Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa inşallah güzel haberler alırsın canısı

bitirmedim ya ben küstüm galiba test yapmaya biraz maşallahın var kuzum dkddkddhkd neyse bekleyeceğiz o halde. Ovü testlerin koyulaşırsa zamanla belli eder kendini
Kuzum test var evde almistim ama daha cok erken cikmasi için sanirim bu ayda olumsuz sonuclar alirsam bende test yapmaya kusecem sanirim

Canım benimki philips 6 senedir kullanıyorum taş gibi, kağıt gibi ütülüyor valla cok memnunum. Ama modeli hatırlamıyorum malesef. Philipsin her modeli güzeldir ama
Kız fotoğrafını atsana ben bulurum modelini. Bende philips azur optımal temp olana bakıyordum da biraz daha araştırayım fiyat performans açısından daha iyi olan varsa diye dedim.

Kızlarrr doktordan çıktım 3 gün önce olan iki yumurtam 16 mm olmuş bu 4 gün değerlendir dedi gün aşırı jel ile birlikte deneyecem nasip
Yaaa canım çok sevindiiiiimmm hemde iki yumurta hemde ikisinde 16mm ay bide ikiz oluyormuşşşş Ay hadi inşallah canım benim güzelce değerlendirin inşallah bebişler tutar

Bende kesinlikle buna inanıyorum ama bi türlü atamadım kafamdan sürekli dramı gitsem bi problem varsa öğrenirim böyle bilinmezin içinde bişeylere çabalamak çok zor geliyor . Ama ailemden eşimden tepki alıyorum yaşın genç daha yeni evlisin olur bakalım bekle acele etme diyolar . Anlamıyor kimse çevremde benle evlenen herkes arkadaşlarım hamile 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi bile hamile ben 1 senedir çabalıyorum artık sürekli kırılgan hale geldim herşeye ağlıyorum bu sebepten ötürü . Farkındalarda ama görmezden gelmek istiyorlar sanırım. Kendi başıma da çabalayabilceğim bi konu değil eşimde destek çıkmalı ailemde ama çıkmıyolar onun için ne dra gitmek istiyorum artık ne de başka bişey salcam kendimi biraz uzaklaşcam herkesden herşyden . En doğrusu bu yapabilrsen sende dene bence

Hoşgeldin canım benim de bugün testim böyle aynı bizde dün birlikte olduk ama bence yarın pik olur gibime geliyor benimki genelde daha koyu oluyor çünkü
HoşbuldumBen hergün yapamadım testi Birtek yazdığım zamandan umudum var çünkü eşim ildışına gitti tamda yumurtlama günlerinde bence.Neyse hayırlısı belki olmuştur Rabbim ol derse olur Eylül 3 ü bekleyeceğim şimdi

Canım emin ol burada hepimiz senin gibiyiz kendini yalnız hissetme. Bende hemen korunmayı bırakınca olur zannediyordum baktım olmuyor diğer ay deniyorum yine olmuyor aynı bende senin gibi doktora mı gitsem demeye başladım emin ol herkes senin gibi düşünüyor hemen. Ailen ve eşinde sen daha kötü olma diye öyle konuşuyorlardır gençsin diyip moral veriyorlardır seni düşündükleri için canım. Bence görmezden gelmiyorlardır sen daha çok üzülme diye konuyu açmamaya çalışıyorlar canım. Salcam artık demişsin ya İnan ki hamile olan herkes saldığım zaman düşünmediğim zaman kendiliğinden oldu diyorlar. Başka şeylerle kafanı dağıtmaya çalış ve sorun var olmuyor gibi kötü düşünme canım herşeyin hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar bizde onları sabırsızlıkla bekliyoruz maalesef içini ferah tut canım yalnız değilsin biz vatoz hepimiz aynı durumdayız burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…