Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

bu da iyiymiş de her zamn yapıyomu ki senin kociş:44::44:

iyi yaptın tatlım:KK48::KK48:

Vallah yemek yapmaya bayiliyor ve benden iyi yapiyor gercektende :KK56:
Vakti oldumu hep o yapar, misafirlere ben ama hep yardimci olur :116:

bende yaşımı göstermem 19-20 filan zannederler bazıları fena abartıyo ama bi ara ehliyet kursundan bi adam bana ehliyetin var mı diye sordu yok dedim sonra dedi ki ehliyet alma yaşın geldi mi kaç yaşındasın dedi 25 dedim :KK53: ben seni 17 yaşında filan sandım dedi :KK4:

aynen :KK1:

Vallah abartiyom sancaksiniz ama bana bikac kere kimlik sordular sigara alirken en son iki hafa önce ben bile :KK53: böyle oldum

Vallah abartiyom sancaksiniz ama bana bikac kere kimlik sordular sigara alirken en son iki hafa önce ben bile :KK53: böyle oldum

nasıl yani :KK53: benim sigarayı genelde annem aldığı için ben alsam bile tanıdık yerlerden aldığım için kimlik filan istemiyolar

benimki de çok yapardı ilk zamanlar
ve gayette başarılıydı
artık yapmıyor:KK50::KK50:
niye abartasın ki
evet ya zaten tipten öyle küçük zannediyolar boy 1.64 kilo 47-48 olunca doğal olarak çocuk gibi duruyorum :KK1:
ben de 1.63 boyundayım ama sanırım kilomdan ötürü çocuk gibi durmuyorum:KK53::KK53:
Dürtü verseydin kizzzz :KK1:

hiçbişeycik yapmam
hatta küstüm ona:KK47::KK47::KK47:

dilaycım de hele
biz ne zaman eski düzenimize döneriz tecrübeli anne
eski günlerimizi özlüyorum ben
sizde bu durumu yaşadınız mı

bazen bende diyorum yurt dışında yaşama imkanım olsa hemen giderdim diye ama annemi özlerim ben :KK1:

Ben burda dogdugum icin herkes burda, ama olmasaydida ben asiri özlem cekmezdim :97:

zaten çocuktan sonra beraber uyuyup beraber uyanamıyoruz
en azından uyuyacam desin dimi

Canim cok yorgun düsmüstür belkim, bu seferlik affet :111:

dilaycım de hele
biz ne zaman eski düzenimize döneriz tecrübeli anne
eski günlerimizi özlüyorum ben
sizde bu durumu yaşadınız mı

Canim cocuklar belirli bi yasa gelene kadar maalesefki düzen bozuluyor :KK50:
Ama yinede sizin elinizde, yani oglisin güzel uyuyomu bilmiyorum, ama mesela ben ufakligi yedide, büyügüde ondan sonra yani yedi bucuk gibi yatiriyorum :KK9:
Aksamlari bize kaliyor, genelde beraber geciyoruz yataga, sabahlarida o isteken tabii ben kalkiyorum, o evdeyse yada hafta sonlari diyeyim, cocuklari yataktan cikartiyoz onlar oyalanirken biz biraz daha yatak keyfi yapiyoz, bazen onlarda yanimiza geliyor :116:
Yani eski düzen zaten olmuyor, ama yeni düzenler yarata bilirsiniz :KK14:

X