Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sinirlerimiz herşeyimiz aynı yoksa hepimizin gecenin bir körü burda ne işi var aşko😂😂

Dur dur sende sataşma şimdi sataşırsak sonra toptan sataşırız😂😂 kız benim sinirim geçmiyor sinirimi atmadan asla o konuyu unutamıyom lanetli gibiyim😂😂😂
Bir tavsiye daha vereyim internetten komik videolar izle hemen kafan dağılıyor sinirin geçiyor 🤣🤣 bunlara rağmen hala sinirin geçmiyorsa git sataş bacım anca o şekilde geçer 🤣🤣🤣🤣

S sultansultan90 Lale95 Lale95 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır Açıkçası daha bata 7 gün varmış hiç bu kadar erken regl olduğun oldu mu? Yani ben regl olmaya yakın gelen kanama değildir diye düşünüyorum çünkü daha 1 hafta varmış. Moralini bozma canım birkaç gün sonra erken gebelik testi yaparsın inşallah çift çizgiyi de görürsün 🥰

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır Açıkçası daha bata 7 gün varmış hiç bu kadar erken regl olduğun oldu mu? Yani ben regl olmaya yakın gelen kanama değildir diye düşünüyorum çünkü daha 1 hafta varmış. Moralini bozma canım birkaç gün sonra erken gebelik testi yaparsın inşallah çift çizgiyi de görürsün 🥰
Yok erken yumurtlamadan kaynaklı 3-4 gün erken oldu ama 7-8 gün hiç hiç yani inşallah canım benim gece çok üzdüm kendimi niyeyse inşallah dediğin gibi yerleşmdir canım 🤲🏻🌸

İnşallah canım ben onu görünce hayal kırıklığına uğradım bu ihtimali hiç düşünmedim ama bakalım beklemekten başka çaremiz yok😊
İyi düşün tatlim iyi olsun
Biz seninle ayniyiz,mfk ürünleri kullaniyoruz bat tarihimizde aynı
Bugün benim adetin 26ci günü,sag kasıkta acayip ağrı var bacagima vuruyor vakit azaldikca daha da sabrsizlaniyorum

İyi düşün tatlim iyi olsun
Biz seninle ayniyiz,mfk ürünleri kullaniyoruz bat tarihimizde aynı
Bugün benim adetin 26ci günü,sag kasıkta acayip ağrı var bacagima vuruyor vakit azaldikca daha da sabrsizlaniyorum
Evet canım bende sabırsızlandım zaman ileri aksın diyip sihir yapsak ahahaha😂😂

Yok erken yumurtlamadan kaynaklı 3-4 gün erken oldu ama 7-8 gün hiç hiç yani inşallah canım benim gece çok üzdüm kendimi niyeyse inşallah dediğin gibi yerleşmdir canım 🤲🏻🌸
Gerçekten belki yerleşme kanamasıdır benim geçen ay aynı şekilde oldu peçeteye gelen lekeler ama 4 gün önce oldu 4 gün sürdü sonra adet oldum 7-8 gün baya erken gibi bilemedim umut var ☺️

X