Yaa ben bile duygulandım. O yaşta neyi düşünüyor yavrum yaaa.
Çok ilgili bir annesiniz yazdığınız tüm yorumları okudum, iyi ki sizin gibi bir anneye sahip yoksa daha çok içine kapanır ama siz olabildiğince psikolojisini etkilemeden çözüm arıyorsunuz.
Benim erkek kardeşim lise 1'e kadar altını ıslatırdı, uykusu çok ağırdı. Bir ameliyat falan da geçirmedi, sağlıklıydı da ama 13-14 yaşına kadar altını ıslattı o vakitler inanın hiç ilgilenmedik de uykusu ağır deyip önemsemedik, amca ve halalarımda da aynı sorun olunca genetik dedik geçtik ama sonra birden bire kesildi, ergenliği atlatınca geçti. Biz askere kadar sürer diye korkuyorduk ama birden bir kesti daha da tekrarlamadı.
İçiniz rahat olsun diye Psikiyatr da bir baksın bakalım inşallah faydası olur ama olmasa da kafanıza takmayın.
Futbola da gidiyormuş, iyi bir etkinlik olur devam etsin hem sosyalleşir hem sporla birlikte daha hızlı kurtulabilir bu durumdan.
Benim erkek kardeşim çok içine kapanıktı, çok zeki bir çocuktu maşallah ama zamanla okulu asmaya başladı sonra bi açıldı maşallah kapatamadık eve gelmez oldu :) biraz da çevresi değiştirdi tabi.
Ne çok serbest olsun ne de içine kapansın. Ergenliği atlatınca sorunun kalacağını zannetmiyorum.
Zaman geçecek daha sivilcelerini dert edecek o kerata