- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
9 yıllık evliyim şu akinti olayını çözemedim vallahi, çok değişik bişeyMesela yumurtlama geçti bende yani pik olmuştu 2 gün önce şimdi çok fazla akıntım var başka hiç belirtim yok bu ne olabilir sizce ?
hiç bilmiyorum kuzum valla aman bendede öyle oluyor yumurtlamadan sonra bi kaç gün daha böyle yoğun akıntı yaşıyorum çoğu kişi kuruluk hissederimdiyor ben hiç o kuruluğu hissedemiyorum valla hep akıntım oluyor herhangi bir sıkıntım da yok amaMesela yumurtlama geçti bende yani pik olmuştu 2 gün önce şimdi çok fazla akıntım var başka hiç belirtim yok bu ne olabilir sizce ?
Ahahhahaha çok iyi9 yıllık evliyim şu akinti olayını çözemedim vallahi, çok değişik bişey
Bende gebe kalmak istediğimi doktoruma diyince sadece alttan muayene etmişti ve hiçbir sorun yok demiştihiç bilmiyorum kuzum valla aman bendede öyle oluyor yumurtlamadan sonra bi kaç gün daha böyle yoğun akıntı yaşıyorum çoğu kişi kuruluk hissederimdiyor ben hiç o kuruluğu hissedemiyorum valla hep akıntım oluyor herhangi bir sıkıntım da yok ama
valla ben vücudumu çok dinleyen biri değilim aslında burada yazılanları görünce hani bi bakıyorum ne oluyor bende diye yeni yeni başladımBende gebe kalmak istediğimi doktoruma diyince sadece alttan muayene etmişti ve hiçbir sorun yok demişti
Bu daha denediğimiz ikinci ay zaten
Ama ocaktan beri korunmuyoruz
Ordan beri vücudum her ay başka
Akıntı desen bazen kupkuru bazen çok var
Bende çözmedim yani
Önceden bende Dikkat Etmezdimvalla ben vücudumu çok dinleyen biri değilim aslında burada yazılanları görünce hani bi bakıyorum ne oluyor bende diye yeni yeni başladım
bende bende sormaaaÖnceden bende Dikkat Etmezdim
Şimdi buraya da üye olunca kafayı bozdum
Benim de bat 3 eylulAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@ad000 26 Ağustos
Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz 6 Eylül
Ahahah geldim kuzumm
Aynen canımbende bende sormaaaçok güzel şeylerde öğreniyorum hiç bilmediğim bir sürü şey varmış meğerse bu sürece girince anlıyormuş insan
hadi bakalım inşallah bu ay olacak :)Aynen canım
Bu ay biraz iyi hislerim
Umarım yanılmam
Bende yazmayı unuttum canımAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
@ad000 26 Ağustos
Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz 6 Eylül
Bu ay olacak mi hissediyor musunAynen canım
Bu ay biraz iyi hislerim
Umarım yanılmam
Fala inanır mısın canımhadi bakalım inşallah bu ay olacak :)
Olmadı kafayı yeriz artık topicten topiğe anamBu ay olacak mi hissediyor musun
fala inanma falsızda kalma derler ona inanıyorumFala inanır mısın canım
Ayy hadi insallahhOlmadı kafayı yeriz artık topicten topiğe anam
Hislerim çok kuvvetlidir ama bakalım
ahahahhaha içimi okudun sankifala inanma falsızda kalma derler ona inanıyorumbakan birini bulursam hemen baktırırım bi türlü kime sorduysam bakmıyor yaaaa bana gelince bırakmışlar bakmayı oluyor hep denk gelemedim bakana