- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Oyy ben bayilirdim iyi dayanmışsın masallahKız bide uyutmadılar beni canlı canlı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy ben bayilirdim iyi dayanmışsın masallahKız bide uyutmadılar beni canlı canlı oldu
Daha 6+1 oldu teyzesi amin amiiiiinYaaaaaa hiç demiyosun aşkolsun nasıl sevindimm rabbim kucağına sagsalim tospikk nasip etsinn
Çok şükür canım geçmiş olsunSonuçlarım çıktı kizlar hiic bir problem yok
Hapsurduğunn gibii doğurasınn rahat bi doğum olur inşaallahhDaha 6+1 oldu teyzesi amin amiiiiin
Mecbur buda sezeryan olacak kız Allah nasip ederse ilki de sezeryan benim ama bunu da hafif atlatirim inşallahHapsurduğunn gibii doğurasınn rahat bi doğum olur inşaallahh
Kuzum aralikli olarak uzunca seneler aylik doğum kontrol ignesi kullandim. Ocak 20 de vurdurdum en son 2 ayda vucuttan etkisi cikiyor. Benim zaten düzenimi pek bozmadi igneler marttada vucuttan tamamen atildi 6 aydir hatta 7 aydir korunmuyorum bu ayla beraber tam olarak diyebilirim ocak subati saymiyorumSonrasında adetin düzene girdi mi ve belki canım çok sorulmuştur ama ne zamandır bebek deniyorsunuz
Kiz bu ikincimiydi anaaağğğben niye ilk sanıyorummmMecbur buda sezeryan olacak kız Allah nasip ederse ilki de sezeryan benim ama bunu da hafif atlatirim inşallah
Sağol çiçeğimÇok şükür canım geçmiş olsun
Tek problem bence stres aşkım. Doktor ne söyledi peki bişey önerdi miYa hiçbir problem yoksa 14 aydir niye olmuyor ,
Tatlım bizim de bi sorunumuz yok bak 24 ayda ilk kez doğal yolla hamilelik oldu. Üstelik herkes hsg den sonra hamile kalırken ben hsg çekildikten sonra tedaviyle bile hamile kalamadım 1,5 sene. Demek ki zamanı var kuzum, biz isteriz sadece ama Allah hayırlı olanı versin hem neymiş geciktiriyor da, güzelleştiriyormuşYa niye hâlâ olmuyor anlamis değilim
ya kuzu bende sana bakıyordum nasılsın bebısımız nasılEvet hemşomm
tatlımm nasılsın,Ne kusuru kuzum yaa heyecanını severim saatin bi önemi yok ki tatlım, olur tabii. Sadece mümkünse yarım saat kalkmadan yat
Cok guzel gorunuyor kuzum simdiden iyi tatillerKuzum bizim gittiğimiz yer nezih guzel bi her kuzlar mutlaka bakın marble art Datça adı beğenirsiniz cocjk olmadıgı için böyle bi yer tercih ettim ins ilerde çocuğumuz okursa tabiki klasık su paralı yerleri tercih edicez
Kuzum bat 30 agustos ins olmasın amınAşko bat ne zaman gı yazayım
Ya boşver olsun yA hoşşiktir boşver hamıle kalınca o agrıları bile ozlıcez bende bugun yarınn yapıcam canoBu gün hiç olmadı kız dün gece ilişki oldu çivi çiviyi söktü heralde ama ilişki sırasında ağrı oldu
İns kuzum bneım eğer bu ay kalırsak bide Mayıs da doğacak o zöaan da babasının dpgım gününe denk geliyp boğa Burcu asırı usengecler asırıııııııııAyyy inşallah sanada güzel bir sürpriz olur doğum gününde canım
Hayır ya daha var adete bakalım ins olmayız kızlardan cok okuyoruz adet gibi sancılar oluyormus ama su da var adet olmadan 10 gun once de o belirtiler gelebiliyor dır bakalım Allah büyüktürSabah sana yok demiştim Ya dün arabadaki sol kasık sızlaması şuan yine var evdeyim günlük işlerimi yapıyordum şimdi dinlenmek için oturdum oturunca farkettim sol kasığımda ağrı var ay adet mi olcam diye korkuyorum daha erken ama
Sagll cnaım benımCok guzel gorunuyor kuzum simdiden iyi tatiller
minnoşum nasılsın?