Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi ki geldin aşko ❣❣ yapalım ya böyle olmuyo düşün düşün nereye kadar az da delirelim yok kuzum ya geçmişti adetten sonra yeniden başladı acaba ped ten kaynaklı mı hava sıcak falan ondan mı oluyo diye düşünmeye başladım bi önceki de adetten sonra oldu böyle buda

Hay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum

Hay Allah ya tekrar doktora gittin mi aşko bide soğan suyunu bi araştırsana polikistik ve iltihap atmaya yardımcı diye duymuştum
Evet deneyen var herkese iyi gelmiyor ama denemekte fayda olabilir. Canlar ben size bişey sorcam şimdi ben 21. Günüde değerlendircem yarın yani 19 u 21. Günüm bu geceden değerlendirsem aynı olur dimi sonuçta şuan da 19 u yarın bişey yapamayız diye düşünüyorum valiz topla evi topla sabahta yola çıkacağız derken yeter bu kadar ekşın dimi

Jeli aldım ama yapamadım hala

Kuzum onu duydum da midem rahatsız soğan suyunu içebilir miyim emin değilim kendime güvenemiyorum o konuda yok kuzum gitmedim doktora 2 gündür başladı işte randevu bulabilene aşk olsun yok mi dolu karın kısmımın en alt kısmında idrar torbasınında altı o kısımda aşırı ağrı hissediyorum bide şişlik var ayakta dururken otururken çok ağrıyo aşağı kadar vuruyo

Aşko naber napiyosun?Mfk hocanın enfeksiyon üçün ilaci var çok işe yarıyormuş İnnozpro pahali da değil belki onu alıp kullansan

Sen bilirsin ama 1 gün soğan suyunu deneseydin baktın miden iyi gelmiyor bırakırdın canım

En başta dedim gerçi gebeliğe yardımcı olduğu için söyledim ama bu kız bizi dinlemeyoooo gitmiş maydonoz süt içecekmiş google amcaya bakmış öyle demiş ona

kız başladın mı hazırlıklara bugün 19 u yani 21. Günüm onuda değerlendirdim saylanırsa değerlendirmiş oldum yarın geceye bırakamazdım yarın yorgun olurum diye bide sabah erken yola çıkcaz
Vallla ben tam 12 olmadan yaptım yarın da yapcam 21 se cunku ben resmen 2 ci ye yumurtladım hamıle değilsem bu belirtiler yumurtlama belirtisi

Yaa valla belli olmaz di mi biz çalışkan arılar olarak planlı ve sistemli bir şekilde değerlendirmelerimize devam ediyoruz
Kizlar gecen gun hastanede yaşı baya ileride bi kadin vardi o kadar sevincliydi ki anlatamam doktor ve asistanida şakalar yapti kadina güldüler falan kadinin ilk gebeligiymis cok dua ediyordu.

Kızlar çok şükür rahim ağzı acabildi biraz ağrılı bir işlem oldu ama açıldı sonunda sol tüple alakalı ameliyat dedi sağ tüple hamile kalabilirsin dedi sol yumurtalık hiç yok sağ tarafa iki tane yumurta gözüktü çalışmalara devam dedi belli mi olur belki ikiz olur dedi ay çok sevindim içim çok rahatladı reglden 13 gün tekrar çağırdı bakalım yumurtaliklarina dedi ve ilaç verecekmiş dua edin bu ay olsun Mucizemmm16 G Gzmyts53 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ Marulkafakz ve diğer güzeller

Gözün aydın canım çok sevindim. Ne güzel hazır yumoşlar da var inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir minnoş ya da minnoşlar

Rahim agzi dar diye banada demisti hsg ceken doktor. Ama diger muayne eden doktorlar oyle bisey demedi. Benimde tek tüpüm kapaliydi ama tekrar ilac verdi 2. Hsgyi cektiginde açıldı. Bu arada tek tüple hamile kalanda cok var yavrum sknti yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…