-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Bende çaktırma da ikimizde vardır umarıö birşeyier hissediyorumAyy hadi insallahhbeni hissediyor musun senceee olacak mi
bakıyor musun kuzum yoksaaa :)ahahahhaha içimi okudun sanki
Ya inanmak değilde öylesine işten
Hadii insallahh kuzummBende çaktırma da ikimizde vardır umarıö birşeyier hissediyorum
Ya biliyor musun bu aralar hep rüyama girdi
Uyanıyorum umarım doğrudur diyerek Ümit ediyorum
Bende bence şu sigara da çok etkiliyor ya
miraclebeyb canım o sigara topigine girdik de anam ne faydası oldu
Etrafinda sıvı var koyulasmaya basladiginda degerlendirme yapman gerekli dedi. Koyulasmada dün basladi. Gecirdimmi yoksa dedim hayir yeni baslamis dedi catlamayaDoktor yumurtlama olmak üzere dediyse bu testlere pek itibar etme aşko sen değerlendir
Kız bugun msjini okudum senin gebeligine seviniyoduk ne güzel ne ara kimyasal oldun adet gününde mi bozuldu gebelikfala inanma falsızda kalma derler ona inanıyorumbakan birini bulursam hemen baktırırım bi türlü kime sorduysam bakmıyor yaaaa bana gelince bırakmışlar bakmayı oluyor hep denk gelemedim bakana
Canim sen sigarami iciyosun? Bende iciyorum arada surekli degil ama tatilde baya abarttim 1 haftada 1 paket içmişimBende çaktırma da ikimizde vardır umarıö birşeyier hissediyorum
Ya biliyor musun bu aralar hep rüyama girdi
Uyanıyorum umarım doğrudur diyerek Ümit ediyorum
Bende bence şu sigara da çok etkiliyor ya
miraclebeyb canım o sigara topigine girdik de anam ne faydası oldu
Bat 23 agustos canimm ekler misinAşkolar etiketleyemediğim gelmek isteyen varsa etiketi çakıverin gariben kaçırmış olabilirim okuyamadım tam çünkü
Ya uzaktaydık ne güzel eşimin işi nedeniyle aynı yere geldik ya aynı yerde yaşıyoruzismi fena değilmiş ama en önemlisi sizin ne istediğiniz valla bi iki gün triplenirler torun yapcak bişey yok alışacaklar valla en iyisi uzakta olmak valla yakın mı yaşıyorsunuz
Doğru diyorsun ya aman illa onun ismi değil kiİsmi güzelmiş,benim yeğenimin de ismi Zeynep,kv olduğu için qıcık oluyosun,şimdiden kafana takma boyle konulari bilinçaltini etkiliyor,akişina birak
Ben Kırşehir de üni okudum her firsatta koşup Konya ya gezmeye giderdik eski bir dava vardi ordaAy niyekiii
Ekliyorum canımBat 23 agustos canimm ekler misin
Ekledim aşkoBende yazmayı unuttum canım
Bat 28 Ağustos
Tamam kuzum ekledim batlarımız aynı❤❣Benim de bat 3 eylul
Hamileligimiz de bu ay ayni olur insallahTamam kuzum ekledim batlarımız aynı❤❣
Maalesef canımCanim sen sigarami iciyosun? Bende iciyorum arada surekli degil ama tatilde baya abarttim 1 haftada 1 paket içmişimsimdi 2-3 gunde bir tane iciyorum
Canım yumurtlamadan dolayı olabilir erken yumurtluyosan eğer ❣Kizlar sag kasigimda belirgin bir seyirme var. Acaba neden oluyor olabilir. Bunu yasayan var mi aranizda? Bat a daha cook var
Usutmus olabilir misinn bende dun gece ufak bi idrar yolu enfeksiyonu gecirdim simdi iyiyim ama kasik agrim devam ediyo hamilelige yormak istiyorumKizlar sag kasigimda belirgin bir seyirme var. Acaba neden oluyor olabilir. Bunu yasayan var mi aranizda? Bat a daha cook var