Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela yumurtlama geçti bende yani pik olmuştu 2 gün önce şimdi çok fazla akıntım var başka hiç belirtim yok bu ne olabilir sizce ?
hiç bilmiyorum kuzum valla aman bendede öyle oluyor yumurtlamadan sonra bi kaç gün daha böyle yoğun akıntı yaşıyorum çoğu kişi kuruluk hissederimdiyor ben hiç o kuruluğu hissedemiyorum valla hep akıntım oluyor herhangi bir sıkıntım da yok ama

hiç bilmiyorum kuzum valla aman bendede öyle oluyor yumurtlamadan sonra bi kaç gün daha böyle yoğun akıntı yaşıyorum çoğu kişi kuruluk hissederimdiyor ben hiç o kuruluğu hissedemiyorum valla hep akıntım oluyor herhangi bir sıkıntım da yok ama
Bende gebe kalmak istediğimi doktoruma diyince sadece alttan muayene etmişti ve hiçbir sorun yok demişti
Bu daha denediğimiz ikinci ay zaten
Ama ocaktan beri korunmuyoruz
Ordan beri vücudum her ay başka
Akıntı desen bazen kupkuru bazen çok var
Bende çözmedim yani 😂

Bende gebe kalmak istediğimi doktoruma diyince sadece alttan muayene etmişti ve hiçbir sorun yok demişti
Bu daha denediğimiz ikinci ay zaten
Ama ocaktan beri korunmuyoruz
Ordan beri vücudum her ay başka
Akıntı desen bazen kupkuru bazen çok var
Bende çözmedim yani 😂
valla ben vücudumu çok dinleyen biri değilim aslında burada yazılanları görünce hani bi bakıyorum ne oluyor bende diye yeni yeni başladım :KK70:

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
G Gzmyts53 👼
@1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
Lale95 Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz Marulkafakz 6 Eylül
Benim de bat 3 eylul 🥰

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
G Gzmyts53 👼
@1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
Lale95 Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
@miresl 31 Ağustos
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
@Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz Marulkafakz 6 Eylül
Bende yazmayı unuttum canım
Bat 28 Ağustos 🍀

fala inanma falsızda kalma derler ona inanıyorum :KK70: bakan birini bulursam hemen baktırırım bi türlü kime sorduysam bakmıyor yaaaa bana gelince bırakmışlar bakmayı oluyor hep denk gelemedim bakana :KK43:
ahahahhaha içimi okudun sanki 😂😂
Ya inanmak değilde öylesine işten☺️

X