Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh bi bitirebilsem kafada 🙄 sabah gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey içmek, yılların alışkanlığı..

Yok bebeğim normalde bende 1 paket içiyorum da hamile kaldığım zaman çok zorladım içmemek için, o zamanlar ancak 3 e kadar düşürebildim
şimdi anladım tamam şimdi oldu

Ahh bi bitirebilsem kafada 🙄 sabah gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey içmek, yılların alışkanlığı..

Yok bebeğim normalde bende 1 paket içiyorum da hamile kaldığım zaman çok zorladım içmemek için, o zamanlar ancak 3 e kadar düşürebildim
Bende ortalama 3-4 sigara iciyorum aslinda canim cekmiyo sosyal iciciyim aliskanlik karsimda biri icince yakiyorjm hemen :KK70: gelin birakalkm kokten su isi

Kızlar testime bakar mısınız üsteki gece yaptım alttaki sabah buna göre gün aşırı ilişki yapıyordum dün ilişki olmadı önceki gün oldu bugün olsun mu bozup yarın mı olsun yoksa

Eklentiler

• C9BA0745-34AC-4647-A1CC-C6F95D2E96DE.jpeg
    C9BA0745-34AC-4647-A1CC-C6F95D2E96DE.jpeg
    176,1 KB · Görüntüleme: 28
günde ne kadar içiyosunuz sigara?

kız günde 2-3 sigara mı : DDDDDD ben 2-3 adet içsem zil takar oynarım benim 1.5 pakete yakın. Hamile kalmama büyük engeldir dimi bu durum :KK43: onca takviye falan alıyoruz ama ben sigara içiyorum
En az 5-6

Kızlar testime bakar mısınız üsteki gece yaptım alttaki sabah buna göre gün aşırı ilişki yapıyordum dün ilişki olmadı önceki gün oldu bugün olsun mu bozup yarın mı olsun yoksa
Tabii ki bugün olsun, önemli olan çatlamadan önceki ilişkiler. Ne kadar hazırda beklerse o kadar iyi

X