- 5 Temmuz 2022
- 2.083
- 3.071
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Canim selamAha da bunu yapcam işteeğğğo değilde kızlar bu enfeksiyon nasıl geçicek ya vallahi tırlaticiğim bunu teyzemde söylemişti ama çarpılmamak adına yapmamıştım ben maydanoz almaya gidiyorum hoççakalın
Ilac kullanmak istemiyoruummm ayni sekilde hic antibiyotige gerek yokCanım istersen biraz daha bekle yada direk kan versen de net sonuç alırsın enfeksiyon için bende içicem ama yumurtlama zamanında yapılır mı bilemiyorum ama yapcam net o ilaçlar perişan ediyo. Çok geçmiş olsun canım ❣
:)Tabikide gelebilirsin kuzum❣❣
Bu gün hiç olmadı kız dün gece ilişki oldu çivi çiviyi söktü heraldeBenım de 3 gun oldu bende de acı var
Kız bide uyutmadılar beni canlı canlı olduBiliyorum kuzum seninki daha zor yaa
Hoşbuldum canımmmHoşgeldin kuzum ❣❣
Ayyy inşallah sanada güzel bir sürpriz olur doğum gününde canımArada yokluyor yA inssss inssss bide tatil dönüşü benım dpgım günüm 9 Eylül işte
Hamile kalmaya çalışanlar birbirini tanıyan kaç aydır konuştuğumuz arkadaşlarımızlayız kuzum hamile kaldıktan sonra ayrılanı dövüyoruz:)
Gezmeyen tavuklar evde kk müdavimleri mi oluyor:)
Burda hamile kalmaya çalışanlar mı var topikçe? Biz 2 yıla yakındır korunmuyoruz.
Benim ki de rahim iltihabına cevirdi idrar yolu enfeksiyonu değilde ayy sirke koyamaammm hiç hoşlaşmıyorum kendisindenIlac kullanmak istemiyoruummm ayni sekilde hic antibiyotige gerek yok4 litre su icmeye calisiyorum maydanoz suyu icine de biraz sirke cok iyi geliyo aninda geciriyo <3 bilemedim hic bence degilim bi belirtim yok zaten bi kere iliskimiz oldu yumurtlama doneminde (
Canım cevabın için teşekkür ederim❣❣ aslında şuan amacım hamile kalmak değil enfeksiyon dan kurtulmak çok canım yanıyo artık çünkü üşütmemem lazımsa bu iş yaş gibi ayaklarım hep yanar çorapları çıkarır kendimi muhakkak üşütürüm çok sıcak hava zatenCanim selamcevap yazmak istedim, bunu ben denedim iki gün. Hamile kalamadım eğer deneyeceksen biraz riskli kesinlikle üşütmemen ve kendini yakmaman lazım. Aslında benim komşum yapmıştı ilk çocuğundan sonra hamile kalamamış sanırım tüpleri tikaliymis doktor artık olmaz demiş bunu yaptıktan sonraki ay gebe kalmış. Ben de umutlanip yaptım. Değişiklik olarak kalkar kalkmaz sadece bembeyaz sulu akıntı geldi, ilk defa gördüm bu akıntıyı. Enfeksiyonu temizliyor diye duydum ama ne kadar doğru bilemem. Ben sonuç alamadım ama yapıp hamile kalan 2 kişi duydum
Zaten bunu önermek doğru değil riski sonuçta. Rahmini yakanı bile okudum ama bi umut işte denedim kazasız belasız atlattımCanım cevabın için teşekkür ederim❣❣ aslında şuan amacım hamile kalmak değil enfeksiyon dan kurtulmak çok canım yanıyo artık çünkü üşütmemem lazımsa bu iş yaş gibi ayaklarım hep yanar çorapları çıkarır kendimi muhakkak üşütürüm çok sıcak hava zatenüşütüyorum biliyorum ama yine de çıkarmak zorunda kalıyorum bu çorapları
İnşallah hiç birine gerek kalmazAynen canım hayirlisi artık sağ taraftan kimyasal geçirdim doktor tek tuplede hamile kalırsın dedi ama diğer tüp için ameliyat olursan şansın daha çok artar. Sadece rahim ağzını genişletecek biraz o da genisleyebilirse olmazsa son çare ameliyat onu da istemiyorum yao yüzden olmuyor bu zamana kadar demekki
Amin canım inşallahinş ameliyata gerek bile kalmaz hemen hallolur canımneyden dolayı olmadığını anlamış oldun canım ona göre doktor tedavisini yapar inşallah en kısa zamanda da bebişe kavuşursun inşallah canımm
İnşallah hiç birine gerek kalmaz
Ayy çok şükür atlatmışsın darısı başıma o zaman bişey yapmazsam geçmiycek yanmadan deniycem bakalım becerebilicekmiyimZaten bunu önermek doğru değil riski sonuçta. Rahmini yakanı bile okudum ama bi umut işte denedim kazasız belasız atlattımsonradan birini daha duydum o da ilk ayında hamile kalmış ama artık yapmadım
İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama kalırsada korkma bak ne olmuş ne var ne yok öğrendin çok şükür ki öyle büyük engeller değil Rabbim çaresiz dert vermesin kuzum bunlarda geçecek düzelecek herşey normale dönecek Allah’ın izniyleÇektirdim canım valla temiz çıkmadı sol tüpüm tamamen kapali tıkalı açılmamis bir de rahim ağzı eskiden bir enfeksiyon geçirdim o da daralmış spermin girmesi çok zor dedi yarın tekrar gidicem bir aletle açmaya çalışacak rahim agzini eğer açılmazsa ameliyat dedi
Bende de reflü var ağzıma süremem sütü. Canım deneyip denememek senin kararın ben yazını görünce cevaplamak istedim bu konuyu biraz araştır derim. Daha çok gebelik için yapıyorlarAyy çok şükür atlatmışsın darısı başıma o zaman bişey yapmazsam geçmiycek yanmadan deniycem bakalım becerebilicekmiyimbenimde önüme tesadüf çıktı aslında kaynatıp suyunu içeyim dedim ama midem zaten hasta eziyet olmasın diye bakınıyodum önüne düşüverdi
Sağol kuzum çok teşekkür ederim bende de reflü gastrit var cok geçmiş olsun sana da canım ❣Bende de reflü var ağzıma süremem sütü. Canım deneyip denememek senin kararın ben yazını görünce cevaplamak istedim bu konuyu biraz araştır derim. Daha çok gebelik için yapıyorlarbide yaz ayı onu yapmak işkence olur inanılmaz terliyorsun üşütürsen enfeksiyonun daha artar Allah korusun.
İnşallah canım benimBence cok mantıklı❤
Ah bi olsakda hayırlısıyla
Sana da çok geçmiş olsun canım benim.Sağol kuzum çok teşekkür ederim bende de reflü gastrit var cok geçmiş olsun sana da canım ❣o zaman başka bir yol bulmalıyım ya olmadı mecbur doktor yolları gözükücek