- 11 Ocak 2013
- 299
- 15
- Konu Sahibi 88prenses22
iyi olmaya çalışıyorum. iyi diyelim iyi olalım
iyi ol canm aman karlı havalar başladı dikkat et kendine ben karı izlerken bile içim üşüyor :2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olmaya çalışıyorum. iyi diyelim iyi olalım
hayırlı olsun canım2 hafta sonra nişanım var inşallah canm.. korkut korkut korkutmayan tek sen kalmıştın zaten
çeyize okadar alıncak şeyler varki.. güzel şeyler görürsen bana haber verirsin olurmu canm buna çok ihtiyacım var..
merhabaaa
senin nişan istemeyle bir arada mı olucak ayrı mı olucak?
hayırlı olsun canım
o kadarda korkutmayayım kız
tabiki canım
hoş geldin canım
iyi ol canm aman karlı havalar başladı dikkat et kendine ben karı izlerken bile içim üşüyor :2:
hayırlı olsun canım
tabiki canım
saol tatlımm bu mutluluğu herkese nasip etsin Allah..
umarım sana da olmuştur yemek yerken bile aklıma geliyor panik oluyorum
evet bide regli oldum 3. günüm ama yinede az da olsa ağrım var biraz bulantım var. sıkıntı yapıyo bide bende çok
hayırlı olsun canım
tabiki canım
saol tatlımm bu mutluluğu herkese nasip etsin Allah..
umarım sana da olmuştur yemek yerken bile aklıma geliyor panik oluyorum
amin canım
olmaz mı ya çok güzel zamanlar bunlar kıymetini bilin
Hoş buldukk :) Nişanlanacak olan üyeee :) Şimdiden mutlulklar dilerizzz ..
ayazcım tanışalım mı
ooyy kıyamam bende hiç sevmem o ağrıyı çok gıcık eder beni dayan son 4 günün kaldı
amin canım
olmaz mı ya çok güzel zamanlar bunlar kıymetini bilin
bilmezmiyiimmmm evlenince geriye bitane daha hayalim olucak bir bebek inşallah oda olur hep bir kız çocuğum olsun istedim :116:
Selam Kizlarrrrr
bu cumartesi isteme var canm ama biz ailelerle kararlaştırdık 2 hafta sonra inşallah nişanımız olucak. senn durumlar nasıl bekarmısın sen canm?
Allah kavuştursun canımOluurr ben topluca yazıyım hemen :)
Adım Cansu 18 yaşındayım İzmirliyim İzmirde oturuyorum :)) Açıktan Bankacılık ve sigortacılık 1.sınıf okuyorum .
2 buçuk senedir bi sevglim var ama malesef erkek arkadaşm ergenlikte ona yolda saldıranlara saldırınca ceza almş cezası da yeni geldiği için şimdi cezaevinde ve orda telefonda yasak olduğu için haberleşemiyoruz konuşamıyoruz başka şehire götürdükleri için de görüşüne de gidemiyorum öyle çıkmaz bi haldeyim :))
Siz ?
Selam Kizlarrrrr
huhuuu selaaam :103:
Allah kavuştursun canım
ben 25 yaşında 4 yıllık evliyim 1 oğlum var çalışmıyorum
hoş geldin
Allah kavuştursun canım
ben 25 yaşında 4 yıllık evliyim 1 oğlum var çalışmıyorum
hoş geldin
ooyy kıyamam bende hiç sevmem o ağrıyı çok gıcık eder beni dayan son 4 günün kaldı