Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman diyimmmm sakın ha 10 gün sonra küsersin bir yere not al bugünü 10 gün sonra kavga edip küsersin zaten 10 gün sonrada unutur ilgilenmezsin
valla biri beni tutsun diye yazdım buraya allahtan gececide gözüme gözükmüyor şuan yoksa gördükçe sataşasım gelirdi not al kısmı iyiymiş güzel akıl ben bu günü bi yazayım köşeye
Geçen bana öyle oldu naptım ne ettim eskilerden buldum getirdim gündeme ama yumurtlama geçmişti sen sakin ol
O değilde şimdi küsmüyorum yumurtlama diye bu ayda çocuk yapmayı beceremezsek bide küsmediğim aklıma gelirse sinirler hepten oynar toptan küserim fena küserim neyseki hepimizin aklı gidikte garip karşılanmadım

Ben kendim yazmışım gibi okudum mesajı ne garibi

Ahahahah benimde bu aralar sataşasım var ama durduruyorum kendimi sende durdur canım yoksa bu ayda gider mazaallah ay o not olayını bir kere yapmıştım telefonuma not yazdım bugünü unutma diye ünlemli felan sen düşün nasıl sinirlendiysem not yazınca da insanın siniri geçiyor ben ona gösteririm o zaman gelince diyorsun 1 hafta sonra da notlarda rastladım ama baktım olayı hiç hatırlamıyorum bile niye yazdıysam dedim geçtim ondan beridir sürekli yaparım ya tavsiye ederim tüm arkadaşlara

Aynen öyle bebiş artık kafamızıda vücudumuzuda dinlendirme zamanı geldi çok yıprattık kendimizi

Ben kendim yazmışım gibi okudum mesajı ne garibi
Çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sinirlerimiz herşeyimiz aynı yoksa hepimizin gecenin bir körü burda ne işi var aşko
Dur dur sende sataşma şimdi sataşırsak sonra toptan sataşırız kız benim sinirim geçmiyor sinirimi atmadan asla o konuyu unutamıyom lanetli gibiyim

Aynen öyle bebiş artık kafamızıda vücudumuzuda dinlendirme zamanı geldi çok yıprattık kendimizi
Kesinlikle biraz önceliklerimizi değiştirip kendimizide dinlendirmek gerekiyor zaten çoğu hamile diyoki hiç düşünmediğim anda hiç takip etmediğim anda hamile kaldım hiç beklemiyorduk hiç ummuyorduk vs çoğu kişiden bunu duyuyorum demekki biraz boşverince rahatlayınca geliyor bu bebişler

Yok ya ben unutmayanlardanım ahahahaj

S sultansultan90 Lale95 iyilikperisi92 Mucizemmm16 Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata

Ay kuzum yazamadım devam ediyo mu adete çok varmış daha belki yerleşme falan olabilir mi
Daha gitmedim tekrar canım ama adet gibi sürekli gelen bişey değil peçeteye geliyor sildikçe sanmıyorum umudum yok mfk ürünleri kullanıyorum Ya bazıları geç bazıları erken olabiliyormuş belkide ondan adet olcam bilemeyiz elbette ama görünce bi hayallerim yıkılmadı değil yani

Adetinin kaçinci günü?

Kuzum bilemedim ama mfk da kullanıyomuşsun iyi düşünelim iyi olsun kuzum ağrın vs var mı ? Adette olduğu gibi yada olucağın zaman ki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…