- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.861
Aminn canmKuzum sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah cok sevindim maşallah
Teşekkür ederim canım aminGözün aydın canım benim çok sevindim çok şükür Allah güzel sağlıklı hayırlı ömür versin
dilerim en kısa zamanda sende hamiş olursunBen hala hamile kalmaya çalışıyorumdoğuran arkadaşların bebişleri hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün
YaaBende 11 Temmuz da doğurdum
İnşallah canım benim Allah razı olsunTeşekkür ederim canım amin
dilerim en kısa zamanda sende hamiş olursun
canım gözünüz aydın olsun saglikla buyut kuzunuTeşekkür ederim canım AminnAlper Kaan teyzesi
Sağol canım evet 10 gün erken geldiYaahayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğum tarihinde mi geldi sanki erken gelmiş
Teşekkür ederim canımSelaam kizlaruzuuuun aradan sonra nihayet gele bildim MaşaAllah kizlar dogurmuş M mucizeOldu M melek076 Ginnys
Hayırlı,saglıkli evlat olsunlar inşaAllah
Nerelerdesin aşkom yaSelaam kizlaruzuuuun aradan sonra nihayet gele bildim MaşaAllah kizlar dogurmuş M mucizeOldu M melek076 Ginnys
Saol canım Allah razı olsunSelaam kizlaruzuuuun aradan sonra nihayet gele bildim MaşaAllah kizlar dogurmuş M mucizeOldu M melek076 Ginnys
Nerelerdesin aşkom yahoşgeldin
Cok iyi yaptın aşkomhoş bulduk canimmm yaz çarpti diyelim havalarin sogumasıyla hemen soluğu burda aldim
İyiyim kızzz hala güzel haber yok yarın yani bu gün oldu artık 3. Aşılamam var
KimsiiinYa şurda ne gunlerımız geçtiiiikullanıcı adımı degıstırdım ondan tanıyamazsınız iyiyiz çok şükür kızımın gelişi için gün sayıyorummm 29. Haftadayızz . siz ne yapıyorsunuz kızlar
Hadi bu son olsun kavuş bebeğine aşkımİyiyim kızzz hala güzel haber yok yarın yani bu gün oldu artık 3. Aşılamam varinşallah güzel haberler veririm 14 gün sonra
Sen kimsinYa şurda ne gunlerımız geçtiiiikullanıcı adımı degıstırdım ondan tanıyamazsınız iyiyiz çok şükür kızımın gelişi için gün sayıyorummm 29. Haftadayızz . siz ne yapıyorsunuz kızlar
Sen ne durumdasın kuzum bende arada geliyorum bakıyorum kimsecikler yok artıkBen hala arada uğrayıp bakıyorum güzel haberi olan vardır belki diye