- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.361
Eslem doğduğu zaman ütüm bozulmustu almistim senelerdir kullaniyorum jilet gibi kiyafet giyen bi eşim var kuzu hatta annemde aldi geçen sene bende görmüştü. Diger kazanli utuler gibi kocaman da degilMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment @sultansultan90 @ad000 @Random3 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 @000umutlu000 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Ben bu ay niyeyse cok umutluyum kendimden. Egerki sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm sanirim. Normalde cok belirti bilmem aşırı umutlanmazdim. Ama niyeyse cok umutlandim bu ay. Takvime göre adetime 5-6 gün var yumurtlamaya göre 9 gün var. Cumartesi gibi test yapsam sonuc belli olur büyük ihtimal ovulasyonlarim yumurtlama sonrasi hic tamamen siliklesmedi hep ayni seyirde devam ediyor.Bilmiyorum canım ama inşallah öyledir
ay geliyor mu geliyor mu yoksa bebişşşşBen bu ay niyeyse cok umutluyum kendimden. Egerki sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm sanirim. Normalde cok belirti bilmem aşırı umutlanmazdim. Ama niyeyse cok umutlandim bu ay. Takvime göre adetime 5-6 gün var yumurtlamaya göre 9 gün var. Cumartesi gibi test yapsam sonuc belli olur büyük ihtimal ovulasyonlarim yumurtlama sonrasi hic tamamen siliklesmedi hep ayni seyirde devam ediyor.
Aşko bak bu çok güzel bir ütü kardeşimin ben normal ütü aldım fakirin tabanı yapışıyo çok dandikmiş bide öyle fazla kullanmadım beğenmedim o yüzdenMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment @sultansultan90 @ad000 @Random3 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 @000umutlu000 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
eveeet 20 sinde bat günümde test yaptırdım 12,72 çıkmıştı hcg bugün 47,53 , umarım sağlıkla ilerler
Değerlendirmekte fayda varAaa o benim aklıma hiç gelmiyor yumurtladım mı ki
Bekonun ütülerine de bakarım canım teşekkür ederimCanım bende Beko var model olarak bilmiyorum evde değilim dört senedir kullanıyorum Beko hiç bir şeyi sevmem ama ütüsünü sevdim
Hiç kazanlı ütü düşünmemiştim canım bunu da değerlendireceğim teşekkür ederimEslem doğduğu zaman ütüm bozulmustu almistim senelerdir kullaniyorum jilet gibi kiyafet giyen bi eşim var kuzu hatta annemde aldi geçen sene bende görmüştü. Diger kazanli utuler gibi kocaman da degil
Buna da bakarım canım çok teşekkür ederimAşko bak bu çok güzel bir ütü kardeşimin ben normal ütü aldım fakirin tabanı yapışıyo çok dandikmiş bide öyle fazla kullanmadım beğenmedim o yüzden
Ayy onlarin hepsini bitirdim kız ben yoksa sen bitirmedinmiay geliyor mu geliyor mu yoksa bebişşşş
inşallah olur bu ay kuzum çok da az zaman kalmış. Elinde fazla bisürü test vardı yapsana canımcım. Şu 10 değeri ölçen vardı biz almıştık ya hani
Buna da bakarım canım çok teşekkür ederimAşko bak bu çok güzel bir ütü kardeşimin ben normal ütü aldım fakirin tabanı yapışıyo çok dandikmiş bide öyle fazla kullanmadım beğenmedim o yüzden
Ne demek kuzumBuna da bakarım canım çok teşekkür ederim
Canım benimki philips 6 senedir kullanıyorum taş gibi, kağıt gibi ütülüyor valla cok memnunum. Ama modeli hatırlamıyorum malesef. Philipsin her modeli güzeldir amaMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment @sultansultan90 @ad000 @Random3 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 @000umutlu000 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Sağlıkla kucağına al canımeveeet 20 sinde bat günümde test yaptırdım 12,72 çıkmıştı hcg bugün 47,53 , umarım sağlıkla ilerlerve hasretle bekleyen herkese en güzel zamanda nasip olur
Resmini çektim senin için Philips azur 2600w modeliymişMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment @sultansultan90 @ad000 @Random3 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 @000umutlu000 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
amin canım inş çok teşekkür ederimSağlıkla kucağına al canım
bitirmedim ya ben küstüm galiba test yapmaya birazAyy onlarin hepsini bitirdim kız ben yoksa sen bitirmedinmitest canavari oldum resmen ovulasyon yaninda gönderdiklerini yaptim negatif ama yumurtlama uzerinden zaten 7 gün gecti daha. Ovulasyon larim hep bu sekilde
Tebrikler kuzum, sağlıkli ilerlesineveeet 20 sinde bat günümde test yaptırdım 12,72 çıkmıştı hcg bugün 47,53 , umarım sağlıkla ilerlerve hasretle bekleyen herkese en güzel zamanda nasip olur
Canim ben philips kullanıyorum cok memnunumMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv Childdevelopment @sultansultan90 @ad000 @Random3 G Gzmyts53 @iyilikperisi92 @000umutlu000 Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Ahahah canım işte sen serbestsin sana birşey diyememBenim yumurtlama geçti