- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ayy sütlü maydanozu içmem sade maydonuz içiciğim aşkoEn başta dedim gerçi gebeliğe yardımcı olduğu için söyledim ama bu kız bizi dinlemeyoooogitmiş maydonoz süt içecekmiş google amcaya bakmış öyle demiş ona
İns kuzucum güzel haberlerle gelKızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonundasol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Demgey3 @000umutlu000 Marulkafakz ve diğer güzeller
Canım sogan suyu cok tehlikeli kimisine fayda ediyor evet ama mesela bende kist oldu 20 gün kanama çektim sadece yarım bardak sogan suyundan olduHay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum
Ayy kuzum çok sevindim cok geçmiş olsun❣❣Kızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonundasol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Demgey3 @000umutlu000 Marulkafakz ve diğer güzeller
Aa bakiyim kuzum bi teşekkür ederim hemen alamam ama onu da alırım. Deneme yanılma tahtasına döndürdüm kendimi herşeyi yapıciğimAşko naber napiyosun?Mfk hocanın enfeksiyon üçün ilaci var çok işe yarıyormuş İnnozpro pahali da değil belki onu alıp kullansan
Çok geçmiş olsun kuzum. Acaba neden kist yapıyo ki kuzum hani enfeksiyona hamile kalmaya yardımcıydı. Ben hastaneye son gittiğimde bi kadınla karşılaştım oda bana soğan suyu iç adet zamanında demişti bende midem rahatsız demiştim bişey daha söylemişti ama hatırlamıyorum şimdiCanım sogan suyu cok tehlikeli kimisine fayda ediyor evet ama mesela bende kist oldu 20 gün kanama çektim sadece yarım bardak sogan suyundan oldu
AminYeni nikin cumanın yüzü suyu hürmetine hayirli olsun aşko
Aşko midem çok hasta diyorum anla beniEn başta dedim gerçi gebeliğe yardımcı olduğu için söyledim ama bu kız bizi dinlemeyoooogitmiş maydonoz süt içecekmiş google amcaya bakmış öyle demiş ona
İnşallah canım benimAyy kuzum çok sevindim cok geçmiş olsun❣❣hadi inşallah bu ay bebiş haberi gelir ayy inşallah ❤❤
Amiiinnnİns kuzucum güzel haberlerle gel
Evet çok şükür cokk şükürİşte bu kadarçok şükür canım geçti gitt geçmiş ola bir problem kalmadı sen tek tüpe takılma tek tüple gebe kalan çok Yani engel değil zaten onu kafana takıp gözünde büyütme çalışmalara devam
Neyi kutluyoz bacım. En son mübarekleşiyorduk
Tamamdır canım yazıyorum simdi❣❣Şimdiki bat 23 Ağustos o zaman
Çik tişikkirliraşko hayırlı olsun yeni nikin ❣
Bilmşyorum canım bana yaramadı işte sogan suyu onun yüzünden dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıstım hatta A ad000 onada kist yapmıs sogan suyu risklş bence ama kimisine de müthiş yarıyoÇok geçmiş olsun kuzum. Acaba neden kist yapıyo ki kuzum hani enfeksiyona hamile kalmaya yardımcıydı. Ben hastaneye son gittiğimde bi kadınla karşılaştım oda bana soğan suyu iç adet zamanında demişti bende midem rahatsız demiştim bişey daha söylemişti ama hatırlamıyorum şimdibunak ben
Kist kötü ya biliyorum benimde varmış patlamıştı ilaçta kullanamamıştım adet geciktirici vermişti doktor onu içtim 1 hafta neyseki kendi kendine yok oldu sonra maydanoz candır diyorum o zaman
ayyy kuzum nasıl sevindim çok şükürKızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonundasol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Demgey3 @000umutlu000 Marulkafakz ve diğer güzeller
Çok şükür kuzum amiin hepimiz gobuslu olalımayyy kuzum nasıl sevindim çok şükürameliyat olmadan geçsin bitsin hamile kal birde ikizlere düşünsenee
hadi inşallah canım inşallaaaahhhh çok çok aminÇok şükür kuzum amiin hepimiz gobuslu olalım
Israr var zorlama yokAşko midem çok hasta diyorum anla benimaydanoz suyunu içiyim geçmezse sizin için soğan suyuda içicem söz