Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin 🙏🙏🙏
Ay maşallah minik pıt pıt sesleri 💕 çok şükür canım rabbim kucağına sağ salim versin ❤️ amin inşallah bir an önce bizde hamile kalalım 🥲

Yarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacak 😁 muhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten 🤣
Hayırlısı canım olacağı varsa bekler içerde askerler bulurlar yarlarını ☺️ Sen şimdi tatilinin keyfini çıkarmaya bak ozaman

Cambo cambo olmuycak desene🤣🤣🤣
Hahaha o da denilebilir, no fanfinifinfon 🤣
Kızçelerimmm bugün bizde kalp atısını duyduk çok şükür rabbim hepinize nasip etsin insallah hepinizin kalmasını cok istiyorum aylarca hep aynı topiclerde gezdik bu ay güzel haberler verin 🙏🙏🙏
Oyy maşallah kuzuya, annesini üzmeden sağlıkla büyüsün ❤️
Hayırlısı canım olacağı varsa bekler içerde askerler bulurlar yarlarını ☺️ Sen şimdi tatilinin keyfini çıkarmaya bak ozaman
Aynen tatlım yaa kafayı buna takarak da yaşamak istemiyorum. Olacağı varsa olur napalım biraz kafa dağıtalım yahu. Gitti bütün yaz tatili zaten

Oy maşallah 🧿 canım benim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eyle🥰❤️

Gözünüz aydin tatlim Rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin😍😘
Amin bebişim güzel haberler verin bana
Ay maşallah minik pıt pıt sesleri 💕 çok şükür canım rabbim kucağına sağ salim versin ❤️ amin inşallah bir an önce bizde hamile kalalım 🥲
aminnn kuzum cok dua ediyorum hepinize ins olucak sagol kuzucum
Hadi bakalım güzel haberlerin devamı gelsin inşallah 🍀🧿
amin bitanem sagolasın saglıklı gebeliklrimiz olsun insallah 🙏🙏

Hahaha o da denilebilir, no fanfinifinfon 🤣

Oyy maşallah kuzuya, annesini üzmeden sağlıkla büyüsün ❤️

Aynen tatlım yaa kafayı buna takarak da yaşamak istemiyorum. Olacağı varsa olur napalım biraz kafa dağıtalım yahu. Gitti bütün yaz tatili zaten
Amin kuzucum devam et sende saglıklı gebelikler nasip etsin rabbim 🙏🙏

Yarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacak 😁 muhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten 🤣
Kız kendine yer bul oyle ayak üstü alel acele olunca tutuyor bu veletler 😂

Kizlar cok kasık ağrım var. Doktor cok normal ilac sana yariyor dedi ama gerckten bazen yururken bile zorluyor😔 bu ayda bebek olmazsa bidaki ay yine kullanacakmisim ilaci. İnsallah gerek kalmaz. Çünkü birden ağrım basliyor sanki adet olacakmisim gibi. Bu arada lh testlerim de pek siliklesme olmadi pozitif değil ama yumurtlama sonrasi silik cizgi gibide degil.

Kizlar cok kasık ağrım var. Doktor cok normal ilac sana yariyor dedi ama gerckten bazen yururken bile zorluyor😔 bu ayda bebek olmazsa bidaki ay yine kullanacakmisim ilaci. İnsallah gerek kalmaz. Çünkü birden ağrım basliyor sanki adet olacakmisim gibi. Bu arada lh testlerim de pek siliklesme olmadi pozitif değil ama yumurtlama sonrasi silik cizgi gibide degil.
Evet canim bir arkadaşimda letu kullandigi ay ayni senin gibi ağrı çekmişti,yürümeye bile zorluk çekiyordu
Ama çok şükür etkisi oldu hemiin ay hamile kaldı darısı başimiz
Lh testlerine güvenme baby çöp onlar

Kasık ağrısının olması bence çok umut verici. Bence normal de olmuyor sanki cimcikleme çekiştirme şeklinde oluyor. Sabrın sonu selamet inşallah o ay bu ay tatlım

Kızlar ya bide hem ayaklarımı üşütmüşüm çok fazla hemde şu maydanoz suyundan mi acaba kasıklarım nasıl ağrıyo anlatamam

X