- 11 Ocak 2013
- 299
- 15
-
- Konu Sahibi 88prenses22
ben nişanlıyım canım 31 ağustos 2013te nişanlandım bizim isteme söz nişan hepsi bi arada evde oldu. alışverişe çıktık bohça için bişeyler aldık onlar bana aldı biz ona aldık bi kaç gün sonrada istemeye geldiler istemeden sonra da yüzükler takıldı. yüzükler takıldıktan bi kaç gün sonra da ona aldıklarımızı götürdük bi tepsi baklava yaptırdık için küçük altın sakladık baklavayı yiyerek altını buldu ama biz işaret koyduk çabuk bulamazsa şeker komasına girmesin diye
inş o da olur tatlımbilmezmiyiimmmm evlenince geriye bitane daha hayalim olucak bir bebek inşallah oda olur hep bir kız çocuğum olsun istedim :116:
çok fazla kız bebe isteme
benim gibi erkek bebek anası olursun demedi deme
ben nişanlıyım canım 31 ağustos 2013te nişanlandım bizim isteme söz nişan hepsi bi arada evde oldu. alışverişe çıktık bohça için bişeyler aldık onlar bana aldı biz ona aldık bi kaç gün sonrada istemeye geldiler istemeden sonra da yüzükler takıldı. yüzükler takıldıktan bi kaç gün sonra da ona aldıklarımızı götürdük bi tepsi baklava yaptırdık için küçük altın sakladık baklavayı yiyerek altını buldu ama biz işaret koyduk çabuk bulamazsa şeker komasına girmesin diye
baklavada altın bulma oyunu çok eğlenceliymiş
Allahtan bu en hafifi normalde yataktan bile zor çıkarım ilk gün hep yattım zaten. her ay ağrı mide bulantısı baş ağrısı stres zor geliyo artık senelerdir
iyi yaptın bak tanışma fırsatımız olduHosbuldummmm, yeni bi topik gördüm hemen dalayim dedim
inş canımNe güzell :)) Darısı başıma o zaman inşallah hehe .
Allahtan bu en hafifi normalde yataktan bile zor çıkarım ilk gün hep yattım zaten. her ay ağrı mide bulantısı baş ağrısı stres zor geliyo artık senelerdir
inş o da olur tatlım
sen bugün beni korkutmadan için rahat etmicek bence :)
inş o da olur tatlım
baklavada altın bulma oyunu çok eğlenceliymiş
öncelikle hayırlı olsun canm çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. ahahah çok enterasanbunu yeni duydum baklavada altın canm sen nerelisin merak ettm :) çok ideal olmuş bence senn nişan isteme olayı filan peki düğün ne zaman düşünüyosunuz ? yazı bekleyin çifte düğün yapalım
amin sağol seninde hayırlı olsun. ben yalovalıyım yalovada yaşıyorum. bizim burda adettir her nişanda yapılır. aslında belli etmemek lazımdı yerini gıcıklığına hepsini yedirmek lazımdıbi olayı anlatıyım bu konuyla ilgili kuzenim nişanlandı onada böyle bi tepsi baklava geldi yedi yedi altın yok bayılıcak nerdeyse yemekten altını arıyolar yok baklavaların içinde. meğerse yiceği bi baklavanın arasında saç vardı onuda dışarı atmışlardı onun içindeymiş akşam akşam dışarda altın aradılar bizim nikah olucak inşallah düğün yapmıcaz o da kısmetse 30 ağustos 2014 sizin gün belli oldu mu
iyi yaptın bak tanışma fırsatımız oldu
inş canım
off çok zordur ben de çok çekerim kendilerinden
bence sen evlendiğin gibi çocuk yap 9 ay rahat edersin
Oluurr ben topluca yazıyım hemen :)
Adım Cansu 18 yaşındayım İzmirliyim İzmirde oturuyorum :)) Açıktan Bankacılık ve sigortacılık 1.sınıf okuyorum .
2 buçuk senedir bi sevglim var ama malesef erkek arkadaşm ergenlikte ona yolda saldıranlara saldırınca ceza almş cezası da yeni geldiği için şimdi cezaevinde ve orda telefonda yasak olduğu için haberleşemiyoruz konuşamıyoruz başka şehire götürdükleri için de görüşüne de gidemiyorum öyle çıkmaz bi haldeyim :))
Siz ?
sen bugün beni korkutmadan için rahat etmicek bence :)
amin sağol seninde hayırlı olsun. ben yalovalıyım yalovada yaşıyorum. bizim burda adettir her nişanda yapılır. aslında belli etmemek lazımdı yerini gıcıklığına hepsini yedirmek lazımdıbi olayı anlatıyım bu konuyla ilgili kuzenim nişanlandı onada böyle bi tepsi baklava geldi yedi yedi altın yok bayılıcak nerdeyse yemekten altını arıyolar yok baklavaların içinde. meğerse yiceği bi baklavanın arasında saç vardı onuda dışarı atmışlardı onun içindeymiş akşam akşam dışarda altın aradılar bizim nikah olucak inşallah düğün yapmıcaz o da kısmetse 30 ağustos 2014 sizin gün belli oldu mu
Ayyy yazikkk damataaaa :26:
Ben o kil olayini duyunca hepsini cikartirdim
iyi yaptın bak tanışma fırsatımız oldu
inş canım
off çok zordur ben de çok çekerim kendilerinden
bence sen evlendiğin gibi çocuk yap 9 ay rahat edersin
çok güselmişamin sağol seninde hayırlı olsun. ben yalovalıyım yalovada yaşıyorum. bizim burda adettir her nişanda yapılır. aslında belli etmemek lazımdı yerini gıcıklığına hepsini yedirmek lazımdıbi olayı anlatıyım bu konuyla ilgili kuzenim nişanlandı onada böyle bi tepsi baklava geldi yedi yedi altın yok bayılıcak nerdeyse yemekten altını arıyolar yok baklavaların içinde. meğerse yiceği bi baklavanın arasında saç vardı onuda dışarı atmışlardı onun içindeymiş akşam akşam dışarda altın aradılar bizim nikah olucak inşallah düğün yapmıcaz o da kısmetse 30 ağustos 2014 sizin gün belli oldu mu
off kuzeninin halini düşünemiyorum bile
yazık
Evet yaaa iyi oldu
Kiz 9 ay rahat edicek diyon daaa, hamilelik zorlugu,sonrasi
Yakma kizin basini erkencikten :111:
çözüm üretiyorum hayatım
sen anlatsana kendini
ayy yazık üzüldüm ama çok komiklermiş yaniiive adetede bayıldım bende uygulicam böyle eğlenceli şeylere bayılırım :103:
bizde 2014 ağustosta evlenicez inşallah gün belli olmadı daha aynı ayda dünya evine gircekmişiz kıız :101:
geçmiş olsun çok üzüldüm tatlım yaa bukadar ağrılı geçmesine sen bekarmısın peki ? evlenince hafifler diye umuyorum.
Ayyy yazikkk damataaaa :26:
Ben o kil olayini duyunca hepsini cikartirdim
yok yemeden gördü ağzına saç gitmedi yani
ama benimki gibi dünya tatlısı bir erkek bebeğe de hayır denmiyor yani
iyi tarafından bakmak lasım
gülü seven dikenine katlanır dimidoğum sancısını ne yapıcaz9 ay boyunca çekmediğim regl sancısının kat kat fazlasını çekicem :18: hamilelikte bel ağrısı olucak özellikle son aylarda bide :18:
ayy yazık üzüldüm ama çok komiklermiş yaniiive adetede bayıldım bende uygulicam böyle eğlenceli şeylere bayılırım :103:
bizde 2014 ağustosta evlenicez inşallah gün belli olmadı daha aynı ayda dünya evine gircekmişiz kıız :101:
ne güzel çeyiz hazırlıklarınızı beraber yaparsınız
çok güselmiş
off kuzeninin halini düşünemiyorum bile
yazık
çözüm üretiyorum hayatım
sen anlatsana kendini
O cözüm biraz daha sancili gibime geldi
He ben dur atlamisim :26:
Ben dogma büyüme Almanyada yasiyorum :129:
Evliyim :123: iki oglisim var 6 ve 1,5 yasinda
Suan annelik iznindeyim ama yakinda basliycam yine ise
Hmmmmmm yasimmmm evet yasimmmmm biraz karisik
Nufüs, görünüs, hissettigim falan
Tamam tamam nufüsa 33 yazmislar bacim napayim :97:
yap tabiorda öyle bişey yokmuş ya değişiklik olur bide senden sonra herkes öyle yapmaya başlıyomuş
bekarım daha doğrusu dulum canım şuanda da nişanlıyım. evlenince geçmiyo en azından benim geçmedi
yok yemeden gördü ağzına saç gitmedi yani
Ayyyy olsun ben sonradan duyuncada fenalasirdim :26:
Sonucta o tepsideymis ayyyy :111: