Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldum🌸Ben hergün yapamadım testi Birtek yazdığım zamandan umudum var çünkü eşim ildışına gitti tamda yumurtlama günlerinde bence.Neyse hayırlısı belki olmuştur Rabbim ol derse olur 🙏Eylül 3 ü bekleyeceğim şimdi🥰
Rabbim isterse tek ilişkide bile oluyor 💕 benim bat 5 gösteriyor ama bakalım bende pil gününü değerlendirdim ama bakalım artık🍀😊 şu zaman hızlıca geçse

Ben bu ay niyeyse cok umutluyum kendimden. Egerki sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm sanirim. Normalde cok belirti bilmem aşırı umutlanmazdim. Ama niyeyse cok umutlandim bu ay. Takvime göre adetime 5-6 gün var yumurtlamaya göre 9 gün var. Cumartesi gibi test yapsam sonuc belli olur büyük ihtimal ovulasyonlarim yumurtlama sonrasi hic tamamen siliklesmedi hep ayni seyirde devam ediyor.
Ay inşallah canım😍 bende yumurtlamadan sonra böyleydi ama 2 gündür yapmadım silikleşti bırak artık bunu dedim kendime 🙈🙈acaba yarın yapsam mı ki 🙄

Ay misafirden kafamı kaldırıp bakamadım hiç baya geç geliyorum😂 bizde haftasonu gitcez hayır çadırda sallanır falan 😂😂😂 rezil rüsva olmayalm ama kız gece alarm kurup kalk gece herke uyuyor olur heyecanlı olur 😂😂😂

😂😂 çok güldüm büyük bi komşumuz vardı teyze şey derdi besmelesiz bebe çabuk tutar diye doğru bak bu

Bir ünlü çift vardı bebek bakım odasında yakalanan aklıma o geldi ugrayiver işte ormana,tuvalete,mağaza kabinine falan 😂🙊🙈😅
Canım kızlar geldiğimden beri bakma fırsatım olmadı. Dışarda yatıyoruz bi de aşkolar, durum çok vahim 🤣 yine de çadırı bi boş yakaladık az önce ama öyle yalapşap, bebeklik olmadı bu yaa cıkksss boşa gitti resmen 😁 neyse sağlık mağlık olsun 🤣 nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?

Ay inşallah canım😍 bende yumurtlamadan sonra böyleydi ama 2 gündür yapmadım silikleşti bırak artık bunu dedim kendime 🙈🙈acaba yarın yapsam mı ki 🙄
Canim ben lh ile hamilelik ogrenme asamasini cok dogru bulmuyorum. Çünkü benim adetliyken yada adete yakın hep neredeyse pik gibi olur lh testlerim. Belki hamileligin ileriki yani günü gecince bariz belli eder lh. Ama ben bu ay letu kullandim ya doktor yumurta olmus dedi. Degerlendir dedi ama lh testlerinde hiç pik gormedim biraz daha koyulasti simdide bu sekilde devam ediyor🤷🏼‍♀️ Yumurtlama uzerinden 6-7 gun gecti 1 haftaya insallah varsa belli olur.

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M Mavimiresl @venevv @Cgh @sultansultan90 @ad000 R Random3 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Aşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim 🙈 yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye🤣 ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen 🙈🤣

Eklentiler

• 65FF6825-F1AD-48BE-AADD-78EDE83C2ACB.jpeg
    65FF6825-F1AD-48BE-AADD-78EDE83C2ACB.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 67
  • C3C3FA3A-8B67-4E03-87C4-0AAB64283B44.jpeg
    C3C3FA3A-8B67-4E03-87C4-0AAB64283B44.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 64
Aşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim 🙈 yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye🤣 ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen 🙈🤣
Evet aşko silik çizgi görüyor gibiyim, inşaallah gebelik olur😍

Ay Allah razı olsun canım şurda yarım saattir aklımdan şüphe ediyordum😂😂 Allahım inşallah doğrudur inşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur şuan sevinemiyorum nolur dua edin😍🤲🏻🌸
Amin canim ,sadece sakin ol bekle 2-3gün de geçsin bitane daha yap
Çok stres yapma
İnşaallah doğrudur ve hamilesindir hemen peşinden de ben geliyoreeee💃🏻💃🏻💃🏻

Amin canim ,sadece sakin ol bekle 2-3gün de geçsin bitane daha yap
Çok stres yapma
İnşaallah doğrudur ve hamilesindir hemen peşinden de ben geliyoreeee💃🏻💃🏻💃🏻
İnşallah canım hepimiz bebişlenelim hayırlısıyla🤲🏻 evet sakince beklicem ben aslında bu kadar erken yapmayı düşünmüyordum ama hani lekeler yerleşme olabilir diye belki bi ihtimal çıkar dedim böyleydi bilmiyorum bakalım kısmet Allah’ım büyük🤲🏻🌸❤️

İn
İnşallah canım hepimiz bebişlenelim hayırlısıyla🤲🏻 evet sakince beklicem ben aslında bu kadar erken yapmayı düşünmüyordum ama hani lekeler yerleşme olabilir diye belki bi ihtimal çıkar dedim böyleydi bilmiyorum bakalım kısmet Allah’ım büyük🤲🏻🌸❤️
İnşaallah kuzum😍adetinin kaçinci günü bugün?

Canım çizgi var ama kuruma da olabilir sen 10 dk sonrasını dikkate almadan devam et. İnşallah hamilesindir 🤗 bu gözler neler gördü neler o yüzden hemen beliren çizgi görmeden kaptırmak yok

Ayy bende gördüm 🥰

Canım çizgi var ama kuruma da olabilir sen 10 dk sonrasını dikkate almadan devam et. İnşallah hamilesindir 🤗 bu gözler neler gördü neler o yüzden hemen beliren çizgi görmeden kaptırmak yok
Kesinlikle canım inşallahhh zaten o yüzden eşime söylemedim göstermedim kesinleşene kadar 😊 koyu çift çizgiler görürüz hep beraber 😍🤲🏻

X