Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gerek kalmadan yarın hallolur kuzum üzme kendini sakın❣

Tabii ki bugün olsun, önemli olan çatlamadan önceki ilişkiler. Ne kadar hazırda beklerse o kadar iyi
Yaa ay çok soru sordum ama eşimin işimden dolayı gece olamayacak yani 7-8 gibi akşam öylede olur mu ki geç saatler de mi olsa. Ay valla özür dilerim herkesten eskiden böyle şeyler yazanlara ya ne kadar saçmalıyorlar herşey de bu kadar sorulur mu diyordum şimdi ben yapıyorum demek ki çaresizlik galiba bu

2 3 diyolar aşko bende 1 pakete yakın içiyorum günde bazen cılkını cıkartıp 2. Yi açıyorum inşallah azaltabilsek bari uuff

Kızlar testime bakar mısınız üsteki gece yaptım alttaki sabah buna göre gün aşırı ilişki yapıyordum dün ilişki olmadı önceki gün oldu bugün olsun mu bozup yarın mı olsun yoksa
Bugün olsun canım yarın çatlarsa bugünki spermle karşılaşırlar görüşürler buluşurlar

Sabah sana yok demiştim Ya dün arabadaki sol kasık sızlaması şuan yine var evdeyim günlük işlerimi yapıyordum şimdi dinlenmek için oturdum oturunca farkettim sol kasığımda ağrı var ay adet mi olcam diye korkuyorum daha erken ama

Ne kusuru kuzum yaa heyecanını severim saatin bi önemi yok ki tatlım, olur tabii. Sadece mümkünse yarım saat kalkmadan yat

kuzum 2 gündür regl ağrısı çektim gelmemişti. Bugün geldi kırmızılar şükür. Regl ilk günümdeyim. Birdahki bat 14 eylül diyor. Senin ne zaman canom?
Benimde takvime göre 28 agustos doktora göre 31 Agustos bana göre 2-3 Eylül yumurtlama cok gec oldu kuzu bende bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…