Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

öncelikle hayırlı olsun canm çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. ahahah çok enterasan bunu yeni duydum baklavada altın canm sen nerelisin merak ettm :) çok ideal olmuş bence senn nişan isteme olayı filan peki düğün ne zaman düşünüyosunuz ? yazı bekleyin çifte düğün yapalım

Allahtan bu en hafifi normalde yataktan bile zor çıkarım ilk gün hep yattım zaten. her ay ağrı mide bulantısı baş ağrısı stres zor geliyo artık senelerdir

geçmiş olsun çok üzüldüm tatlım yaa bukadar ağrılı geçmesine sen bekarmısın peki ? evlenince hafifler diye umuyorum.

Hosbuldummmm, yeni bi topik gördüm hemen dalayim dedim
iyi yaptın bak tanışma fırsatımız oldu
Ne güzell :)) Darısı başıma o zaman inşallah hehe .
inş canım
Allahtan bu en hafifi normalde yataktan bile zor çıkarım ilk gün hep yattım zaten. her ay ağrı mide bulantısı baş ağrısı stres zor geliyo artık senelerdir

off çok zordur ben de çok çekerim kendilerinden
bence sen evlendiğin gibi çocuk yap 9 ay rahat edersin

inş canım

Evet yaaa iyi oldu
Kiz 9 ay rahat edicek diyon daaa, hamilelik zorlugu,sonrasi
Yakma kizin basini erkencikten :111:

İzmir kızı oyss :) ve seçtiğin meslek çok güzel başarılı olursun inşallah
erkek arkadaşın için de tek dileğim umarım bian önce ergenlikten ve cezaevinden çıkar

Son düzenleme:

inş canım

doğum sancısını ne yapıcaz 9 ay boyunca çekmediğim regl sancısının kat kat fazlasını çekicem :18: hamilelikte bel ağrısı olucak özellikle son aylarda bide :18:

doğum sancısını ne yapıcaz 9 ay boyunca çekmediğim regl sancısının kat kat fazlasını çekicem :18: hamilelikte bel ağrısı olucak özellikle son aylarda bide :18:
gülü seven dikenine katlanır dimi
annemin adetleri aşırı sancılıymış ilk doğuma kadar
hep der her ay doğum sancısı çekiyodum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…