-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
şimdi anladım tamam şimdi olduAhh bi bitirebilsem kafadasabah gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey içmek, yılların alışkanlığı..
Yok bebeğim normalde bende 1 paket içiyorum da hamile kaldığım zaman çok zorladım içmemek için, o zamanlar ancak 3 e kadar düşürebildim
Bende ortalama 3-4 sigara iciyorum aslinda canim cekmiyo sosyal iciciyim aliskanlik karsimda biri icince yakiyorjm hemenAhh bi bitirebilsem kafadasabah gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey içmek, yılların alışkanlığı..
Yok bebeğim normalde bende 1 paket içiyorum da hamile kaldığım zaman çok zorladım içmemek için, o zamanlar ancak 3 e kadar düşürebildim
Teşekkür ederim canım amin inşallahçok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmadan halledilebilir
Aynen canımHiç süreci düşünme canım benim Allah olacağı zamanı bilir doktora gitmeseydin bilmeden dahada uzayacaktı önce sağlık canım sağlıklı anne sağlıklı bebiş
Sana kolay tabiiBende ortalama 3-4 sigara iciyorum aslinda canim cekmiyo sosyal iciciyim aliskanlik karsimda biri icince yakiyorjm hemengelin birakalkm kokten su isi
Her sey kafada biteeee bana kolayi sana zoru yokSana kolay tabiibiraz tutmaya çalışayım bakalım kendimi, birden bırakabileceğimi sanmıyorum
Bende bırakamıyorum ama günlük 1 yada 2 illa ki eskiden paket taşırdımCanım şimdiye kadar içmedim beraber bırakabiliriz
Aslında herşey kafada bitiyor
Ay yapabilir miyiz kiBende ortalama 3-4 sigara iciyorum aslinda canim cekmiyo sosyal iciciyim aliskanlik karsimda biri icince yakiyorjm hemengelin birakalkm kokten su isi
Bak yapabiliyomussun istee neden yapamayasin ki beynine neyi emredersen beynin onu yapar unutmaaAy yapabilir miyiz kibende öyle bazen hiç içmediğim de oluyor ilk hamileliğimde tamamen. Bırakmıştım sonra başladım
Benim kafa başına buyrukHer sey kafada biteeee bana kolayi sana zoru yok
Günde 1 tane içebiliyorum kuzum ağrım geçmesede mecburen fazla ağrı kesici mide kanaması yapıyo bendeAğrı kesici ne alıyorsun canım? kaç tane alıyorsun toplamda ağrı geçene kadar?
Tamam kuzum ❣
Yani ben tek tük biri içerken eslikci olarak ancak içiyorum artık öyle paket almiyorum canımda çekmiyor eşimde içmiyor o yüzden sanırımO ofsistimcidden sigarayı bırakmayı nasıl başardınız ya resmen kanayan yaram benim bu konu nasıl bırakıcam nasıllll : (((
En az 5-6günde ne kadar içiyosunuz sigara?
kız günde 2-3 sigara mı : DDDDDD ben 2-3 adet içsem zil takar oynarım benim 1.5 pakete yakın. Hamile kalmama büyük engeldir dimi bu durumonca takviye falan alıyoruz ama ben sigara içiyorum
Neyse kıyılmazmış haklısınYok kız o da benden 1 ay önce doğum yapmıştı kıyamadım
Öyle ya geçen ay kendimi gebe sandım 2 gün gecikince o 2 gün bıraktım içmedim geldiği gün hemen sarıldım sigarayaBak yapabiliyomussun istee neden yapamayasin ki beynine neyi emredersen beynin onu yapar unutmaa
Tabii ki bugün olsun, önemli olan çatlamadan önceki ilişkiler. Ne kadar hazırda beklerse o kadar iyiKızlar testime bakar mısınız üsteki gece yaptım alttaki sabah buna göre gün aşırı ilişki yapıyordum dün ilişki olmadı önceki gün oldu bugün olsun mu bozup yarın mı olsun yoksa