Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tadını çok sevdim valla bende yiyorum 🤣🤣 ben ovulasyonla takip etmiyorum bu ay gün aşırı ilişki olsun diye düşündüm birde her ay hep 14. Cü gün yumurtlama oluyor bende gerek yok diye düşündüm saldım biraz. Ahahah artsın artsın canıma minnet 🤣🤣🤣
O zaman daha güzel stressiz bol ekşınlı geceler 😂😂😂 hadi güzel haberlerle inşallah ❤️

Hsg çekilince doktor dedi zor koymuş aleti bir kaç defa yapmaya çalışmış en sonunda olmuş ve böyle dar olması spermin geçmesi çok zor dedi ve genişletildi bugün bir aletle yaptı. Resmen kürtaj gibi birşey yaptı
Ciddi misin yA acıdı mı bana elini soktu doktor 😅😅😅😅 hemde ılk muayene olayım da ana dedim rahatlıcam eline eldiven geçirdi şimdi elle muayene edicem ddim kasla göz arasında ben vajınal muayne olabılıyorum seviniyorum derken elinı asagıya yukarıya sokup geçti😂😂😂😂😂😂

Ciddi misin yA acıdı mı bana elini soktu doktor 😅😅😅😅 hemde ılk muayene olayım da ana dedim rahatlıcam eline eldiven geçirdi şimdi elle muayene edicem ddim kasla göz arasında ben vajınal muayne olabılıyorum seviniyorum derken elinı asagıya yukarıya sokup geçti😂😂😂😂😂😂
Elini nereye soktu anlamadim 🤣🤣🤣 baya acıdı gece kürtaj ilacı içtim ben hem dil altına koydum hem hazneye öyle yattım sabah erkenden gittim rahim ağzı hafiften açılmış uzun incecik bir alet soktu cikarti soktu cikarti 5 dk bekletti öyle 😂 eve geldim bildiğin reglim şuan kanamam var hafiften kasıklarım batıyor ağrıyor.

Elini nereye soktu anlamadim 🤣🤣🤣 baya acıdı gece kürtaj ilacı içtim ben hem dil altına koydum hem hazneye öyle yattım sabah erkenden gittim rahim ağzı hafiften açılmış uzun incecik bir alet soktu cikarti soktu cikarti 5 dk bekletti öyle 😂 eve geldim bildiğin reglim şuan kanamam var hafiften kasıklarım batıyor ağrıyor.
Off içim bi tuhaf oldu kız 🥺

Yazın başından beri Mersin'de gece gündüz klima açık kızlar bugünlerde ayaklarım buz gibi klimayı kapatıyorum vücudum yanıyor 🤦🏻‍♀️ en son çorap giydim Mersin'de 😂 adet öncesi de her haltı yaşadığım için hiçbir şeyi gebeliğe yoramiyorum ya çok kötü bir şey

Ayy çok berbat ağrı o😥😥 Allah yardimcin olsun,kendini koru enfeksiyon kapmayasin

Ay ben vajinismus atlattım ya ama hiç doktor muayenesi olmadım bunu okumak bile beni gerdi sana helal olsun 👏şifa olur inşallah

Ay ben vajinismus atlattım ya ama hiç doktor muayenesi olmadım bunu okumak bile beni gerdi sana helal olsun 👏şifa olur inşallah
Kendime şaşırdım zaten cesaretliyim 🤣🤣🤣 doktor da şok oldu bağırmani bekledim dedi valla dişimi sıka sıka çenem ağrıyor bol bol dua okudum içimden gözlerimi kapattım başka şeyleri düşündüm kendimi çok zorladım. 10 dakika işlemdi bitmek bilmedi ama.

X