Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

ben nişanlıyım canım 31 ağustos 2013te nişanlandım bizim isteme söz nişan hepsi bi arada evde oldu. alışverişe çıktık bohça için bişeyler aldık onlar bana aldı biz ona aldık bi kaç gün sonrada istemeye geldiler istemeden sonra da yüzükler takıldı. yüzükler takıldıktan bi kaç gün sonra da ona aldıklarımızı götürdük bi tepsi baklava yaptırdık için küçük altın sakladık baklavayı yiyerek altını buldu ama biz işaret koyduk çabuk bulamazsa şeker komasına girmesin diye :KK1:

öncelikle hayırlı olsun canm çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. ahahah çok enterasan :KK70: bunu yeni duydum baklavada altın canm sen nerelisin merak ettm :) çok ideal olmuş bence senn nişan isteme olayı filan peki düğün ne zaman düşünüyosunuz ? yazı bekleyin çifte düğün yapalım :KK70: :KK34:

bilmezmiyiimmmm evlenince geriye bitane daha hayalim olucak bir bebek inşallah oda olur hep bir kız çocuğum olsun istedim :116:
inş o da olur tatlım
çok fazla kız bebe isteme
benim gibi erkek bebek anası olursun demedi deme
ben nişanlıyım canım 31 ağustos 2013te nişanlandım bizim isteme söz nişan hepsi bi arada evde oldu. alışverişe çıktık bohça için bişeyler aldık onlar bana aldı biz ona aldık bi kaç gün sonrada istemeye geldiler istemeden sonra da yüzükler takıldı. yüzükler takıldıktan bi kaç gün sonra da ona aldıklarımızı götürdük bi tepsi baklava yaptırdık için küçük altın sakladık baklavayı yiyerek altını buldu ama biz işaret koyduk çabuk bulamazsa şeker komasına girmesin diye :KK1:

baklavada altın bulma oyunu çok eğlenceliymiş
:KK52::KK52::KK52:

Allahtan bu en hafifi normalde yataktan bile zor çıkarım ilk gün hep yattım zaten. her ay ağrı mide bulantısı baş ağrısı stres zor geliyo artık senelerdir

geçmiş olsun çok üzüldüm tatlım yaa bukadar ağrılı geçmesine sen bekarmısın peki ? evlenince hafifler diye umuyorum.

Hosbuldummmm, yeni bi topik gördüm hemen dalayim dedim :KK1::KK1:
iyi yaptın bak tanışma fırsatımız oldu:KK19::KK19:
Ne güzell :)) Darısı başıma o zaman inşallah hehe .
inş canım
Allahtan bu en hafifi normalde yataktan bile zor çıkarım ilk gün hep yattım zaten. her ay ağrı mide bulantısı baş ağrısı stres zor geliyo artık senelerdir

off çok zordur ben de çok çekerim kendilerinden
bence sen evlendiğin gibi çocuk yap 9 ay rahat edersin:KK53::KK53::KK1::KK1::KK1::KK1:

inş o da olur tatlım
çok fazla kız bebe isteme
benim gibi erkek bebek anası olursun demedi deme

baklavada altın bulma oyunu çok eğlenceliymiş
:KK52::KK52::KK52:

öncelikle hayırlı olsun canm çok sevindim Allah tamamına erdirsin.. ahahah çok enterasan :KK70: bunu yeni duydum baklavada altın canm sen nerelisin merak ettm :) çok ideal olmuş bence senn nişan isteme olayı filan peki düğün ne zaman düşünüyosunuz ? yazı bekleyin çifte düğün yapalım :KK70: :KK34:

amin sağol seninde hayırlı olsun. ben yalovalıyım yalovada yaşıyorum. bizim burda adettir her nişanda yapılır. aslında belli etmemek lazımdı yerini gıcıklığına hepsini yedirmek lazımdı :KK1: bi olayı anlatıyım bu konuyla ilgili kuzenim nişanlandı onada böyle bi tepsi baklava geldi yedi yedi altın yok bayılıcak nerdeyse yemekten altını arıyolar yok baklavaların içinde. meğerse yiceği bi baklavanın arasında saç vardı onuda dışarı atmışlardı onun içindeymiş akşam akşam dışarda altın aradılar :KK1: bizim nikah olucak inşallah düğün yapmıcaz o da kısmetse 30 ağustos 2014 sizin gün belli oldu mu

inş canım

bence sen evlendiğin gibi çocuk yap 9 ay rahat edersin:KK53::KK53::KK1::KK1::KK1::KK1:

Evet yaaa iyi oldu :KK19:
Kiz 9 ay rahat edicek diyon daaa, hamilelik zorlugu,sonrasi :KK9:
Yakma kizin basini erkencikten :111:

Oluurr ben topluca yazıyım hemen :)
Adım Cansu 18 yaşındayım İzmirliyim İzmirde oturuyorum :)) Açıktan Bankacılık ve sigortacılık 1.sınıf okuyorum .
2 buçuk senedir bi sevglim var ama malesef erkek arkadaşm ergenlikte ona yolda saldıranlara saldırınca ceza almş cezası da yeni geldiği için şimdi cezaevinde ve orda telefonda yasak olduğu için haberleşemiyoruz konuşamıyoruz başka şehire götürdükleri için de görüşüne de gidemiyorum öyle çıkmaz bi haldeyim :))
Siz ?

İzmir kızı oyss :) ve seçtiğin meslek çok güzel başarılı olursun inşallah :KK16:
erkek arkadaşın için de tek dileğim umarım bian önce ergenlikten ve cezaevinden çıkar :KK34:

amin sağol seninde hayırlı olsun. ben yalovalıyım yalovada yaşıyorum. bizim burda adettir her nişanda yapılır. aslında belli etmemek lazımdı yerini gıcıklığına hepsini yedirmek lazımdı :KK1: bi olayı anlatıyım bu konuyla ilgili kuzenim nişanlandı onada böyle bi tepsi baklava geldi yedi yedi altın yok bayılıcak nerdeyse yemekten altını arıyolar yok baklavaların içinde. meğerse yiceği bi baklavanın arasında saç vardı onuda dışarı atmışlardı onun içindeymiş akşam akşam dışarda altın aradılar :KK1: bizim nikah olucak inşallah düğün yapmıcaz o da kısmetse 30 ağustos 2014 sizin gün belli oldu mu

Ayyy yazikkk damataaaa :26:
Ben o kil olayini duyunca hepsini cikartirdim :KK50:

Son düzenleme:

inş canım

doğum sancısını ne yapıcaz :KK1: 9 ay boyunca çekmediğim regl sancısının kat kat fazlasını çekicem :18: hamilelikte bel ağrısı olucak özellikle son aylarda bide :18:

çok güselmiş
off kuzeninin halini düşünemiyorum bile
yazık:KK23::KK23:
Evet yaaa iyi oldu :KK19:
Kiz 9 ay rahat edicek diyon daaa, hamilelik zorlugu,sonrasi :KK9:
Yakma kizin basini erkencikten :111:

çözüm üretiyorum hayatım:KK28::KK28:
sen anlatsana kendini:KK51::KK51:

ayy yazık üzüldüm ama çok komiklermiş yaniii :KK70: ve adetede bayıldım bende uygulicam böyle eğlenceli şeylere bayılırım :103:
bizde 2014 ağustosta evlenicez inşallah gün belli olmadı daha aynı ayda dünya evine gircekmişiz kıız :101:

doğum sancısını ne yapıcaz :KK1: 9 ay boyunca çekmediğim regl sancısının kat kat fazlasını çekicem :18: hamilelikte bel ağrısı olucak özellikle son aylarda bide :18:
gülü seven dikenine katlanır dimi:KK53::KK53:
annemin adetleri aşırı sancılıymış ilk doğuma kadar
hep der her ay doğum sancısı çekiyodum diye

ayy yazık üzüldüm ama çok komiklermiş yaniii :KK70: ve adetede bayıldım bende uygulicam böyle eğlenceli şeylere bayılırım :103:
bizde 2014 ağustosta evlenicez inşallah gün belli olmadı daha aynı ayda dünya evine gircekmişiz kıız :101:

ne güzel çeyiz hazırlıklarınızı beraber yaparsınız

çok güselmiş
off kuzeninin halini düşünemiyorum bile
yazık:KK23::KK23:

çözüm üretiyorum hayatım:KK28::KK28:
sen anlatsana kendini:KK51::KK51:

O cözüm biraz daha sancili gibime geldi :KK1:

He ben dur atlamisim :26:

Ben dogma büyüme Almanyada yasiyorum :129:
Evliyim :123: iki oglisim var 6 ve 1,5 yasinda :emir_bebek:
Suan annelik iznindeyim ama yakinda basliycam yine ise :KK68:
Hmmmmmm yasimmmm evet yasimmmmm biraz karisik :KK1:
Nufüs, görünüs, hissettigim falan :KK53:
Tamam tamam nufüsa 33 yazmislar bacim napayim :97:

yap tabi :nazar: orda öyle bişey yokmuş ya değişiklik olur :KK1: bide senden sonra herkes öyle yapmaya başlıyomuş :KK1:

X