Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tatlımm nasılsın,
korunma önerdı mı doktorun ne durumdasın?
Canım iyiyim çok sağol evet sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi hatta sonra kromozom analizi istedi. E sonucunu beklersem o ay da güme gidecekti. 2 ay boşa geçsin istemedim ve dinlemedim valla korunmuyoruz. Düşükten hemen sonra ilk 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum ihtimali daha yüksek oluyormuş. Ben de bu şansı geri tepmek istemedim açıkçası. Zaten doğal yolla hamile kalamıyorum, hazır bunu başarmışken devam etmek istedik. Hayırlısı olsun artık

Canim tanidigin insanlar oldugu icin almışsın yemissin şifa olsun. Kötü niyetle yapacaklarini düşünmüyorum. Ben hic duymadim bu tür şeyler ama Rabbimden istemek türbe ziyaretlerini severim. Zaten abdestli olarak beraberlik olmasi cok iyi bisey olacak olan çocuğun ahlak ı acisindan iyi derler. Bence herkes ayni fikirde olacak diye bisey yok kötü yorum yada iyi yorum diye degerlendirme. Senin icin önemli olan senin ne düşündüğün olsun.

Ya öyle valla doğru diyorsun baksana bana denk gelmıs belkı de kadın başkasına saklamıştı benım kısmetim mis rabbim ins sesimi dıyar ne diyim ki

Eklentiler

• image.jpg
    155,6 KB · Görüntüleme: 34
amiiinn canım benım, Rabbım saglıkla hayırla nasıp etsın bu sefer inşallaahh.
senın düşük kendiliğinden oldu degıl mı ılac vs kullanmadın?
evet testler 2ayı buluyor cıkması

Kuzu bu innovitamı catlama baslamıs görünüyor kızlar da baksın da sen değerlendır en son me zaman ılıskı oldu

Ovulasyon konusunda hiç tecrubeli değilim ablam
Bence sen şu testleri boş ver , günaşırı ilişki yap

Kuzu bu innovitamı catlama baslamıs görünüyor kızlar da baksın da sen değerlendır en son me zaman ılıskı oldu
Evet innovita Ama artimed ovulasyonlari daha bi begeniyorum ben

Doktora gittim sali günü aksami degerlendir dedi cok iyi yumurta dedi sali ve carsamba aksami degerlendirdim bu aksam yine degerlendiririm. Dün aksam 10-15 dakika ayaklarimi dayadim duvara öyle yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…