- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.341
Yerlesme kanamasimi acabaS sultansultan90Lale95 iyilikperisi92 Mucizemmm16 Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata
Malesef canım ☹Ay hayırdır inşallah kötü birşeyler değildir
Yumurtlama gününü hesaplamış mıydın bu ay erken mi oldu geç mi? Üzme kendini canım bebişin varsa oda üzülür amaYok erken yumurtlamadan kaynaklı 3-4 gün erken oldu ama 7-8 gün hiç hiç yani inşallah canım benim gece çok üzdüm kendimi niyeyse inşallah dediğin gibi yerleşmdir canım
Hiç üzülme canım benim, senin eşin yanında olmasada sağlığı yerinde olsun sağsalim seninle olsun o yeter bence kuzumTestim negatif çıktı beklediğim gibiama gece o kadar çok sırtım ve bacaklarım ağrıdı ki regl olacağımı anladım o yüzden teste üzülmedim eşleriniz yanınızda kizlar bu ay olmazsa başka ay denersiniz siz de üzülmeyin. Bende artık okulların tatillerine göre deneyecegim yine
Bilmiyorum canım ama inşallah öyledirYerlesme kanamasimi acaba
İnşallah canım yok normal olması gereken günde yumurtladım haklısın hayırlısı neyse o bakalım Rabbim büyükYumurtlama gününü hesaplamış mıydın bu ay erken mi oldu geç mi? Üzme kendini canım bebişin varsa oda üzülür amaiyi düşünelim canım stres yapma hiç orayı düşünme bir kaç gün geçsin testte çıkar yerleşme kanaması olduysa
İşte adete o kadar yakın olsam anlarımda böyle daha çok varken kafa karıştırıcı olduGerçekten belki yerleşme kanamasıdır benim geçen ay aynı şekilde oldu peçeteye gelen lekeler ama 4 gün önce oldu 4 gün sürdü sonra adet oldum 7-8 gün baya erken gibi bilemedim umut var
Evet kısmet ama umarım güzel haberlerini alırızİşte adete o kadar yakın olsam anlarımda böyle daha çok varken kafa karıştırıcı olduinşallah yerleşmedir diyelim bakalım kısmet
Yaa canı sağolsunda eşinin varsın her ay deneyemeyin sizde her bir araya geldiğiniz anı değerlendirirsinizTestim negatif çıktı beklediğim gibiama gece o kadar çok sırtım ve bacaklarım ağrıdı ki regl olacağımı anladım o yüzden teste üzülmedim eşleriniz yanınızda kizlar bu ay olmazsa başka ay denersiniz siz de üzülmeyin. Bende artık okulların tatillerine göre deneyecegim yine
Kuzu bata daha varmış ya yerleşme yada tekrar yumurtlama oluyor olabilirS sultansultan90Lale95 iyilikperisi92 Mucizemmm16 Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata
Benim yumurtlama geçtiunutmayalım ama erteleyelim kızlar yumurtlama dönemi lazım bize kocalar
Ay hiç deme valla yani bazen istemsizce zaman geçsede o konuyu açmanın bi yolunu buluyorumAl işte lanet gibi unutmamak demi
Bidahakine bu tavsiyeyi uygulayayım ben
Bu konuda çok yardimci olamiycam)))maalum ayri ülkelerde yaşiyoruz aynisini Türkiyede bulmaya bilirsinMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment S sultansultan90 A ad000 R Random3 G Gzmyts53 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Anladım canım benimde önceki ütüm çok ucuzdu 3 yıl kullandım ama kırışıkları açmadan biraz yetersiz kalıyor yenileyecem. Philips Azur optımal temp almayı düşünüyorum ama fiyatı beni düşündürüyor. Malum evi yeniden dizdik maddi olarak şuan biraz sıkışığız. Burdaki arkadaşların da kullanıp memnun kaldıkları ütüleri de değerlendireyim istiyorumBu konuda çok yardimci olamiycam)))maalum ayri ülkelerde yaşiyoruz aynisini Türkiyede bulmaya bilirsin
İlk aldığım ütü Tefal oldu 9 yıl önce 550tlye ,ilk başlarda çok rahatdi, sonra su akitmaya başladı sinir krizi geçiriyordum resmen
Şimdi kullandigim ise çok ucuz 4 senedir kullaniyorum ,pazardan almişdim
İnşallah canım teşekkür ederim hepimiz güzel haberler alalım hayırlısıylaEvet kısmet ama umarım güzel haberlerini alırız
Aaa o benim aklıma hiç gelmiyor yumurtladım mı kiKuzu bata daha varmış ya yerleşme yada tekrar yumurtlama oluyor olabilir
Canım bende Beko var model olarak bilmiyorum evde değilim dört senedir kullanıyorum Beko hiç bir şeyi sevmem ama ütüsünü sevdimMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment S sultansultan90 A ad000 R Random3 G Gzmyts53 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz