- 26 Temmuz 2022
- 294
- 271
- 40
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.581
yaaa çok romantik bir bebek geliyor desene, aşk bebeğiBu arada eğer bu ay tuttuysa evlilik yıldönümümüz tarihi etrafında bi günde yada evlilik yıldönümü günümüzde tutturmuş olcaz 13 üydü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa çok romantik bir bebek geliyor desene, aşk bebeğiBu arada eğer bu ay tuttuysa evlilik yıldönümümüz tarihi etrafında bi günde yada evlilik yıldönümü günümüzde tutturmuş olcaz 13 üydü
İnşallah tabiyaaa çok romantik bir bebek geliyor desene, aşk bebeği
Bende regl gunume yaklastim ve dediginiz gibi ilk once pembe sonrasinda kahverengi lekelenmelerim oldu ve suan bitti ama hala adet olcakmisim gibi kasıklarımda agri varinsallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsinValla canım var mı bilmiyorum silik ama eğer varsa bir hafta önce burayada yazmıştım arabadayken ara ara sol kasıkta sızlama oluyordu sonra tatile geldik yüzerken yürürken sol kasık ve artık sol üst bacağıma vuruyor sızlaması dün ve ondan önceki gece kahverengi ile pembe arası lekelenmelerim oldu sadece peçeteye gelen bugün hiç gelmedi henüz inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam hayırlısıyla gıdıklıyor varlığı şuan bileBende regl gunume yaklastim ve dediginiz gibi ilk once pembe sonrasinda kahverengi lekelenmelerim oldu ve suan bitti ama hala adet olcakmisim gibi kasıklarımda agri varinsallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin
İnşaallah müjdeli haberini bekliyoruz mutlaka etiketleAmin canım inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam hayırlısıyla gıdıklıyor varlığı şuan bile
Aynı durum sol kasık sızlıyor bide ayıptır söylemesi koyu krem gibi bir renkte akıntım oluyor peçeteye leke falan yok bu gün hiç gelmedi ay bakalım hayırlısıyla inşallah haber vercem tabi inşallah güzel haberle geleyim inşallahİnşaallah müjdeli haberini bekliyoruz mutlaka etiketle
Ağrın falan varmi?
Benim alt karın bölgem agriyor yara gibi sankiAynı durum sol kasık sızlıyor bide ayıptır söylemesi koyu krem gibi bir renkte akıntım oluyor peçeteye leke falan yok bu gün hiç gelmedi ay bakalım hayırlısıyla inşallah haber vercem tabi inşallah güzel haberle geleyim inşallah
Kız var yenı gördüm şimdi be. Tatildeyim vallla belirti varmı bilmem kafam gidik tatil odaklıyım dönüşte belli olacakYok canım sökülmedim ara ara geliyor ama öyle çok ve her zaman değil ben dayanamayıp test yaptım bu gün hayali bir gölge gördük test yanıltmıyorsa inşallah koyusunuda görmek nasip olsun atıyorum ışıklandırma yaptım belirginleştirmek için sana sen ne durumdasın canım
Valla bende öyle düşünüyordum tatilde bile belirtiler aklıma aklıma getirdi sonuç böyle inşallah vardır bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam inşallah bakalım canım inşallahKız var yenı gördüm şimdi be. Tatildeyim vallla belirti varmı bilmem kafam gidik tatil odaklıyım dönüşte belli olacak
Aşko nolur nolmaz ekşn yaparken dikkatli olValla bende öyle düşünüyordum tatilde bile belirtiler aklıma aklıma getirdi sonuç böyle inşallah vardır bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam inşallah bakalım canım inşallah
Bu belirtiler biraz değişik canim,hassasiyet olmaya da bilir hemen kötüyü düşünmeKızlar bat a 11 gün kala çok fazla göğüs hassasiyeti yaşadım çok acıyordu 6 gün devam etti bugun geçti. Bat a 5 gün var gebelik olsaydı hassasiyet devam ederdi değil mi ?
Ya bende yapmak istiyorum ama yıllık izindeyim ve annemlerin yazligindayim carsiya araba ile gidiliyor. Yurume mesafesinde eczane yok carsiya ilk gittiğimde bende hemen test alicam bir yanim hala olmaz dedi doktorlar heveslenme diyorAmin canım inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam hayırlısıyla gıdıklıyor varlığı şuan bile
Gidecem canımO zaman git canım aksatmamakta fayda var zararsız kistlerde çıkabiliyor ama yinede git tabi canım baştan bilmek en iyisi
Dikkatliyim leke geldikten sonra ekşına ara verdik artıkAşko nolur nolmaz ekşn yaparken dikkatli ol
Doktorlar çok şey diyor ama Allah’ım dediği olur canısıYa bende yapmak istiyorum ama yıllık izindeyim ve annemlerin yazligindayim carsiya araba ile gidiliyor. Yurume mesafesinde eczane yok carsiya ilk gittiğimde bende hemen test alicam bir yanim hala olmaz dedi doktorlar heveslenme diyor
Canım bence ara sor çünkü hafta sonu bile olsa nöbetçi olan doktor bakıyor zatenKızçeler şimdi bana akıl verin dr beni adetin 21. Yada 22. Günü çağırdı ya bu iki gün cumartesi pazara geliyor doktor kapalı. Ben 20. Günü gitsem olur mu
Bat bugünmüydü canım belki adet değildirKizlar ben adet oldum galiba @miresl Childdevelopment G Gzmyts53 bitliKedi Veziir S sultansultan90 _Umutlu_Pozitif_
Akşam üstünden alt karnimda ağrı vardi
Az önce peçeteye açık kirmizi lekeler deydi
İlişki sonrasi