Canım oğlum Bulut'um gerçekten bulut oldu gitti

Allah razı olsun amin inşallah bende sizin o iki arkadaşınız gibi olurum inşallah dediğiniz gibi bu kötü olay tekrarlamaz

Çok üzüldüm canım ne diyebilirim de acını hafifletebilirim bilemiyorum, benimde 11 haftalık karnımda aniden ölmüştü ama senin acınla mukayese edilemez , benim bir tanıdığıma olmuştu 8 aylıkken karnında ölmüştü bir sene sonra tekrar hamile kaldı sağlıklı çocuk doğurdu , tekrar aynı talihsizlik olmaz bence , gönlünü ferah tut, inşallah bundan sonraki yavrunu sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın.

Amin canım Allah razı olsun. Acımı hafifletecek kelime yok gerçekten inşallah zamanla hafifleyecek şuan çok yeni benim gibi olan çok annemiz varmış burda onu gördüm anladım Rabbim tüm annelerimize sabır versin. Beterin beteri var her zaman halimize bin şükür

Canım benim acını anlıyorum ve hissediyorum.Benzer acıları ben de yaşadım çünkü.Benim de yıllar önce 28 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.Her şeyi normaldi hiçbir sorun yoktu.Hatta ayrıntılı ultrasonda her şeyi incelenmişti vefatından çok kısa bir süre önce.Gelişimi ilerideydi bile.Bebeğimin hareketini hissetmediğim gün doktora gittik ki o pıt pıt diye atan kalbi artık atmıyor.Suni sancıyla ölü doğum yapmam 1,5 gün sürdü. 8-10 haftalık 3 bebeğimi daha cennet öncüsü yolladım...Sonra Rabbim, peşpeşe evlatlar bağışladı sonsuz Hamdü senalar olsun,hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü kılsın.Yüce Mevlam sana da hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.Acılarını dindirsin.Kalbini ferahlatsın.Dünya hayatı imtihan.Allahım hepimizi razı olmuş ve razı olunmuş kullardan eylesin.Rabbim yardımcın olsun canım kardeşim Bulut’unla da cennette kavuşursun inşallah.

Allah razı olsun kardeşim çok büyük bi acı Rabbim kaldıramayacağı yük yüklemezmiş bizim sınavımızda buymuş benim bebeğimi sezeryanla aldılar 15 gün oldu bugün güzel duların için Allah senden razı olsun amin inşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…