- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.141
Yoktu hala yokBende bir soru sorabilir miyim akıntı var mıydı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoktu hala yokBende bir soru sorabilir miyim akıntı var mıydı ??
Galiba regl geçmeden pek belirti olmuyor ya belirti aramanın suan saçma olduğunu farkettimYoktu hala yok
Bende hala hiç birşey yok 6+3 oldum. Sadece göğüslerim çok fena ama oda progestan kullandığım için olabilir onun haricinde hiçbir değişiklik hissetmiyorumGaliba regl geçmeden pek belirti olmuyor ya belirti aramanın suan saçma olduğunu farkettim
Ne güzel maşallah bende bıraktım artik testi falan günüm geçmediği sürece yapmayacağım aylardır boşuna yapıyorum sacma sapan belirti ariyorum hepBende hala hiç birşey yok 6+3 oldum. Sadece göğüslerim çok fena ama oda progestan kullandığım için olabilir onun haricinde hiçbir değişiklik hissetmiyorum
En stressiz anda geliyor bu bebelerNe güzel maşallah bende bıraktım artik testi falan günüm geçmediği sürece yapmayacağım aylardır boşuna yapıyorum sacma sapan belirti ariyorum hep
Özel de canimKuzum hsg yi devlette mi çektirdin özelde mı?
Özelde çektirdim canım anesteziliÖğrenince atlarsam okumayı benide bilgilendir bide Allah rızası için biri söylesin şu hsg çekilirken acıyor mu miraclebeyb
Evet stresi mümkün olduğunca azaltmak lazim. Bu ay kiz kardeşim geldi memleketten spora başladım diyete başladım gezip tozu yorum diğer aylara nazaran daha rahatim eskiden regl olunca ağlardimEn stressiz anda geliyor bu bebeler
Oohh ne güzel ummadığın anda yapacak sana sürpriziniEvet stresi mümkün olduğunca azaltmak lazim. Bu ay kiz kardeşim geldi memleketten spora başladım diyete başladım gezip tozu yorum diğer aylara nazaran daha rahatim eskiden regl olunca ağlardim
Şuan reglime 7 gün kaldi bu süreden sonra biraz soru isaretleri basliyor amaOohh ne güzel ummadığın anda yapacak sana sürprizini
O istemsiz oluyor yaŞuan reglime 7 gün kaldi bu süreden sonra biraz soru isaretleri basliyor ama
Ooo baya yoğunmuşsun istesende uyuyamazmışsın demekEşim için kahvaltı hazırlıyorum işe gidecek
Sonra oglum durmazsa belki uyurum ama işlerim de çok yarin kayinvalidem mevlüt okutacak bizim evde hazırlık yapmam lazim
Ayy sende mi öyleydin kaç kutu test bitirdim bilmem hayır negatıfı gördükçe moralimde bozuluyor evdeki terstler bitti yenisini almıcam bende kendimi dinliyorm regl belirtisini bile hamileliğe yormaya başladm artık bu ay saldım sadece yumurtlama günlerini takip edip değerlendiriyorum o kadar gereksiz stres yapmıcam artık. Regl olunca dünyam başıma yıkılıyordu resmenNe güzel maşallah bende bıraktım artik testi falan günüm geçmediği sürece yapmayacağım aylardır boşuna yapıyorum sacma sapan belirti ariyorum hep
Kuzum valla ılac gleırken sadece adet sansıcı geldi 2 günde kanamam oldu ama cok değildi o kadarHelal olsun ben cesaret edemedim anestezisiz zaten sorun olunca dahada cok acirdi kesin inanılmaz kasık ağrım vardı kendime gelince kanamam vardı. Sende olmusmuydu
Çok tann cıktı kız film cekıldım den sonra 5 dk sonra sonuc geldı echomar da cekıldım Allah razı olsun bu siteden o kadar bahsetmıslerdı ki kesın oraya gitmeliydim üstüne doktorum da orayı önerdi öneri kagıdı yazdı bana asırı mutlu oldjmBacııımm naptın sen kahvaltıda yürek mi yedin hsg sonucu ne zaman çıkcak ayrıca çok acılı diyorlar öylemi bende çektirmek istiyorumda
Uyudum ama 2saata kadar daha güçlü şekilde başladım işlere inşaallah akşama kadar bitiririmOoo baya yoğunmuşsun istesende uyuyamazmışsın demek
Cambo cambo olmuycak deseneYarın çadır kampına gidiyoruz ve bugün 12.gün son ilişki olacak muhtemelen bu ayı da es geçicez yani. Her ay bişey çıkıyor yaa pöfff. Arkadaşımız da olacak, erteleyemiyoruz. Çadırda da yalnız olmayacağız zaten
Demi ya o herkeste oluyorO istemsiz oluyor ya