Oğlum 12yasinda halen geceleri altını islatiyor yıllardır denemedigim yöntem kalmadı dil altı ilaç da kullandım fayda si olmadı geceleri uyandırmaya rağmen yine yapıyor çok acıyorum her sabah islak uanmasina ondan küçük iki çocuğum daha var ama ikiside bir buçuk yaşlarından sonra altına islatma sorunu kalmadı kardeşlerinden com utanıyor git gide içine kapanık olmaya başladı ve kendine güvensiz biz ona çok destek olmaya çalışıyoruz ama onun içten nasıl utandığını fark edebiliyoruz doktorlar genetik diyor ama eşimde de ben de de öyle bi sorun olmamış başına gelmiş ve bunu atlatan varmı lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 32
- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
Kesinlikle hiç ilgisiz bırakmadık tam tersine kardeş isteyen oydu ve kardeşlerini hep çok sevdi ve ilgilendi asla kıskançlık yapmadı birkez bile onlara zarar vermeye çalışmadı yemin ederim bir kez bile görseydim söylerdimKardeşleri doğduğunda ilgisiz mi kalmıştı acaba?
Psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir mi?
Zira bu yaşta normal değil ıslatıyor olması yatağı...
Psikolojik belkide,inşallah düzelir
Lisede bir arkadaşım vardı
Kısa aralıklarla önce babası sonra annesi öldü ardından dayısı evde kendisini astı
Allah ailemden razı olsun,bir müddet yanımıza almıştık bizde kalmıştı
O kaldığı dönemde artık altını ıslatmaya başlamıştı
O geldi aklıma çok üzüldüm
Lisede bir arkadaşım vardı
Kısa aralıklarla önce babası sonra annesi öldü ardından dayısı evde kendisini astı
Allah ailemden razı olsun,bir müddet yanımıza almıştık bizde kalmıştı
O kaldığı dönemde artık altını ıslatmaya başlamıştı
O geldi aklıma çok üzüldüm
- 12 Eylül 2017
- 563
- 537
- 103
Merba bisey sormak istiyorum oglunuzda bez kullanmayi ne zaman birakmistiniz 2 yasindan once tuvalete aliştirmak dogru degil diye okumustum bir yerde ilerde sizin yasadiginiz sorun olabilirmiş cocukta diye,birde bi tanidigimin cocuklari 3 u birden o yaslara kadar dediginiz gibiydi kucuktum ben o zaman hatirladıg8m kadariyla ergenlikte filan duzelir demisti dr lar ve duzeldide.
- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.812
- 598
Kesinlikle hiç ilgisiz bırakmadık tam tersine kardeş isteyen oydu ve kardeşlerini hep çok sevdi ve ilgilendi asla kıskançlık yapmadı birkez bile onlara zarar vermeye çalışmadı yemin ederim bir kez bile görseydim söylerdim
Arkadaş ortamında nasıl?
Geri planda mı kalır?
Veya dışlanır mı?
Sosyalmidir?
- 6 Nisan 2018
- 108
- 122
- 18
- 40
Beş yaşındayken belinde bi şişkinlik çıktı ve birkaç ay içinde bi salatalık kadar oldu uzunlamasına bir kac kez mrsiç çektik küçücük oğlum çok zor günler geçirdi bilirsiniz mr da yetiskin bi insan bile zor dayanir ama citi bile cikmazdi parca falan alindi ameliyat ettik o yasta yumuşak doku tumorunden aklımda hep o var acaba onunla bi ilgisi varmi
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.863
- 598
Bence bir üroloğa götürün öncelikle.
Bencede. Kardesim de uzun zaman altina kaciriyordu. Idrar yolu enfeksiyonlari varmis sürekli. Tedavi olduktan sonra kesildi
Ameliyattan çıkınca bizi ağlarken gördü kendine gelince gözyaşlarını aktığını gördüm ağlıyordu ve bizim görmemizi istemiyordu alti yaşındaki çocuk ona agrinmi var oğlum diye sordum yok dedi dudakları titreyerek sizin için ağlıyorum benim yüzümden mahvoldunuz dedi hiç unutamıyorum arkadaşlar bu sözünü. .
Çok geri planda kalır kendini asla savunamaz ve okul arkadaşları vekuzenleri hariç asla arkadaş olmaz kimseyleArkadaş ortamında nasıl?
Geri planda mı kalır?
Veya dışlanır mı?
Sosyalmidir?
Amin çok sagolunSadece geçmiş olsun demek istedim.
Kıyamam.
İnşallah şifasını bulursunuz.
Benim de ablam böyleydi. Sonra belinde rahatsızlık çıktı. Tabii o zamanlar bilinçsiz olundugu için sanırım hastaneye götürmediler. Ama genç yaşında çıktı. Hatta normal dogum değil direkt sezeryan dediler belindeki rahatsızlık için. Ama hatırladıgima göre her gün olmazdı onunki ve ortaokula başladığında geçmişti.