Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonunda 🥲🙏🏼 sol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun 🥲🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 G Gzmyts53 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Marulkafakz ve diğer güzeller ❤️
Hadi gözün aydin canim cok sevindim🥰

Kızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonunda 🥲🙏🏼 sol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun 🥲🥰 Mucizemmm16 Mucizemmm16 G Gzmyts53 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Marulkafakz ve diğer güzeller ❤️
Ayy çook sevindimmm 😍 bol bol degerlendirin şimdi bu ay sürpriz yapsın yada yapsınlar bize 🐣🐣 birde ikiz oluyormus çok güzel 😅❤️

Çok sevindim canim çok şükür 😍 bu ay bol değerlendirmeler😍😍

Rahim agzi dar diye banada demisti hsg ceken doktor. Ama diger muayne eden doktorlar oyle bisey demedi. Benimde tek tüpüm kapaliydi ama tekrar ilac verdi 2. Hsgyi cektiginde açıldı. Bu arada tek tüple hamile kalanda cok var yavrum sknti yapma
Doktorum çok ilgiliydi bayadir bu doktora gidiyorum herşeyimi biliyor başka doktora gidince kafam allak bullak oluyordu tekte kaldım başkasına da gitmedim 🥰 çok emin konuşuyor bu hoşuma gidiyor elinden geleni herşeyi de yaptı çok şükür 🙏🏼

Doktorum çok ilgiliydi bayadir bu doktora gidiyorum herşeyimi biliyor başka doktora gidince kafam allak bullak oluyordu tekte kaldım başkasına da gitmedim 🥰 çok emin konuşuyor bu hoşuma gidiyor elinden geleni herşeyi de yaptı çok şükür 🙏🏼
Canım Allah hayırlı şifa versin inşallah 1 tüpün sağlıklı ikinci de açılır korkma. bize lazım olan 1 tane zaten içimi ferah tut çaresi olan şeyler çok şükür ki..

Canım Allah hayırlı şifa versin inşallah 1 tüpün sağlıklı ikinci de açılır korkma. bize lazım olan 1 tane zaten içimi ferah tut çaresi olan şeyler çok şükür ki..
Aynen kuzum bunada şükür Allah daha büyük dert vermesin kimselere isteyen herkese nasip etsin tez zamanda hergun ettiğim dua bu mübarek günde çok şükür 🙏🏼💕

İşte bu kadar😍😍 çok şükür canım geçti gitt geçmiş ola bir problem kalmadı sen tek tüpe takılma tek tüple gebe kalan çok Yani engel değil zaten onu kafana takıp gözünde büyütme çalışmalara devam 🥰🌸

X