Canım oğlum Bulut'um gerçekten bulut oldu gitti

Başınız sağ olsun, muhakkak ki çok zor. Iki tanıdığımın başına geldi maalesef odaları bile hazırken ama sabredin o iki arkadaşım da tekrar bebeklerini kucaklarına aldılar onların telaşına daldılar şimdi. Biraz toparlanın eminin ki aynı mucizeyi tekrar yaşarsınız hiç korkmayın bu geç dönemde ani bebek ölümleri tekrar eden bir durum degildir, ferah olun. Rabbim beterinden korusun, kendinize dikkat edin.

Allah razı olsun amin inşallah bende sizin o iki arkadaşınız gibi olurum inşallah dediğiniz gibi bu kötü olay tekrarlamaz

Merhabalar..
Buraya böyle bi olay için yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi gerçekten.
26 Ekim Cuma günü 36+4 haftalık bebeğimi kaybettim. Hiç bir problem yokken bi anda kalbi durdu ben bebeğim içimde hareket ediyor zannederken meğer o çoktan gitmiş suyun içinde bir o yana bi bu yana savruluyormuş. Hemen sezeryan ile aldılar bebeğimi benden uyandığımda karnım bomboştu inanamadım rüya olmasını diledim ama gerçekti. Bugün 11.gün ve ben hala inanamıyorum. Tıpkı hamile kaldığım zaman inanamadığım gibi. Aynada kendime baktıkça şişliklerimin karnımın hala inmediğini gördükçe ağlıyorum kahroluyorum. Her şey ondan kaldı bana 10 gün öncesine kadar kocaman karnımla dolaşırken şimdi insin artık diye yalvarır oldum. Okadar çok bekliyodum okadar çok istiyordum ki onu herşeyin dört dörtlük olmasını istedim meğer hiçbirinin önemi yokmuş. Hep doğacağı zamanı onu kucağıma alıp koklayacağım zamanı hayal ettim kıyafetlerini yıkayıp ütülerken bile onu o kıyafetlerin içinde hayal ettim hep ama kısmet olmadı. Rabbim benden çok sevdi yanına aldı Bulut'umu. Şimdi nasıl yaşanır nasıl hayata devam edilir bilmiyorum. Ben herşeyi onun için yapmaya alışmıştım her yediğim şeyi onun için yiyor her hareketimi ona bişe olmasın diye dikkatli yapıyordum şimdi yaşamak bile anlamsız geliyor. Sürekli kendimi suçluyorum acaba bilmeden bir şey mi yaptım da böyle oldu diye ama doktorlar ani bebek ölümü diyorlarmış buna bir açıklaması yokmuş. Acıların en büyüğü evlat acısıymış Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ve kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben bir daha hamile kalabilir miyim bilmiyorum onun için hazırladığım kıyafetleri eşyaları kardeşine kullanabilir miyim bilmiyorum. Aslında çok istiyorum bir bebeğim olsun koynumda büyüsün onu öpüp koklayayım ama korkularım daha ağır basıyor ya bir daha aynı şey olursa ya oda giderse işte ozaman yaşayamam. Daha çok yeni çok taze biliyorum ama hiç geçmeyecekmiş bu acı hiç dinmeyecekmiş gibi geliyor. Ben bu zamanlarda doğacak diyordum kendi kendime öle hissediyorum diyordum herkese şimdi toprak oldu yavrum.
Böyle bir acıya nasıl dayanılır nasıl alışılır hiç bilmiyorum. Sadece buraya yazdıkça kendimi biraz daha iyi hissedebiliyorum. Okuduğum forumlarda benim gibi olan anneleri gördükçe onlara ve kendime sabır diliyorum ve tek olmadığımı anlıyorum. Keşke hiç olmasa ama Rabbim ne diyorsa o oluyor ve biz sadece razı geliyoruz. Rabbim neylerse güzel eyler...

Çok üzüldüm canım ne diyebilirim de acını hafifletebilirim bilemiyorum, benimde 11 haftalık karnımda aniden ölmüştü ama senin acınla mukayese edilemez , benim bir tanıdığıma olmuştu 8 aylıkken karnında ölmüştü bir sene sonra tekrar hamile kaldı sağlıklı çocuk doğurdu , tekrar aynı talihsizlik olmaz bence , gönlünü ferah tut, inşallah bundan sonraki yavrunu sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın.

Çok üzüldüm canım ne diyebilirim de acını hafifletebilirim bilemiyorum, benimde 11 haftalık karnımda aniden ölmüştü ama senin acınla mukayese edilemez , benim bir tanıdığıma olmuştu 8 aylıkken karnında ölmüştü bir sene sonra tekrar hamile kaldı sağlıklı çocuk doğurdu , tekrar aynı talihsizlik olmaz bence , gönlünü ferah tut, inşallah bundan sonraki yavrunu sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın.

Amin canım Allah razı olsun. Acımı hafifletecek kelime yok gerçekten inşallah zamanla hafifleyecek şuan çok yeni benim gibi olan çok annemiz varmış burda onu gördüm anladım Rabbim tüm annelerimize sabır versin. Beterin beteri var her zaman halimize bin şükür

Canım benim acını anlıyorum ve hissediyorum.Benzer acıları ben de yaşadım çünkü.Benim de yıllar önce 28 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.Her şeyi normaldi hiçbir sorun yoktu.Hatta ayrıntılı ultrasonda her şeyi incelenmişti vefatından çok kısa bir süre önce.Gelişimi ilerideydi bile.Bebeğimin hareketini hissetmediğim gün doktora gittik ki o pıt pıt diye atan kalbi artık atmıyor.Suni sancıyla ölü doğum yapmam 1,5 gün sürdü. 8-10 haftalık 3 bebeğimi daha cennet öncüsü yolladım...Sonra Rabbim, peşpeşe evlatlar bağışladı sonsuz Hamdü senalar olsun,hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü kılsın.Yüce Mevlam sana da hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.Acılarını dindirsin.Kalbini ferahlatsın.Dünya hayatı imtihan.Allahım hepimizi razı olmuş ve razı olunmuş kullardan eylesin.Rabbim yardımcın olsun canım kardeşim Bulut’unla da cennette kavuşursun inşallah.

Canım benim acını anlıyorum ve hissediyorum.Benzer acıları ben de yaşadım çünkü.Benim de yıllar önce 28 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.Her şeyi normaldi hiçbir sorun yoktu.Hatta ayrıntılı ultrasonda her şeyi incelenmişti vefatından çok kısa bir süre önce.Gelişimi ilerideydi bile.Bebeğimin hareketini hissetmediğim gün doktora gittik ki o pıt pıt diye atan kalbi artık atmıyor.Suni sancıyla ölü doğum yapmam 1,5 gün sürdü. 8-10 haftalık 3 bebeğimi daha cennet öncüsü yolladım...Sonra Rabbim, peşpeşe evlatlar bağışladı sonsuz Hamdü senalar olsun,hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü kılsın.Yüce Mevlam sana da hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.Acılarını dindirsin.Kalbini ferahlatsın.Dünya hayatı imtihan.Allahım hepimizi razı olmuş ve razı olunmuş kullardan eylesin.Rabbim yardımcın olsun canım kardeşim Bulut’unla da cennette kavuşursun inşallah.

Allah razı olsun kardeşim çok büyük bi acı Rabbim kaldıramayacağı yük yüklemezmiş bizim sınavımızda buymuş benim bebeğimi sezeryanla aldılar 15 gün oldu bugün güzel duların için Allah senden razı olsun amin inşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah

X