-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Şuan bile hiç içmedim yavaş yavaş cinler tepemde oynuyorBende bırakamıyorum ama günlük 1 yada 2 illa ki eskiden paket taşırdım
Ayy daha gidip maydanoz alamadım cok sıcaahhhictim gitti hayatimhemen rahatladim vallaha mutluyumm
İnşallah gerek kalmadan yarın hallolur kuzum üzme kendini sakın❣Çektirdim canım valla temiz çıkmadı sol tüpüm tamamen kapali tıkalı açılmamis bir de rahim ağzı eskiden bir enfeksiyon geçirdim o da daralmış spermin girmesi çok zor dedi yarın tekrar gidicem bir aletle açmaya çalışacak rahim agzini eğer açılmazsa ameliyat dedi
YaaTabii ki bugün olsun, önemli olan çatlamadan önceki ilişkiler. Ne kadar hazırda beklerse o kadar iyi
Ayy daha gidip maydanoz alamadım cok sıcaahhhevi süpüreyim gidicem şifa olsun kuzum ❣
Sonuçlarım çıktı kizlar hiic bir problem yokİyi yapıyosun kuzum ❣ bazen burası bizi kendine öyle bi çekiyo ki çıkamıyo insan öyle bir girdap
2 3 diyolar aşko bende 1 pakete yakın içiyorum günde bazen cılkını cıkartıp 2. Yi açıyorum inşallah azaltabilsek bari uuffgünde ne kadar içiyosunuz sigara?
kız günde 2-3 sigara mı : DDDDDD ben 2-3 adet içsem zil takar oynarım benim 1.5 pakete yakın. Hamile kalmama büyük engeldir dimi bu durumonca takviye falan alıyoruz ama ben sigara içiyorum
İnşallah kuzum teşekkür ederim ❣❣İnşallah faydası olur şifa olsun canım
Bugün olsun canım yarın çatlarsa bugünki spermle karşılaşırlar görüşürler buluşurlarKızlar testime bakar mısınız üsteki gece yaptım alttaki sabah buna göre gün aşırı ilişki yapıyordum dün ilişki olmadı önceki gün oldu bugün olsun mu bozup yarın mı olsun yoksa
Oh oh maşallahSonuçlarım çıktı kizlar hiic bir problem yok
Sabah sana yok demiştim YaYakınız biz ama cumartesi işte cıkıcaz Selimiye yakınmış belki 1 2 gğn çadırda kalırız otel girişi bizim de 22 si ay Fethiye de cok gıZel ama ins döndüğümüz de guzel haber alırız kuzum varmı belirtim felan benım bazen sağ kaşık agrıyor goguslerım de acıyo dünde tansiyon düştü
Ahh tamam o zaman büyük buluşma olsunBugün olsun canım yarın çatlarsa bugünki spermle karşılaşırlar görüşürler buluşurlar
Ne kusuru kuzum yaa heyecanını severimYaaay çok soru sordum ama eşimin işimden dolayı gece olamayacak yani 7-8 gibi akşam öylede olur mu ki geç saatler de mi olsa. Ay valla özür dilerim herkesten eskiden böyle şeyler yazanlara ya ne kadar saçmalıyorlar herşey de bu kadar sorulur mu diyordum şimdi ben yapıyorum demek ki çaresizlik galiba bu
Evet hemşomm
Ya hiçbir problem yoksa 14 aydir niye olmuyor ,Cok sevindim kuzum
Yaaaaaa hiç demiyosun aşkolsun nasıl sevindimm rabbim kucağına sagsalim tospikk nasip etsinnEvet hemşomm
Ya niye hâlâ olmuyor anlamis değilimOh oh maşallahozaman bebiş gelmemesi içinde bir sorun yok gelir o zamanı gelince
Benimde takvime göre 28 agustos doktora göre 31 Agustos bana göre 2-3 Eylülkuzum 2 gündür regl ağrısı çektim gelmemişti. Bugün geldi kırmızılar şükür. Regl ilk günümdeyim. Birdahki bat 14 eylül diyor. Senin ne zaman canom?