- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.321
Bizim burada sabah namazi vaktiydiRahat batıyo biliyo musun kız ne biliyim ya uyku tutmuyo valla sen neden uyumadın ?
Namazdan sonra beni de uyku tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burada sabah namazi vaktiydiRahat batıyo biliyo musun kız ne biliyim ya uyku tutmuyo valla sen neden uyumadın ?
Ayy kuzum insallah yerleşmedirS sultansultan90 Lale95 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 @Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata
Allah kabul etsin kuzum. Bizde uyuyamadık 1 buçuk saat uyudumBizim burada sabah namazi vaktiydi
Namazdan sonra beni de uyku tutmuyor
Bir tavsiye daha vereyim internetten komik videolar izle hemen kafan dağılıyor sinirin geçiyor bunlara rağmen hala sinirin geçmiyorsa git sataş bacım anca o şekilde geçerÇünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sinirlerimiz herşeyimiz aynı yoksa hepimizin gecenin bir körü burda ne işi var aşko
Dur dur sende sataşma şimdi sataşırsak sonra toptan sataşırız kız benim sinirim geçmiyor sinirimi atmadan asla o konuyu unutamıyom lanetli gibiyim
unutmayalım ama erteleyelim kızlar yumurtlama dönemi lazım bize kocalarYok ya ben unutmayanlardanım ahahahaj
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır Açıkçası daha bata 7 gün varmış hiç bu kadar erken regl olduğun oldu mu? Yani ben regl olmaya yakın gelen kanama değildir diye düşünüyorum çünkü daha 1 hafta varmış. Moralini bozma canım birkaç gün sonra erken gebelik testi yaparsın inşallah çift çizgiyi de görürsünS sultansultan90 Lale95 @iyilikperisi92 Mucizemmm16 @Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata
Amin tatlim teşekkürler,hep düşünüyoruz o yüzden uykular da kaçıyorAllah kabul etsin kuzum. Bizde uyuyamadık 1 buçuk saat uyudum
Keşke düşünmekten uyuyamasaydım anlatamıyorum da burda çok aksiyonlu bi sabah oldu ☹Amin tatlim teşekkürler,hep düşünüyoruz o yüzden uykular da kaçıyor
Özelde anlata bilirsen geçelim özelden konuşalimKeşke düşünmekten uyuyamasaydım anlatamıyorum da burda çok aksiyonlu bi sabah oldu ☹
İnşallah canım ben onu görünce hayal kırıklığına uğradım bu ihtimali hiç düşünmedim ama bakalım beklemekten başka çaremiz yokAyy kuzum insallah yerleşmedir
Yok erken yumurtlamadan kaynaklı 3-4 gün erken oldu ama 7-8 gün hiç hiç yani inşallah canım benim gece çok üzdüm kendimi niyeyse inşallah dediğin gibi yerleşmdir canımCanım inşallah yerleşme kanamasıdır Açıkçası daha bata 7 gün varmış hiç bu kadar erken regl olduğun oldu mu? Yani ben regl olmaya yakın gelen kanama değildir diye düşünüyorum çünkü daha 1 hafta varmış. Moralini bozma canım birkaç gün sonra erken gebelik testi yaparsın inşallah çift çizgiyi de görürsün
İyi düşün tatlim iyi olsunİnşallah canım ben onu görünce hayal kırıklığına uğradım bu ihtimali hiç düşünmedim ama bakalım beklemekten başka çaremiz yok
Evet canım bende sabırsızlandım zaman ileri aksın diyip sihir yapsak ahahahaİyi düşün tatlim iyi olsun
Biz seninle ayniyiz,mfk ürünleri kullaniyoruz bat tarihimizde aynı
Bugün benim adetin 26ci günü,sag kasıkta acayip ağrı var bacagima vuruyor vakit azaldikca daha da sabrsizlaniyorum
Evet yaa Dudu perii nerdesinnn gel zamani ileri alEvet canım bende sabırsızlandım zaman ileri aksın diyip sihir yapsak ahahaha
Ben 4 gün kala cıktı canım gayet netti sende 2 gün sonra bir test yap bence ama erken gebelik yapİnşallah canım ben onu görünce hayal kırıklığına uğradım bu ihtimali hiç düşünmedim ama bakalım beklemekten başka çaremiz yok
akar inşallahEvet yaa Dudu perii nerdesinnn gel zamani ileri al
Bilmiyorum canım günler bi geçsin duruma göre bakarız yapabilirim ama erken yapınca sanki testler beni hep yanıltıyormuş gibi geliyorBen 4 gün kala cıktı canım gayet netti sende 2 gün sonra bir test yap bence ama erken gebelik yap
Al işte lanet gibi unutmamak demiYok ya ben unutmayanlardanım ahahahaj
Bidahakine bu tavsiyeyi uygulayayım benBir tavsiye daha vereyim internetten komik videolar izle hemen kafan dağılıyor sinirin geçiyor bunlara rağmen hala sinirin geçmiyorsa git sataş bacım anca o şekilde geçer
Gerçekten belki yerleşme kanamasıdır benim geçen ay aynı şekilde oldu peçeteye gelen lekeler ama 4 gün önce oldu 4 gün sürdü sonra adet oldum 7-8 gün baya erken gibi bilemedim umut varYok erken yumurtlamadan kaynaklı 3-4 gün erken oldu ama 7-8 gün hiç hiç yani inşallah canım benim gece çok üzdüm kendimi niyeyse inşallah dediğin gibi yerleşmdir canım
Ay hayırdır inşallah kötü birşeyler değildirKeşke düşünmekten uyuyamasaydım anlatamıyorum da burda çok aksiyonlu bi sabah oldu ☹