- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.421
İnşallah öyledir canım benim inşallahAyy bende gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir canım benim inşallahAyy bende gördüm
Aha benimde 26 seninle ayni gidiyoruz bende 32 günde bir oluyorum24. Günü canım 30 günde bir oluyorum 28 i bat
Evet aşko çok haklisin, geçenlerde bahs etmiştim bir arkadaşim testleri anında koyu kırmızı çıkıyorduCanım çizgi var ama kuruma da olabilir sen 10 dk sonrasını dikkate almadan devam et. İnşallah hamilesindir bu gözler neler gördü neler o yüzden hemen beliren çizgi görmeden kaptırmak yok
Yok yoook boşa gitmemiştir ooo hatta çadırda alelacele daha bi fantağzili olmuştur.. o zaman geri sayım başlıyor mu?Canım kızlar geldiğimden beri bakma fırsatım olmadı. Dışarda yatıyoruz bi de aşkolar, durum çok vahim yine de çadırı bi boş yakaladık az önce ama öyle yalapşap, bebeklik olmadı bu yaa cıkksss boşa gitti resmen neyse sağlık mağlık olsun nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
İnşallah olmasın zaten Ya Allah nasip ederse bu ay vizelerimizin ayı olsunAh
Aha benimde 26 seninle ayni gidiyoruz bende 32 günde bir oluyorum
Ama çok umutluyum bu ay olmuycak
Bir sonrakı bat 2023 Temmuz Ağustos falan her halde
Evet o yüzden insan sevinemiyor zatenEvet aşko çok haklisin, geçenlerde bahs etmiştim bir arkadaşim testleri anında koyu kırmızı çıkıyordu
Bu gün adet olmuş 5-6 test hepsi pozitifdi
Yani şimdi testlere bile güven yok
Aminnnnnnİnşallah olmasın zaten Ya Allah nasip ederse bu ay vizelerimizin ayı olsun
Malesef öyle,ben yıllardır vücut ısısıyla anlardim adet olacağımıEvet o yüzden insan sevinemiyor zaten
Dimi şeytan gıdıklıyor bizi ya bilmiyorum ben tatilde bile bu kadar düşüneceğimi düşünmemiştim ama böyle tuhaf şeyler hissettim bide bu lekelenme olunca bi şansımı denemekti amaçMalesef öyle,ben yıllardır vücut ısısıyla anlardim adet olacağımı
Şimdi söz verdim kendime yapmiycam)))
Bir yanımda ölç bakalim ne olacak diyor
Aynennereye gidersek gidelim kafamizda olanlar da bizimle geliyor, üstüne lekelenme veya farkli belirti de olunca kimse bizi durduramazzžzzDimi şeytan gıdıklıyor bizi ya bilmiyorum ben tatilde bile bu kadar düşüneceğimi düşünmemiştim ama böyle tuhaf şeyler hissettim bide bu lekelenme olunca bi şansımı denemekti amaç
Evet ya çok imreniyorum şu hiç bişey anlamadan hissetmeden hamiş olduğumu öğrendim diyenlere bu belirtiler hep mi bize oyun oynar bizi şeytan rahat bırakmıyorAynennereye gidersek gidelim kafamizda olanlar da bizimle geliyor, üstüne lekelenme veya farkli belirti de olunca kimse bizi durduramazzžzz
İnanki biz şeytanı rahat birakmiyoruzbelirtiler aramaklaEvet ya çok imreniyorum şu hiç bişey anlamadan hissetmeden hamiş olduğumu öğrendim diyenlere bu belirtiler hep mi bize oyun oynar bizi şeytan rahat bırakmıyor
Yok bee gerçekten umut yok gibi bu ay, ama tutarsa da 2 gün önceden tutar. Kaldı 10 gün saymayı da ihmal etmemYok yoook boşa gitmemiştir ooo hatta çadırda alelacele daha bi fantağzili olmuştur.. o zaman geri sayım başlıyor mu?
Çok teşekkür ederimNasıl güzel bir haber inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızz
Çok teşekkür ederim, darısı burda özenle, hasretle ve sevgiyle bu haberi almak isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Ben gördüm canım çizgiyi, inşallah kıpkırmızı halini de görürüzAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Hatta ters ışık yaptım baktım çizgi var, ben de bata 10 gün kala hayalet çizgi gördüm dediğimde herkes dalga geçmiştiAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Kuzum benim tefal ultimate auto clean diye bir ütü ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım 3 yıldır kullanıyorumMucizemmm16 @miresl @venevv @Cgh @sultansultan90 @ad000 R Random3 @Gzmyts53 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Biz kadınlar unutmayızAy hiç deme valla yani bazen istemsizce zaman geçsede o konuyu açmanın bi yolunu buluyorum
Yalap şap falan deme bacı olmuştur o oyle ayak üstü kim yapsa oluyo biz totomuzu yırttık olsun diye tutmuyoCanım kızlar geldiğimden beri bakma fırsatım olmadı. Dışarda yatıyoruz bi de aşkolar, durum çok vahim yine de çadırı bi boş yakaladık az önce ama öyle yalapşap, bebeklik olmadı bu yaa cıkksss boşa gitti resmen neyse sağlık mağlık olsun nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
Kııızz asıl yalapşap bebe tutaaar boşa gitti deme diyom ya eskilerden bi teyze vardı komşumuz amaaan besmelesiz bebe tutar özenmicen derdiCanım kızlar geldiğimden beri bakma fırsatım olmadı. Dışarda yatıyoruz bi de aşkolar, durum çok vahim yine de çadırı bi boş yakaladık az önce ama öyle yalapşap, bebeklik olmadı bu yaa cıkksss boşa gitti resmen neyse sağlık mağlık olsun nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?