- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Çok sağol kuzum inşallah ❣Sana da çok geçmiş olsun canım benim.
Enfeksiyon hakkında hiçbir bilgim yok malesef inşallah çabucak atlatırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol kuzum inşallah ❣Sana da çok geçmiş olsun canım benim.
Enfeksiyon hakkında hiçbir bilgim yok malesef inşallah çabucak atlatırsın
Canim bu arada mide için eğer mikrop varsa brokoli suyu iyi geliyor daha doğrusu kullandıktan sonra ağrılarım geçti ama iyileşemedim. Sonrasında endeskopi yapmadım tekrardan. Bir de iyot kullanmaya başladım inşallah bi şekilde şifa bulacak vücudum Hepimiz sağlıklı olalımSağol kuzum çok teşekkür ederim bende de reflü gastrit var cok geçmiş olsun sana da canım ❣ o zaman başka bir yol bulmalıyım ya olmadı mecbur doktor yolları gözükücek
Şu helicobakter kanki mi kuzum mikrop dediğin ? Oda var sağolsun bende antibiyotiğini falan kullandım bi süre geçti gibiydi sonra yeniden başladı belirtileri tekrar endoskopi de olmadım kaldı öyle kuzum brokoli suyunu da denerim kuzum inşallah sanada şifa olsun ❣❣Canim bu arada mide için eğer mikrop varsa brokoli suyu iyi geliyor daha doğrusu kullandıktan sonra ağrılarım geçti ama iyileşemedim. Sonrasında endeskopi yapmadım tekrardan. Bir de iyot kullanmaya başladım inşallah bi şekilde şifa bulacak vücudum Hepimiz sağlıklı olalım
Evet ta kendisi 21 gün kuralına uyup sabah akşam içersin brokoli çıkınca. İlaç kullanımına karşıyım mide için, daha beter ediyor özellikle mide koruyucular. Doğal şeyleri dene canım, Allah razı olsunŞu helicobakter kanki mi kuzum mikrop dediğin ? Oda var sağolsun bende antibiyotiğini falan kullandım bi süre geçti gibiydi sonra yeniden başladı belirtileri tekrar endoskopi de olmadım kaldı öyle kuzum brokoli suyunu da denerim kuzum inşallah sanada şifa olsun ❣❣
Ayy Allah senden de razı olsun kuzum❤❤ Bende ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum hem midem yüzünden hem yan etkileri çok fazla etkiliyo beni ağır geliyo fazlasıyla bu çok iyi oldu çok teşekkürler canım ❣❣Evet ta kendisi 21 gün kuralına uyup sabah akşam içersin brokoli çıkınca. İlaç kullanımına karşıyım mide için, daha beter ediyor özellikle mide koruyucular. Doğal şeyleri dene canım, Allah razı olsun
Cok geçmiş olsun canım sigara olayının darısı başıma tebrik ederim ❣❣ Kudret narını duymuştum kuzum ablam söylemişti hatta ona kemoterapi görüceksin demişler o ben iki ay kullandım iyi oldum demişti onuda deniycem bende. Özellikle Sarımsak kokusunu aldiğimda midem bağırsaklarım öyle bir şişiyo ki patlıycak sanıyorum ama bi türlü nedenini anlamadımMidemdeki yaralardan yanmadan sancılardan elhamdülillah kurtuldum bir sigarayı bıraktım yanma azaldı ama geçmedi iki kudret narı macunu tükettim şifa kaynağı gerçekten kullanmadığım ilaç kalmamıştı kudret narı hepsini sollar geçer. Şimdi çiğ soğan çok dokunur hala mideme ya da kahve pek icemem rahatsız eder onun haricinde acısız baharatsiz yemek yemem hiçbir şey olmaz çok şükür
Amin kuzum buna da şükür süreç uzadı gibi yine Rabbim hayırlısını versin inşallah. Ne zaman olursa artık. Yarın tekrar gidicem inşallah kolaylıkla açılırİnşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama kalırsada korkma bak ne olmuş ne var ne yok öğrendin çok şükür ki öyle büyük engeller değil Rabbim çaresiz dert vermesin kuzum bunlarda geçecek düzelecek herşey normale dönecek Allah’ın izniyle
Kudret narı evet çok iyi fakat gebelik sürecinde olanlar için tavsiye edilmiyor dahiliye doktoru söylemişti. Brokoli kürü tıkalı tüplerin açılmasına bile yardımcı olduğu için bence tüketilebilir ama yine de doktora sormakta fayda var. Ben de nasip olursa kullanacağım kudret narını ama şuan malesef. Kahve içenlere hep özeniyorum ama ben içsem mide suyum gün boyu ağzımda olur asla içememMidemdeki yaralardan yanmadan sancılardan elhamdülillah kurtuldum bir sigarayı bıraktım yanma azaldı ama geçmedi iki kudret narı macunu tükettim şifa kaynağı gerçekten kullanmadığım ilaç kalmamıştı kudret narı hepsini sollar geçer. Şimdi çiğ soğan çok dokunur hala mideme ya da kahve pek icemem rahatsız eder onun haricinde acısız baharatsiz yemek yemem hiçbir şey olmaz çok şükür
çok geçmiş olsun canım inşallah ameliyata gerek kalmadan halledilebilirÇektirdim canım valla temiz çıkmadı sol tüpüm tamamen kapali tıkalı açılmamis bir de rahim ağzı eskiden bir enfeksiyon geçirdim o da daralmış spermin girmesi çok zor dedi yarın tekrar gidicem bir aletle açmaya çalışacak rahim agzini eğer açılmazsa ameliyat dedi
Yok kız o da benden 1 ay önce doğum yapmıştı kıyamadımCok geçmiş olsun kuzum sonra komşunun saçını başını yoldun mu merak ediyorum ben olsam kesin yolardım hsjsjjsjs kuzum enfeksiyonun falan yoksa engel falan olduğunu zannetmiyorum böyle bişeyin
Hiç süreci düşünme canım benim Allah olacağı zamanı bilir doktora gitmeseydin bilmeden dahada uzayacaktı önce sağlık canım sağlıklı anne sağlıklı bebişAmin kuzum buna da şükür süreç uzadı gibi yine Rabbim hayırlısını versin inşallah. Ne zaman olursa artık. Yarın tekrar gidicem inşallah kolaylıkla açılır
Canım şimdiye kadar içmedim beraber bırakabilirizEvet çok stres yaptığımız kesin. Zaman geçtikçe daha da artıyor. Bi de üstüne kayıplar.. ben de sigara içiyorum yaa ve bırakmak imkansız gibi dayanıyorum ama yine de 2-3 tane içiyorum çok zorladığım zamanlarda bile
kuzum 2 gündür regl ağrısı çektim gelmemişti. Bugün geldi kırmızılar şükür. Regl ilk günümdeyim. Birdahki bat 14 eylül diyor. Senin ne zaman canom?
ictim gitti hayatim hemen rahatladim vallaha mutluyummBenim ki de rahim iltihabına cevirdi idrar yolu enfeksiyonu değilde ayy sirke koyamaammm hiç hoşlaşmıyorum kendisinden inşallah şifa olur kuzum içcok zorlamıyosa bi kaç gün bekle için rahat etsin diycem o zaman da enfeksiyon bu sağı solu belli olmuyo ayy bilemiyorum ya
Ağrı kesici ne alıyorsun canım? kaç tane alıyorsun toplamda ağrı geçene kadar?Sıcaklarda cok zor oluyo ya ağrı ayrı kanama ayrı pedler ayrı kuzum benim 5 6 gün önceden başlıyo ağrılarım iyice yaklaştıkca da ağrı rahimde baskıyla birlikte baş dönmesi oluyo 2. Gün çok kötü oluyorum ağrı kesiciyle hafifliyo anca nasıl geçer bilmiyorum ki bende
günde ne kadar içiyosunuz sigara?Bence benle sen çok stres yapan tiplerdeniz
Evet canım benle ablam arasında 10 ay var bana sorarsan üst üste zor ama beraber arkadaş gibi büyümek en güzeli
Bendeki tek sorun doktor da bunu bana dedi o sigara
Bugün mesela içmemeye karar verdim
Çok canım çekerse elektrikli var ondan birkaç defa artık mecbur
Yoksa bence bende şimdiye kadar olmuştu gibi geliyor bana
kız günde 2-3 sigara mı : DDDDDD ben 2-3 adet içsem zil takar oynarım benim 1.5 pakete yakın. Hamile kalmama büyük engeldir dimi bu durum onca takviye falan alıyoruz ama ben sigara içiyorumEvet çok stres yaptığımız kesin. Zaman geçtikçe daha da artıyor. Bi de üstüne kayıplar.. ben de sigara içiyorum yaa ve bırakmak imkansız gibi dayanıyorum ama yine de 2-3 tane içiyorum çok zorladığım zamanlarda bile
Ahh bi bitirebilsem kafada sabah gözümü açar açmaz yaptığım ilk şey içmek, yılların alışkanlığı..Canım şimdiye kadar içmedim beraber bırakabiliriz
Aslında herşey kafada bitiyor
Yok bebeğim normalde bende 1 paket içiyorum da hamile kaldığım zaman çok zorladım içmemek için, o zamanlar ancak 3 e kadar düşürebildimgünde ne kadar içiyosunuz sigara?
kız günde 2-3 sigara mı : DDDDDD ben 2-3 adet içsem zil takar oynarım benim 1.5 pakete yakın. Hamile kalmama büyük engeldir dimi bu durum onca takviye falan alıyoruz ama ben sigara içiyorum