- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
İnşallah geçecektir, hiç canınızı sıkmayın.Çok iç acicisiniz..cik teşekkürler insallah dediginiz gibi olur bu yıla kadar çok sorun ediyordum içten içe ama bu yıl bende pek kafama takmamaya çalışıyorum inanın onu asla küçük düşürecek veya yaptığını yüzüne vuracak bi hareket yapmadım şimdiye dek hep gizlice çözümler aradım kucuk çocuklarımı bile her zaman tembihledim onlarda abilerinin bu durumuna çok uzulduler ve çocuklarım gerçekten o kadar olgun ve akillilar ki ancak görünce inanırsanız insallah dediğiniz gibi geçer bu kez sorunlarımız ergenligi aşkları vs.olur
Şahsen benim erkek kardeşimin uykusu o kadar ağırdı ki ömür boyu altını ıslatır sanıyordum ama çok şükür geçti. Bir de çok üşengeçti zekiydi ama tembellikten uykusundan olmasın diye sabah okula gitmezdi.
Sizin çocuk okulda nasıl bu arada? Sabahları kaldırınca kalkıyor mu hemen?
Siz zaten destek oluyorsunuz, o da bir süre sonra bu durumu atlatacaktır eminim.
Benim annem de kardeşime hiç bağırmazdı mesela her gün yatak ıslanırdı naylon muşamba sererdi yatak üstüne çarşafı üzerine koyardı mecbur, yatak da pamuktu o zamanlar çok uğraştı yatak, yorganla. Şimdiki aklım olsa ben de araştırırdım çözüm yolu arardım o vakitler ama şimdi internet yaygınlaştı tabi bir çok fikri buralardan öğreniyoruz.