Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns kuzucum güzel haberlerle gel

Hay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum
Canım sogan suyu cok tehlikeli kimisine fayda ediyor evet ama mesela bende kist oldu 20 gün kanama çektim sadece yarım bardak sogan suyundan oldu

Ayy kuzum çok sevindim cok geçmiş olsun❣❣ hadi inşallah bu ay bebiş haberi gelir ayy inşallah❤❤

Aşko naber napiyosun?Mfk hocanın enfeksiyon üçün ilaci var çok işe yarıyormuş İnnozpro pahali da değil belki onu alıp kullansan
Aa bakiyim kuzum bi teşekkür ederim hemen alamam ama onu da alırım. Deneme yanılma tahtasına döndürdüm kendimi herşeyi yapıciğim

Canım sogan suyu cok tehlikeli kimisine fayda ediyor evet ama mesela bende kist oldu 20 gün kanama çektim sadece yarım bardak sogan suyundan oldu
Çok geçmiş olsun kuzum. Acaba neden kist yapıyo ki kuzum hani enfeksiyona hamile kalmaya yardımcıydı. Ben hastaneye son gittiğimde bi kadınla karşılaştım oda bana soğan suyu iç adet zamanında demişti bende midem rahatsız demiştim bişey daha söylemişti ama hatırlamıyorum şimdi bunak ben

Bilmşyorum canım bana yaramadı işte sogan suyu onun yüzünden dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıstım hatta A ad000 onada kist yapmıs sogan suyu risklş bence ama kimisine de müthiş yarıyo

Bilmşyorum canım bana yaramadı işte sogan suyu onun yüzünden dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıstım hatta A ad000 onada kist yapmıs sogan suyu risklş bence ama kimisine de müthiş yarıyo
Kist kötü ya biliyorum benimde varmış patlamıştı ilaçta kullanamamıştım adet geciktirici vermişti doktor onu içtim 1 hafta neyseki kendi kendine yok oldu sonra maydanoz candır diyorum o zaman

ayyy kuzum nasıl sevindim çok şükür ameliyat olmadan geçsin bitsin hamile kal birde ikizlere düşünsenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…