Basin sagolsun Allah sabir versin canimcok cok uzuldum. Tekrar basin sagolsun.
başınız sağolsun acını anlıyorum kızkardeşimde erken doğum sonrası kaybetti bebeğini
onu teselli etmek çok zordu kendini zorda olsa topladı yeniden hamile kaldı peşi sıra iki yavrusu oldu
o meleğini hiç unutmayacaksın ama rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı evladların ile sana teselli verecek
rabbim hiçbir anneyi evladı ile sınamasın
Allah razı olsun amin inşallahRABBİM SABRINI BOL EYLESİN
tez zamanda kucagını doldursun inşallah sağlıklı bebeklerle
Canım benim başın sağolsun. Rabbim senin sabrını arttırsın. Yaşadığın şeyin tarifi yok acısı çok. Bende 10 haftalık boş gebelikten kürtaj olmuştum. Rabbime hep şükrettim beterin beteri var diye. Hep benden daha acısını yaşayanları düşündüm. Allah'ım benim ki bişey değil sen onlara sabır ver diye dua ettim. Maalesef hayat bu, bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Kendini sakın suçlama. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor. Evet canım yalnız değilsin maalesef bu acıyı yaşayan bir sürü kadın var. Bazıları doğmadan, bazıları doğduktan sonra, bazıları ise büyütüp kocaman oldu ama o benim hala bebeğimdi dediği evlatlarını kaybediyorlar. Rabbim sana ve bu acıyı yaşayan bütün kadınlara sabır versin. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bu hayattaki en büyük sınav evlatla olanmış. Dilerim bu sınavla bir daha sınanmazsın. Vakti zamanı gelince tekrardan bu mucizeyi yaşar sağlıcakla evladını büyütürsün. Bunu bir daha yaşar mıyım korkusuyla ne olur kendini harab etme. Hayat acılara gebe olduğu gibi mutluluklara gebe. Bunu silemezsin ama bu acı besleyip de tekrar yaşar mıyım korkusuna kapılırsan acını azaltmayıp taze tutarsın. Zaman acılarımızı silmez ama bu acılarla yaşamamızı ve önümüze hep umutla yeni başlangıçlarla başlamamıza yardımcı olur.
Basn sagolsn inan okurken agladm rabbim sana sifa versin meleginin mekanini cennet eylesin rabbimden dilerim ki sana tekrardan hayrli saglikli evlat nasip eder uavrnu kucagna alrsn cnm ins
Ay canim benim..icim ciz etti gozlerim doldu okurken
Basin sagolsun Allah sabir versin...
Basin sagolsun Allah sabir versin canimcok cok uzuldum. Tekrar basin sagolsun.
Allah razı olsun okadar güzel yazmışsın ki anlatamam Rabbim bütün annelere sabır versin. Korkularım geçecek inşallah öyle umut ediyorum şuan çok yeni çok taze acılarım herşey hatırlatıyor herşey bebeğime çıkıyor odası kilitli kapısının önünden geçerken bile nefesim kesiliyor sadece bu süreç nasıl ne zaman geçecek onu düşüyorum
Canım aynen dediğin gibi şu an acın çok taze geçmeyecek gibi düşünmen çok normal. Ama sana onu hatırlatacak şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim. Eşinden veya bir yakınından yardım al ve ona hazırladığın herşeyi bir yere kaldırsınlar. Acını taze tutacak bişey bırakma etrafında. Bu zaten atlatılması zor bir durum böyle hatırlatacak şeyler daha da zorlaştırır atlatmanı. Tarihe bakıpta hesaplarda yapma sakın şuan olsaydı şu kadarlık olurdu falan diye. Ben kürtaj olacağımı öğrendiğim gibi telefonumda gebelik için uygulama vardı hemen sildim bu hesaplamalardan uzak durayım diye. Tabi 16 haftalık olduğunda sağlık ocağından telefon geldi ve onlar hatırlattı gitmeseydi ne kadarlık olacakmış diye. Sistemde kürtajım görünmediğinden kontrole çağırmışlardı.
Sen şuan sadece kendini düşün. Bu yaşadığın acının izlerini vücudundan silmeye çalış. Başka uğraşlar bul vücudunu toplarman için sağlıklı beslen ve daima daha iyi olacağını düşünerek yoluna devam et.
Çok haklısın zaten eşim ve annesi ona hazırladığımız odayı kıyafetleri ona ait herşeyi odaya saklayıp kilitlediler ama kapısının önünden geçmek bile acı veriyor telefondaki uygulamaların hepsini sildim tarihleri de şuan yeni olduğu biraz kafama takıyorum ama oda geçicek inşallah
Yaşadıklarımın izleri hala var karnımın şişliği inmedi onu gördükçe canım acıyor dikişleri acıyor bunlar hep bebeğimi hatırlatıyor onlar geçince daha da iyi olacağım inşallah