-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Canım iyiyim çok sağoltatlımm nasılsın,
korunma önerdı mı doktorun ne durumdasın?
Canim tanidigin insanlar oldugu icin almışsın yemissin şifa olsun. Kötü niyetle yapacaklarini düşünmüyorum. Ben hic duymadim bu tür şeyler ama Rabbimden istemek türbe ziyaretlerini severim. Zaten abdestli olarak beraberlik olmasi cok iyi bisey olacak olan çocuğun ahlak ı acisindan iyi derler. Bence herkes ayni fikirde olacak diye bisey yok kötü yorum yada iyi yorum diye degerlendirme. Senin icin önemli olan senin ne düşündüğün olsun.Kızlar ben sımdı aktif olarak üç başlıktayım
Bu ay basıma bısı geldı anlatıyorum dikkatli okuyun
Mardin’de bi türbe varmıs seyhmus sultan turbe
Neyse vesselam ben simir için doktora gidiyordum
Bizim şirkette şoför arkadaş götürdü benı
Oda bizim oralı
Sonra abla bizim evim oraya da gidicez akrabalar var esenlere bırakmamız lazım dedi
Olur kardesım tamam dedim
Neyse akrabaları bındı
Aralarında baldızı da vardı baldızı üç aylık hamıle
2 kere felan düşük yapmıs
Bide bizim şoför arkadaşın amcasının eşide
vardı konu benden açıldı işte doktor gittiğim felan konuşuldu Kürtçe
Arkadan kadın bana peçeteyr sarılmış 3 tane küçük incir verdi
Kürtçe konuştu tercüme eden de şoförün baldızı oldu
Bu inciri eşim ile birlikte 2 persembe yiyicdm abdest alıp namaz kılıp ılıskıye giricekmısım
Neyse ben aldım cüzdanıma koydum bana abla sakın kaybetme dedi
Neyse aldım
Simir carsmaba oldu persembe de zaten çalışmalara başlıcakrkm annemı aradım böyle böyle diye evet Mardin’de bi türbe dedi çocuğu olmayanlar gidiyormuş
Niyet tabiki de once Allah dan dilemek sonra ermiş insan olduğu için onlar aracı oluyormus annem de Allah sana onları gondermıs kızım dedi
Neyse ben baldınız aradım oda birer tane niyet edip yedikden somra namaz kılıcakmısım dua edip brebarlık olacak dedi bu 2 perşembe oluyormus
Ben kk da da okudum bununşa ılgılı cok yazı
Bide kızı planlar sultan oğlu planlar Şehmus koyuyormuş çocuğunun adını eğer isim konulmuyor ise bile ziyaret de bulunuyormuş
Hiç duydunuz mu yazmak istedim size de
Şirk koşmak değil onlar Allah’a bağlı olan ermiş insanlar olduğu için duana aracı oluyorlar
Kötü yorum yazanlar da olmus kk da ben inanarak yedim rabbim dualarımı kabul etsin
Ya öyle valla doğru diyorsun baksana bana denk gelmıs belkı de kadın başkasına saklamıştı benım kısmetim mis rabbim ins sesimi dıyar ne diyim kiCanim tanidigin insanlar oldugu icin almışsın yemissin şifa olsun. Kötü niyetle yapacaklarini düşünmüyorum. Ben hic duymadim bu tür şeyler ama Rabbimden istemek türbe ziyaretlerini severim. Zaten abdestli olarak beraberlik olmasi cok iyi bisey olacak olan çocuğun ahlak ı acisindan iyi derler. Bence herkes ayni fikirde olacak diye bisey yok kötü yorum yada iyi yorum diye degerlendirme. Senin icin önemli olan senin ne düşündüğün olsun.
Yok bi oğlum var canım 5 yaşındaKiz bu ikincimiydi anaaağğğben niye ilk sanıyorummm
İyiyim canım dün keseyi ve yolksacı gördük haftaya bebek için çağırdıya kuzu bende sana bakıyordum nasılsın bebısımız nasıl
amiiinn canım benım, Rabbım saglıkla hayırla nasıp etsın bu sefer inşallaahh.Canım iyiyim çok sağolevet sonraki adete kadar ilişki olmasın dedi hatta sonra kromozom analizi istedi. E sonucunu beklersem o ay da güme gidecekti. 2 ay boşa geçsin istemedim ve dinlemedim valla korunmuyoruz. Düşükten hemen sonra ilk 3 ay içinde hamile kalındığında sağlıklı doğum ihtimali daha yüksek oluyormuş. Ben de bu şansı geri tepmek istemedim açıkçası. Zaten doğal yolla hamile kalamıyorum, hazır bunu başarmışken devam etmek istedik. Hayırlısı olsun artık
Resim cek haftaya at da teyzeleride sevsinİyiyim canım dün keseyi ve yolksacı gördük haftaya bebek için çağırdı
maşallaaahhh cok cok sevındım kuzum ya,İyiyim canım dün keseyi ve yolksacı gördük haftaya bebek için çağırdı
Şifa olsunYa öyle valla doğru diyorsun baksana bana denk gelmıs belkı de kadın başkasına saklamıştı benım kısmetim mis rabbim ins sesimi dıyar ne diyim ki
Kuzu bu innovitamı catlama baslamıs görünüyor kızlar da baksın da sen değerlendır en son me zaman ılıskı olduKizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. G Gzmyts53iyilikperisi92 Lale95 M MiuLego Mucizemmm16 Veziir S sultansultan90 A ad000 bitliKedi ve diger guzel kizlar
AminnnnnnnnnŞifa olsuninsallah bu ay hepimizin son olur. Rabbim saglikla nasip eder
Ovulasyon konusunda hiç tecrubeli değilim ablamKizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. G Gzmyts53iyilikperisi92 Lale95 M MiuLego Mucizemmm16 Veziir S sultansultan90 A ad000 bitliKedi ve diger guzel kizlar
Ya bu gittigimde ultrason kağıdı vermedi bende o heyecanla unuttum valla yoksa atacaktımResim cek haftaya at da teyzeleride sevsin
Amiiiinnmaşallaaahhh cok cok sevındım kuzum ya,
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Evet innovitaKuzu bu innovitamı catlama baslamıs görünüyor kızlar da baksın da sen değerlendır en son me zaman ılıskı oldu
amiiinnnnnAmiiiinnRabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerinde güzel haberlerini alalım inşallah