Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

Benim kocişimde oğlumun her altını değiştirişimde analı oğullu batıracaksınız beni artık yetiştiremiyorum size bez diye dalga geçiyor.Ama iş almaya gelince ben anlamam sen al diyor..:)

en komiği de buydu

Hahah koptum yaa Çok tatlı amaa ya helal olsun erkeklerin çoğu almaz ama o isteme tarzını ve görevlinin söylediklerini çook merak ettim :)

offf ya bayıldım hele adamın yüz ifadesini hayal edince ölüyorum gülmekten.. :111:

ilk evlendiğimiz zamanlar birgün çok rahatsızlandım,evden çıkamadım.. eşim aradı istediğin birşey varmı gelirken alayım diye bende pedim az kaldı gelirken alırmısın dedim 10 paket günlük ped almış,gelmiş o gün öğrendi şimdi ped reyonundan geçerken ihtiyacın varsa bak diyor..evlenmeden öncede babamda uzaktan kafasıyla işaret ederdi reyonu, alacağınız varsa alın diye .

bugüne kadar hep eve yedekledim ve kendim aldım pedlerimi
eşimle beraber alırız ama tek hiç almadı ve alıcağını da sanmıyorum utanıyor

hele babam alıcak aman Allahım ölse almaz ilgilenmez bile,zaten hiç sormadı bugüne kadar bir ihtiyacınız var mı diye ya neyse..
.

eşımle alışverışe çıktıgımızda alırım ama tek olursa almaz reyona gelınce yoksa al der kendı elını uzatıp almaz bıle

benim esim de alir sagolsun
bi de hamilelik testlerimi alir uzerine de sen yapamazsin git cis yap da gel deyip beni banyoya sokup kendi bakar ben de saf saf bakarim kenardan

bnm eşimde her seferınde yanlış bişi alır gelır günlük ped istedım 4 lü paket normal ped almış nıye bunu aldın dıyom aman hemen bakmadan aldım gectım dıyo geçenlerde sordu yıne bi şi istiyomusun dıye istedıklerımın arasında ped vardı ooff yaaa onu ben almasam sen alsan dıyo..utanıyo neden utanıyo kı o almasa bn alacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…