- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.381
Yaaa inşallah güzel haberler alırsın canısıBen bu ay niyeyse cok umutluyum kendimden. Egerki sonuc olumsuz olursa cok üzülürüm sanirim. Normalde cok belirti bilmem aşırı umutlanmazdim. Ama niyeyse cok umutlandim bu ay. Takvime göre adetime 5-6 gün var yumurtlamaya göre 9 gün var. Cumartesi gibi test yapsam sonuc belli olur büyük ihtimal ovulasyonlarim yumurtlama sonrasi hic tamamen siliklesmedi hep ayni seyirde devam ediyor.
Benim ayağım uğurludur :)Tebrikler kuzum, sağlıkli ilerlesin
Amin amin
Ayağını sür bizde peşinden gelelim
Kuzum test var evde almistim ama daha cok erken cikmasi için sanirim bu ayda olumsuz sonuclar alirsam bende test yapmaya kusecem sanirimbitirmedim ya ben küstüm galiba test yapmaya birazmaşallahın var kuzum dkddkddhkd neyse bekleyeceğiz o halde. Ovü testlerin koyulaşırsa zamanla belli eder kendini
Kız fotoğrafını atsana ben bulurum modelini. Bende philips azur optımal temp olana bakıyordum da biraz daha araştırayım fiyat performans açısından daha iyi olan varsa diye dedim.Canım benimki philips 6 senedir kullanıyorum taş gibi, kağıt gibi ütülüyor valla cok memnunum. Ama modeli hatırlamıyorum malesef. Philipsin her modeli güzeldir ama
Aşko modelini biliyor musun bilmiyorsan da fotoğrafını çekip atar mısın ben bulurum onu nettenCanim ben philips kullanıyorum cok memnunum
Teşekkür ederim aşkom buna da bakıcamResmini çektim senin için Philips azur 2600w modeliymiş
Yaaa canım çok sevindiiiiimmmKızlarrr doktordan çıktım 3 gün önce olan iki yumurtam 16 mm olmuşbu 4 gün değerlendir dedi gün aşırı jel ile birlikte deneyecem nasip
İnşallah çokta umutlanmak istemiyorum hüsrana uğrayacam diye korkuyorum hakkımızda hayırlısıYaaa canım çok sevindiiiiimmmhemde iki yumurta hemde ikisinde 16mm ay bide ikiz oluyormuşşşş Ay hadi inşallah canım benim güzelce değerlendirin inşallah bebişler tutar
Azur serisinin canim evde değilim atayimAşko modelini biliyor musun bilmiyorsan da fotoğrafını çekip atar mısın ben bulurum onu netten
regl oldumTamamdır canım yazıyorum simdi❣❣
Bende kesinlikle buna inanıyorum ama bi türlü atamadım kafamdan sürekli dramı gitsem bi problem varsa öğrenirim böyle bilinmezin içinde bişeylere çabalamak çok zor geliyor . Ama ailemden eşimden tepki alıyorum yaşın genç daha yeni evlisin olur bakalım bekle acele etme diyolar . Anlamıyor kimse çevremde benle evlenen herkes arkadaşlarım hamile 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi bile hamile ben 1 senedir çabalıyorum artık sürekli kırılgan hale geldim herşeye ağlıyorum bu sebepten ötürü . Farkındalarda ama görmezden gelmek istiyorlar sanırım. Kendi başıma da çabalayabilceğim bi konu değil eşimde destek çıkmalı ailemde ama çıkmıyolar onun için ne dra gitmek istiyorum artık ne de başka bişey salcam kendimi biraz uzaklaşcam herkesden herşyden . En doğrusu bu yapabilrsen sende dene benceKesinlikle biraz önceliklerimizi değiştirip kendimizide dinlendirmek gerekiyor zaten çoğu hamile diyoki hiç düşünmediğim anda hiç takip etmediğim anda hamile kaldım hiç beklemiyorduk hiç ummuyorduk vs çoğu kişiden bunu duyuyorum demekki biraz boşverince rahatlayınca geliyor bu bebişler
Hiç moral bozmak yok canım inşallah diğer ay daha güzel değerlendirirsiniz umut hep varregl oldumyeni bat 22 Eylül
Amin amin çok aminBenim ayağım uğurludur :)
ne zaman bi dükkana girsem bir dk sonra dolar :)))
burda da öyle olsun herkes tek tek güzel haberler versin inşallah
Eşime söz verdim artık her ay üzülmek yok diyeHiç moral bozmak yok canım inşallah diğer ay daha güzel değerlendirirsiniz umut hep varEylül ayı hepimize şanslı gelecek inşallah
HoşbuldumHoşgeldin canım benim de bugün testim böyle aynı bizde dün birlikte oldukama bence yarın pik olur gibime geliyor benimki genelde daha koyu oluyor çünkü
Canım emin ol burada hepimiz senin gibiyiz kendini yalnız hissetme. Bende hemen korunmayı bırakınca olur zannediyordum baktım olmuyor diğer ay deniyorum yine olmuyor aynı bende senin gibi doktora mı gitsem demeye başladım emin ol herkes senin gibi düşünüyor hemen. Ailen ve eşinde sen daha kötü olma diye öyle konuşuyorlardır gençsin diyip moral veriyorlardır seni düşündükleri için canım. Bence görmezden gelmiyorlardır sen daha çok üzülme diye konuyu açmamaya çalışıyorlar canım. Salcam artık demişsin ya İnan ki hamile olan herkes saldığım zaman düşünmediğim zaman kendiliğinden oldu diyorlar. Başka şeylerle kafanı dağıtmaya çalış ve sorun var olmuyor gibi kötü düşünme canım herşeyin hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar bizde onları sabırsızlıkla bekliyoruz maalesefBende kesinlikle buna inanıyorum ama bi türlü atamadım kafamdan sürekli dramı gitsem bi problem varsa öğrenirim böyle bilinmezin içinde bişeylere çabalamak çok zor geliyor . Ama ailemden eşimden tepki alıyorum yaşın genç daha yeni evlisin olur bakalım bekle acele etme diyolar . Anlamıyor kimse çevremde benle evlenen herkes arkadaşlarım hamile 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi bile hamile ben 1 senedir çabalıyorum artık sürekli kırılgan hale geldim herşeye ağlıyorum bu sebepten ötürü . Farkındalarda ama görmezden gelmek istiyorlar sanırım. Kendi başıma da çabalayabilceğim bi konu değil eşimde destek çıkmalı ailemde ama çıkmıyolar onun için ne dra gitmek istiyorum artık ne de başka bişey salcam kendimi biraz uzaklaşcam herkesden herşyden . En doğrusu bu yapabilrsen sende dene bence
İnşallahBugün yarın ve diğer gün boş geçme.. hoşgeldin bu ay o ay olur inşallah
Aynen öyle iyi yapmışsın canım illa ki hepimizin yüzünün güleceği ay gelecekEşime söz verdim artık her ay üzülmek yok diyeEylül bize iyi gelsin