi olsun. müşterinin 6 yaşındaki çocuğuna bile sigara veriyolar
benimki de çok yapardı ilk zamanlar
ve gayette başarılıydı
artık yapmıyor
niye abartasın ki
ben de 1.63 boyundayım ama sanırım kilomdan ötürü çocuk gibi durmuyorum
hiçbişeycik yapmam
hatta küstüm ona
Hahahaha evet , vallah burda alti yasindaki cocuga satis yapmak yasak, yani aile gelip sikayet etse yandi market
yani orda ki kanunlarla burdakiler bir değil. market sahibinin düşüncesi aman müşteri kaybetmeyelim
Aynen canim, ben burdaki kurallara düzene alistigim icin bazen tatile gelinceböle oluyommm
Sabahta sen kalkma diycem ama ufaklik izin vermez
bazen bende diyorum yurt dışında yaşama imkanım olsa hemen giderdim diye ama annemi özlerim ben
zaten çocuktan sonra beraber uyuyup beraber uyanamıyoruz
en azından uyuyacam desin dimi
Ben burda dogdugum icin herkes burda, ama olmasaydida ben asiri özlem cekmezdim :97:
Canim cok yorgun düsmüstür belkim, bu seferlik affet :111:
dilaycım de hele
biz ne zaman eski düzenimize döneriz tecrübeli anne
eski günlerimizi özlüyorum ben
sizde bu durumu yaşadınız mı
Ben burda dogdugum icin herkes burda, ama olmasaydida ben asiri özlem cekmezdim :97:
hayır ikna edemezsin beniaffetmeycem
gidip arabasının karını temizleyebiliyor ama