Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar takviye kullanmayanlar için söylüyorum şu keçiboynuzu özünü bi alıp yediirn eşlerinize, kürtajdan sonra baya uğraştım hamile kalmak için onu yediği ay hamilelik oluştu. Önce Rabbim nasip etti tabi ama o da vesile oldu belkide. Bana da burdan bi arkadas tavsiye etmişti bende size edeyim belki vesile olur belli mi olur ❤️
Yaaa Bu yoruma çok sevindim bende 2 gün önce hünnapın keçiboynuzu özünü aldım hatta acaba pekmez mi alsam dedim ama özü daha iyiymiş öyle dediler. Bende bu ay eşime yediriyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı inşallah yararı olur 🤲🏻🌸 siz nasıl uyguladınız acaba ikiniz de yediniz mi yoksa sadece eşin mi yedi? Bende yiyorum ama zararı yoktur inşallah 🙏

Yaaa Bu yoruma çok sevindim bende 2 gün önce hünnapın keçiboynuzu özünü aldım hatta acaba pekmez mi alsam dedim ama özü daha iyiymiş öyle dediler. Bende bu ay eşime yediriyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı inşallah yararı olur 🤲🏻🌸 siz nasıl uyguladınız acaba ikiniz de yediniz mi yoksa sadece eşin mi yedi? Bende yiyorum ama zararı yoktur inşallah 🙏
Ben yemedim eşim yedi ama bir zararı olmaz aksine faydası olur bence :) ben ovulasyonla takip ettim bide. Evet özü daha iyi bu arada iyi yapmışsınız. Biraz cinsel isteği fazla arttırıyor ama olsun 😂

Benim eşimde pekmezden nefret eder ilk yediğinde adam resmen kustu 😅😅 ama artık onunda fedakarlık yapmasını söyledim herşeyi biz kadınlar çekiyoruz 🤷🏻‍♀️ bi zahmet yesinler 😅 sonradan alıştı ben demeden yiyordu kendi sadece 20 gün yedi. Günde 1-2 kasık kadar. Bende doktor arayisindaydim hic umudum yoktu ama oldu çok şükür 🐣
Ay hemen alıp yedireyim bende yesin banane artık kusar mı öğürür mü naparsa yapar 🤣 teşekkür ederim valla bide olursa bir ömür duacın olurum🤩

Ben yemedim eşim yedi ama bir zararı olmaz aksine faydası olur bence :) ben ovulasyonla takip ettim bide. Evet özü daha iyi bu arada iyi yapmışsınız. Biraz cinsel isteği fazla arttırıyor ama olsun 😂
Tadını çok sevdim valla bende yiyorum 🤣🤣 ben ovulasyonla takip etmiyorum bu ay gün aşırı ilişki olsun diye düşündüm birde her ay hep 14. Cü gün yumurtlama oluyor bende gerek yok diye düşündüm saldım biraz. Ahahah artsın artsın canıma minnet 🤣🤣🤣

X