- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.541
Benim yumurtlama bu ay 3 4 gün erken oldu yani şuan reglime 3 4 gün var burda herkes test yapiyor bende mi yapsam acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla gözüküyor gayet güzel bir şekilde canım inşallah sağlıkla ilerler sürecin çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı neyse o olsuunnAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
İnşallah canım teşekkür ederim inşallah doğrudur Rabbim hepimize nasip etsinvalla gözüküyor gayet güzel bir şekilde canım inşallah sağlıkla ilerler sürecin çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı neyse o olsuunn
amin canımm inşallah doğrudur bi kaç güne belli olur iyice artıkkkİnşallah canım teşekkür ederim inşallah doğrudur Rabbim hepimize nasip etsin
Valla canım benimde 5 günüm var evde test kalmadıBenim yumurtlama bu ay 3 4 gün erken oldu yani şuan reglime 3 4 gün var burda herkes test yapiyor bende mi yapsam acaba ya
Ayy bende gördüm
Canım belirtin nelerdi24. Günü canım 30 günde bir oluyorum 28 i bat
Yumurtalamadan sonra 14 cu gun mu regl oluyorsun?Benim yumurtlama bu ay 3 4 gün erken oldu yani şuan reglime 3 4 gün var burda herkes test yapiyor bende mi yapsam acaba ya
Bende yerleşme lekesinden baska bi belirtii olmadıCanım belirtin nelerdi
EvetYumurtalamadan sonra 14 cu gun mu regl oluyorsun?
Tamam tamam yapmayacağım bu kezValla canım benimde 5 günüm var evde test kalmadı
Adet geçene kadar da almamaya söz verdim kendime
Bence sende benimle bekle ve yapma
Valla canım var mı bilmiyorum silik ama eğer varsa bir hafta önce burayada yazmıştım arabadayken ara ara sol kasıkta sızlama oluyordu sonra tatile geldik yüzerken yürürken sol kasık ve artık sol üst bacağıma vuruyor sızlaması dün ve ondan önceki gece kahverengi ile pembe arası lekelenmelerim oldu sadece peçeteye gelen bugün hiç gelmedi henüz inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanım belirtin nelerdi
Burda olmanın en büyük sebeplerinden biri de herkes ben gibi . Kendimi burdaki bebek isteyen tüm bayanlara yakın hissediyorum ve moralim sizinle konuşunca yükseliyor. Yalnız olmadığımı biliyorum çünkü sizler varsınız eksik olmayın canlarCanım emin ol burada hepimiz senin gibiyiz kendini yalnız hissetme. Bende hemen korunmayı bırakınca olur zannediyordum baktım olmuyor diğer ay deniyorum yine olmuyor aynı bende senin gibi doktora mı gitsem demeye başladım emin ol herkes senin gibi düşünüyor hemen. Ailen ve eşinde sen daha kötü olma diye öyle konuşuyorlardır gençsin diyip moral veriyorlardır seni düşündükleri için canım. Bence görmezden gelmiyorlardır sen daha çok üzülme diye konuyu açmamaya çalışıyorlar canım. Salcam artık demişsin ya İnan ki hamile olan herkes saldığım zaman düşünmediğim zaman kendiliğinden oldu diyorlar. Başka şeylerle kafanı dağıtmaya çalış ve sorun var olmuyor gibi kötü düşünme canım herşeyin hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar bizde onları sabırsızlıkla bekliyoruz maalesef içini ferah tut canım yalnız değilsin biz vatoz hepimiz aynı durumdayız burada
En güzeli bu sanırım kendimizi en iyi yine kendimiz biliriz. İçimizden kalbimizden nasıl geliyorsa öyle davranalım rabbim geciktiriyorsa daha da güzelleştiriyordur . Bi gün hepimiz aynı şeye sevinip aynı mutluluğa göz yaşı dökcez insallahBuradaki hemen hemen herkes aynı duyguları yaşıyor emin olabilirsin
hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz söylediklerinin her kelimesne katılıyorum ama bence ailen seni daha çok üzmemek için böyle yaklaşıyorlar konuya diye düşünüyorum. Biraz kendi kendine kalmak iyi gelir bencede bende muhtemelen bu bat tarihimden sonra aynı şeyi yapmayı düşünüyorum
Kuzum daha iyiyim ama etiket bende yapamiyordum sanirim bildirimde gelmiyo ya simdi gordum yaziyim dedim.normalde her msja donmeye calisiyorum. Biliyosun burda genelde 3-5 kişi birbirimizin hormonlarını bile tanır olduk artik genelde etiketlerde senide yapmaya calisiyorum cevapta vermeye calisiyorum. Kuzu daha iyiyim agrilarim gecti ama ciddi skntili gecti o ara. Bide akintim kesildi sanirim regl olcam. Regl olacagim zaman kupkuru oluyorum. Gebelikler negatif lh testlerim ayni seyirde orta koyuluk devam ediyor. sende durumlar nedirM Mavimiresl nasıl oldun. Sen beni etiketliyorsun dana cvp yazıyorum sonra bir daha bana cvp vermiyorsun görmüyor musun acaba?
Canim eminimki en kisa zamanda bizlerde kavuscaz miniklerimizeBurda olmanın en büyük sebeplerinden biri de herkes ben gibi . Kendimi burdaki bebek isteyen tüm bayanlara yakın hissediyorum ve moralim sizinle konuşunca yükseliyor. Yalnız olmadığımı biliyorum çünkü sizler varsınız eksik olmayın canlar
çok teşekkür ederim canım benim, sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz,Canım hayırlı olsun çok sevindim Senin son zamanlarda gebelik belirtilerin vardı sanki konuşmuştuk. Bebişmiş demek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu topiğe yetişememişim kaç gündür ya
Asko patlat bi test diyorum ne bekliyon yap bi test daha meraktan kivrandikValla canım var mı bilmiyorum silik ama eğer varsa bir hafta önce burayada yazmıştım arabadayken ara ara sol kasıkta sızlama oluyordu sonra tatile geldik yüzerken yürürken sol kasık ve artık sol üst bacağıma vuruyor sızlaması dün ve ondan önceki gece kahverengi ile pembe arası lekelenmelerim oldu sadece peçeteye gelen bugün hiç gelmedi henüz inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Askim kanamalarin lekelenmelerin ne alemde gittinmi doktoraçok teşekkür ederim canım benim, sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz,
bu sırada yumurtlayanların yumurtaları en sağlıklı spermleri çeksin kendine ve bebişe dönüşsün inşallah :)
Ahahahaha beraber yürüdük biz bu yollarda beraber bekliyoruz heyecanla korkuyorum az daha netleşsin daAsko patlat bi test diyorum ne bekliyon yap bi test daha meraktan kivrandik