Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spirali herkesin vücudu kabul etmiyor kuzum. Benim en büyük pişmanlığım. Onun yüzünden aylarca enfeksiyon ve mantardan perişan oldum, çıkardıktan sonra bile uzun süre tedavi oldum
Valla burada çoğu kişi onu koyuyor ama haklısın onu da ger vucüt kaldırmıyor
Ben zaten az yaş farkı istiyorum eğer ilk benim olursa
En fazla 1 sene

İyi yaparsın canım. Sonra erteleyince istediğinde olmuyor işte görüyorsun
Bence benle sen çok stres yapan tiplerdeniz 😂
Evet canım benle ablam arasında 10 ay var bana sorarsan üst üste zor ama beraber arkadaş gibi büyümek en güzeli
Bendeki tek sorun doktor da bunu bana dedi o sigara
Bugün mesela içmemeye karar verdim
Çok canım çekerse elektrikli var ondan birkaç defa artık mecbur
Yoksa bence bende şimdiye kadar olmuştu gibi geliyor bana 😊

miraclebeyb miraclebeyb canım naptın cektirdin mi rahim filmi
Çektirdim canım valla temiz çıkmadı sol tüpüm tamamen kapali tıkalı açılmamis bir de rahim ağzı eskiden bir enfeksiyon geçirdim o da daralmış spermin girmesi çok zor dedi yarın tekrar gidicem bir aletle açmaya çalışacak rahim agzini eğer açılmazsa ameliyat dedi 😔

Bence benle sen çok stres yapan tiplerdeniz 😂
Evet canım benle ablam arasında 10 ay var bana sorarsan üst üste zor ama beraber arkadaş gibi büyümek en güzeli
Bendeki tek sorun doktor da bunu bana dedi o sigara
Bugün mesela içmemeye karar verdim
Çok canım çekerse elektrikli var ondan birkaç defa artık mecbur
Yoksa bence bende şimdiye kadar olmuştu gibi geliyor bana 😊
Evet çok stres yaptığımız kesin. Zaman geçtikçe daha da artıyor. Bi de üstüne kayıplar.. ben de sigara içiyorum yaa ve bırakmak imkansız gibi 😔 dayanıyorum ama yine de 2-3 tane içiyorum çok zorladığım zamanlarda bile

Çektirdim canım valla temiz çıkmadı sol tüpüm tamamen kapali tıkalı açılmamis bir de rahim ağzı eskiden bir enfeksiyon geçirdim o da daralmış spermin girmesi çok zor dedi yarın tekrar gidicem bir aletle açmaya çalışacak rahim agzini eğer açılmazsa ameliyat dedi 😔
İnşallah ameliyata gerek kalmadan halledilecek canım, iyiki çektirmişsin şimdi ona göre bi tedavi uygulanır. Hem sen kimyasal geçirmiştin demekki hamile kalabiliyorsun

İnşallah ameliyata gerek kalmadan halledilecek canım, iyiki çektirmişsin şimdi ona göre bi tedavi uygulanır. Hem sen kimyasal geçirmiştin demekki hamile kalabiliyorsun
Aynen canım hayirlisi artık sağ taraftan kimyasal geçirdim doktor tek tuplede hamile kalırsın dedi ama diğer tüp için ameliyat olursan şansın daha çok artar. Sadece rahim ağzını genişletecek biraz o da genisleyebilirse olmazsa son çare ameliyat onu da istemiyorum ya 🥺 o yüzden olmuyor bu zamana kadar demekki

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben R Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
G Gzmyts53 👼
@sultansultan90👼
@omur ozguven20 Ağustos
B bilemegec 23 Ağustos
@1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@dceke27 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
M melek076 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
@Cgh31 Ağustos
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
R Random3 5 Eylül
@raainbow5 Eylül
@mucizeyimben5 Eylül
@Marulkafakz6 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
miraclebeyb miraclebeyb 7 Eylül
Başlık yıkılıyor:) bende gelsem olur mu:)

inş ameliyata gerek bile kalmaz hemen hallolur canım 🤲🏻 neyden dolayı olmadığını anlamış oldun canım ona göre doktor tedavisini yapar inşallah en kısa zamanda da bebişe kavuşursun inşallah canımm ❤️

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben R Random3 iyilikperisi92 iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
G Gzmyts53 👼
@sultansultan90👼
@omur ozguven20 Ağustos
B bilemegec 23 Ağustos
@1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@dceke27 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
M melek076 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
@Cgh31 Ağustos
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
R Random3 5 Eylül
@raainbow5 Eylül
@mucizeyimben5 Eylül
@Marulkafakz6 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
miraclebeyb miraclebeyb 7 Eylül
Canımmm bat 7 Eylül 🌸😍

Kizlar bata 5 gun var idrar yolu enfeksyonum cok zorladigi icin maydanoz suyu icecektim.. erken gebelik testi yaptim negatif cikti dogrudur diye dusunuyorum erken gebelikte negatif cikan ama sonra pozitife donen var mi aranizda

Aklıma gelmişken kızlar ya benim ilk doğum normal oldu ancak bi komşum dedi ki çişini dikişlerinde tutarsan çabuk iyileşirsin bende afedersiniz çişten sonra silinmedim hiç ayyy kızlar iki üç gün sonra ben ağrılardan duramadım öldüm dirildim doğumun 5. Günü tekrar gittim dikişlerim patlamış meğerse hemen 2. Kez dikiş attılar çok temiz tutulmalı kuru olmalı deyip ilaç verdi doktorum
Ben yatmam gerekirken ayakta olduğum için o dikişimde de biraz açılma oldu ve öyle de kaldı açıkçası 🙄 aman siz siz olun herkesin dediğini yapmayın 🫶🏻
Diyorum ki bundan dolayı ilişkide uzun süre ayak kaldırıyorum rahim ağzı geniş sprem kaçağı olmasın diye🙂 acaba bu yaşadığım şey de gebe kalmama engel midir
Cok geçmiş olsun kuzum sonra komşunun saçını başını yoldun mu merak ediyorum 😅🙄 ben olsam kesin yolardım hsjsjjsjs kuzum enfeksiyonun falan yoksa engel falan olduğunu zannetmiyorum böyle bişeyin

Kizlar hangi otellere gidiyosunuz aile otellerimi alkollumu alkolsüzmü? Benide aydinlatin aşkolar
Kuzum bizim gittiğimiz yer nezih guzel bi her kuzlar mutlaka bakın marble art Datça adı beğenirsiniz cocjk olmadıgı için böyle bi yer tercih ettim ins ilerde çocuğumuz okursa tabiki klasık su paralı yerleri tercih edicez 😅

Aynen canım inşallah ikimizde alalım güzle haberleri tatil dönüşü😍😀 yok canım bi dün arabada sol kasığıma sancı geldi geldi gitti ben onun dışında bişeyim yok😂😂
Arada yokluyor yA inssss inssss bide tatil dönüşü benım dpgım günüm 9 Eylül işte 😅🤘🏼

Kizlar bata 5 gun var idrar yolu enfeksyonum cok zorladigi icin maydanoz suyu icecektim.. erken gebelik testi yaptim negatif cikti dogrudur diye dusunuyorum erken gebelikte negatif cikan ama sonra pozitife donen var mi aranizda
Canım istersen biraz daha bekle yada direk kan versen de net sonuç alırsın enfeksiyon için bende içicem ama yumurtlama zamanında yapılır mı bilemiyorum ama yapcam net o ilaçlar perişan ediyo. Çok geçmiş olsun canım ❣

X