Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiba regl geçmeden pek belirti olmuyor ya belirti aramanın suan saçma olduğunu farkettim
Bende hala hiç birşey yok 6+3 oldum. Sadece göğüslerim çok fena ama oda progestan kullandığım için olabilir onun haricinde hiçbir değişiklik hissetmiyorum 🤷🏻‍♀️

Bende hala hiç birşey yok 6+3 oldum. Sadece göğüslerim çok fena ama oda progestan kullandığım için olabilir onun haricinde hiçbir değişiklik hissetmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ne güzel maşallah bende bıraktım artik testi falan günüm geçmediği sürece yapmayacağım aylardır boşuna yapıyorum sacma sapan belirti ariyorum hep

Evet stresi mümkün olduğunca azaltmak lazim. Bu ay kiz kardeşim geldi memleketten spora başladım diyete başladım gezip tozu yorum diğer aylara nazaran daha rahatim eskiden regl olunca ağlardim 😂
Oohh ne güzel ummadığın anda yapacak sana sürprizini 🐣🐣🐣

Ne güzel maşallah bende bıraktım artik testi falan günüm geçmediği sürece yapmayacağım aylardır boşuna yapıyorum sacma sapan belirti ariyorum hep
Ayy sende mi öyleydin kaç kutu test bitirdim bilmem hayır negatıfı gördükçe moralimde bozuluyor evdeki terstler bitti yenisini almıcam bende kendimi dinliyorm regl belirtisini bile hamileliğe yormaya başladm artık bu ay saldım sadece yumurtlama günlerini takip edip değerlendiriyorum o kadar gereksiz stres yapmıcam artık. Regl olunca dünyam başıma yıkılıyordu resmen

Bacııımm naptın sen kahvaltıda yürek mi yedin😂😂 hsg sonucu ne zaman çıkcak ayrıca çok acılı diyorlar öylemi bende çektirmek istiyorumda
Çok tann cıktı kız film cekıldım den sonra 5 dk sonra sonuc geldı echomar da cekıldım Allah razı olsun bu siteden o kadar bahsetmıslerdı ki kesın oraya gitmeliydim üstüne doktorum da orayı önerdi öneri kagıdı yazdı bana asırı mutlu oldjm

Yarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacak 😁 muhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten 🤣

X