- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
İyi ki geldin aşko ❣❣ yapalım ya böyle olmuyo düşün düşün nereye kadar az da delirelimYok kız biraz üşendim bu ay ovulasyon takibi yapmaya bidaha ki ay hem ovülasyon takibi yapıcam hemde kızların bahsettiği jelden deneyeceğim. Bu ay öyle ya tutarsa hesabı deniyoruz
Ay bende özledim yaAşko makara yaparız yine ya geldim artık buralardayım Sen naptın geçmedi mi hala enfeksiyon
Hay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştumİyi ki geldin aşko ❣❣ yapalım ya böyle olmuyo düşün düşün nereye kadar az da delirelimyok kuzum ya geçmişti adetten sonra yeniden başladı acaba ped ten kaynaklı mı hava sıcak falan ondan mı oluyo diye düşünmeye başladım bi önceki de adetten sonra oldu böyle buda
Evet deneyen var herkese iyi gelmiyor ama denemekte fayda olabilir. Canlar ben size bişey sorcam şimdi ben 21. Günüde değerlendircem yarın yani 19 u 21. Günüm bu geceden değerlendirsem aynı olur dimi sonuçta şuan da 19 uHay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum
Jeli aldım ama yapamadım halaYok kız biraz üşendim bu ay ovulasyon takibi yapmaya bidaha ki ay hem ovülasyon takibi yapıcam hemde kızların bahsettiği jelden deneyeceğim. Bu ay öyle ya tutarsa hesabı deniyoruz
Ay bende özledim yaAşko makara yaparız yine ya geldim artık buralardayım Sen naptın geçmedi mi hala enfeksiyon
1-2 saat yeterli2 saat iyi mi kuzum
Jeli aldım ama yapamadım hala
Kuzum onu duydum da midem rahatsız soğan suyunu içebilir miyim emin değilim kendime güvenemiyorum o konudaHay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum
Aşko naber napiyosun?Mfk hocanın enfeksiyon üçün ilaci var çok işe yarıyormuş İnnozpro pahali da değil belki onu alıp kullansanİyi ki geldin aşko ❣❣ yapalım ya böyle olmuyo düşün düşün nereye kadar az da delirelimyok kuzum ya geçmişti adetten sonra yeniden başladı acaba ped ten kaynaklı mı hava sıcak falan ondan mı oluyo diye düşünmeye başladım bi önceki de adetten sonra oldu böyle buda
Sen bilirsin ama 1 gün soğan suyunu deneseydin baktın miden iyi gelmiyor bırakırdın canımİyi ki geldin aşko ❣❣ yapalım ya böyle olmuyo düşün düşün nereye kadar az da delirelimyok kuzum ya geçmişti adetten sonra yeniden başladı acaba ped ten kaynaklı mı hava sıcak falan ondan mı oluyo diye düşünmeye başladım bi önceki de adetten sonra oldu böyle buda
En başta dedim gerçi gebeliğe yardımcı olduğu için söyledim ama bu kız bizi dinlemeyooooHay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum
Şimdiki bat 23 Ağustos o zamanGel canım herkese yerimiz var❤
Vallla ben tam 12 olmadan yaptım yarın da yapcamkız başladın mı hazırlıklara bugün 19 u yani 21. Günüm onuda değerlendirdim saylanırsa değerlendirmiş oldum yarın geceye bırakamazdım yarın yorgun olurum diye bide sabah erken yola çıkcaz
Dimi 21. Gün önemliymiş işte dr mfk biliyor bu işiVallla ben tam 12 olmadan yaptım yarın da yapcam21 se cunku ben resmen 2 ci ye yumurtladım hamıle değilsem bu belirtiler yumurtlama belirtisi
Cok ılgınc ama kaşık agrım bel agrım oldu kesın yumurtladım ıkı kere bugun de yapcam eğer bu ay olmaz ise mfk kesın alcam kesınDimi 21. Gün önemliymiş işte dr mfk biliyor bu işideğerlendir değerlendir
Söyledim adetin 3. Günü gel hormon bakalim dedi sanki biz bilmiyoruz hormon baktirmayiSöyledin dimi kuzum ayy bu doktorların bazısını gerçekten seçipte koymuşlar sanki
Hormonlarina falan baksin ona göre bi oneride bulunur benceBencede öyle yaa. Hayır ya hiçbir öneride bulunmadi ona da ayri sinir oldum zate
Kizlar gecen gun hastanede yaşı baya ileride bi kadin vardi o kadar sevincliydi ki anlatamam doktor ve asistanida şakalar yapti kadina güldüler falan kadinin ilk gebeligiymis cok dua ediyordu.Yaa valla belli olmaz di mibiz çalışkan arılar olarak planlı ve sistemli bir şekilde değerlendirmelerimize devam ediyoruz
Gözün aydın canım çok sevindim. Ne güzel hazır yumoşlar da var inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir minnoş ya da minnoşlarKızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonundasol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun Mucizemmm16 G Gzmyts53 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Marulkafakz ve diğer güzeller
Rahim agzi dar diye banada demisti hsg ceken doktor. Ama diger muayne eden doktorlar oyle bisey demedi. Benimde tek tüpüm kapaliydi ama tekrar ilac verdi 2. Hsgyi cektiginde açıldı. Bu arada tek tüple hamile kalanda cok var yavrum sknti yapmaKapalı tüpü için ameliyat. Ama tek tuplede kalabilirsin dedi diğeride acilsaydi şansım yüksek olurdu birde rahim ağzı dar olunca gebelik olusmuyormus o yüzden büyük ihtimalle kimyasal geçirdin dedi. Dar olduğun için de düşük yüksek olurmuş. Sende ihmal etme canım enfeksiyon mahfetti açıkçası.