- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Hoşgeldin kuzum bu aradaa :* valla hiç sevmem öyle konuları yani herkesin hayalinde bir isim vardır buna karışması çok saçmaBende sürekli o söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin kuzum bu aradaa :* valla hiç sevmem öyle konuları yani herkesin hayalinde bir isim vardır buna karışması çok saçmaBende sürekli o söylüyor
Ay niyekiiiKonya benim için coook manidar bir şehir
Yok 99’luyum x kuşağının son fertlerinden z kuşağı ile alakam yoktur kendilerini abartılı bi nesil olarak görmekteyimEvet canim gerçekten başkasının mutluluğuna mutlu olmak büyük yürek ister ,o yürekde hepimizde var inşaallah bizler de hamiş haberlerimizle sizleri sevindiricez
Biyerden bebek sesimi geldikiz sen Z kuşagimisin
Maşallah size canım darısı pıt pıtları duymayaTeyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için yolksac varsa bebekte var demektir dedi
Bugün yarın ve diğer gün boş geçme.. hoşgeldin bu ay o ay olur inşallahMerhaba,gezerken bu topiğe denk geldim kızlar.Hepimize uğur getirmesini dilerim…aranıza kabul ederseniz de çok sevinirim daima burda olurum
Bende 8 aydır bebiş isteyip yumurtlayıp tutturamayan tavuklardanım galiba
O yüzden Laboquick ovülasyon testi satın aldım.Bir haftadır kullanıyorum bugünki testi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Acaba yumurtlama oldu mu?
Dün gece birliktelik yaşadık.Umarım bu sefer olur.
Hoşbuldum canımHoşgeldin kuzum bu aradaa :* valla hiç sevmem öyle konuları yani herkesin hayalinde bir isim vardır buna karışması çok saçma
İsmi güzelmiş,benim yeğenimin de ismi Zeynep,kv olduğu için qıcık oluyosun,şimdiden kafana takma boyle konulari bilinçaltini etkiliyor,akişina birakUf aman bende nefret ediyorum git gide gun geçtikce daha da uzaklaşıyorm ilk zamanlar belki severim umudum vardi simdi hic yok sevmek de istemiyorum böyle bir insanı Zeynep ismi
Doktor yumurtlama olmak üzere dediyse bu testlere pek itibar etme aşko sen değerlendirBenimde bir iki sefer oldu yumurtlama dönemindeyim ya ondan sanirim testimde dünkü ile ayni cok bi gelisme yok yani
kesinlikle canımmm en önemlisi biziz valla bizim isteklerimiz kusura bakmasınlar :)Hoşbuldum canım
Zaten denilenleri takmıyorum
Sonuçta biz büyüteceğiz
Canım gynoseed ismi ben n11 den almıştım trendyolda da var zaten aynı satıcı ama ozaman n11 daha uygunduVajina girişinde falan sıkıntı yok bende ya rahim ağzını naboti kistleri darlaştırmış neydi tam adı o jelin
Evet şimdilik alakan yok inşaallah bebişin olsun gör o zaman nasıl oluyo alakaYok 99’luyum x kuşağının son fertlerinden z kuşağı ile alakam yoktur kendilerini abartılı bi nesil olarak görmekteyim
Biz bide yurt dışında olduğumuz için Kv torununu senede bir veya iki görecekkesinlikle canımmm en önemlisi biziz valla bizim isteklerimiz kusura bakmasınlar :)
Yurtdişinda hangi şehirde?Biz bide yurt dışında olduğumuz için Kv torununu senede bir veya iki görecek
Kafamı yormuyorum hiç
AlmanyaYurtdişinda hangi şehirde?
Çok güzelAlmanya
Bikere burda konu açılmıştı gurbetle ilgili yorum yapmıştım bir gün ceza yemiştimAlmanya
en iyisi :)Biz bide yurt dışında olduğumuz için Kv torununu senede bir veya iki görecek
Kafamı yormuyorum hiç
Aaa nedenyurtdişiyla ilgili konuşmak yasakmi?Bikere burda konu açılmıştı gurbetle ilgili yorum yapmıştım bir gün ceza yemiştim
Onun için artık almaya demekten bile korkar oldum
Mesela yumurtlama geçti bende yani pik olmuştu 2 gün önce şimdi çok fazla akıntım var başka hiç belirtim yok bu ne olabilir sizce ?en iyisi :)