Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim gerçekten başkasının mutluluğuna mutlu olmak büyük yürek ister ,o yürekde hepimizde var😍 inşaallah bizler de hamiş haberlerimizle sizleri sevindiricez

Biyerden bebek sesimi geldi🤣🤣🤣kiz sen Z kuşagimisin🤣🤣
Yok 99’luyum x kuşağının son fertlerinden 😂 z kuşağı ile alakam yoktur kendilerini abartılı bi nesil olarak görmekteyim🤣🤣🤣

Merhaba,gezerken bu topiğe denk geldim kızlar.Hepimize uğur getirmesini dilerim…aranıza kabul ederseniz de çok sevinirim daima burda olurum💕
Bende 8 aydır bebiş isteyip yumurtlayıp tutturamayan tavuklardanım galiba 😅
O yüzden Laboquick ovülasyon testi satın aldım.Bir haftadır kullanıyorum bugünki testi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Acaba yumurtlama oldu mu?
Dün gece birliktelik yaşadık.Umarım bu sefer olur.❤️🙏
Bugün yarın ve diğer gün boş geçme.. hoşgeldin bu ay o ay olur inşallah

Uf aman bende nefret ediyorum git gide gun geçtikce daha da uzaklaşıyorm ilk zamanlar belki severim umudum vardi simdi hic yok sevmek de istemiyorum böyle bir insanı Zeynep ismi
İsmi güzelmiş,benim yeğenimin de ismi Zeynep,kv olduğu için qıcık oluyosun,şimdiden kafana takma boyle konulari bilinçaltini etkiliyor,akişina birak

G Gzmyts53 Ayy miniğimizimi gördün seeenn🥹🥹 Sırada kalp atışları inşallah çok güzel haberlerle beklemedeyiz seni aşko🥰 hamilelik nasıl gidiyor belirti falan varmı 😅
Keseyi ve yolksac kesesini gördük şimdilik 🙈 belirti olarak göğüslerim çok fena bide ara ara hafif ağrılar olup geçiyor o kadar 😍

X