- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.841
Of ama napiyim böyle kuruma çizgisi mi olurKız beni heveslendirme
Ay baya geçmiş ama ne biliyim aşkım ya ilk yaptığında hiç bişey yok muydu yaniAşkım düm saat 5.24 de yaptım testi sonra uyudum gece 2 de baktım öyleydi işte 9 saat geçmiş üstünden
Bi testim daha var aşkım ama sabahtır su içiyorum bayramda yediklerimi yok etmem lazımOf ama napiyim böyle kuruma çizgisi mi olurbaşka test var mı aşkım yapsan
Valla o zaman çok didikleyemedim ya çok uykum vardı belirgin bi çizgi görmeyince yattım uyudumAy baya geçmiş ama ne biliyim aşkım ya ilk yaptığında hiç bişey yok muydu yani
Aşkom ne demek didikleyemedim uygun saatlerde test yapar mısın litfenValla o zaman çok didikleyemedim ya çok uykum vardı belirgin bi çizgi görmeyince yattım uyudumbide bu gün 44. Gün artık varsa çıkar diyordum
Ay yarın güzel haber ver inşallah aşkom yaBi testim daha var aşkım ama sabahtır su içiyorum bayramda yediklerimi yok etmem lazımtesti belki yarın sabah yaparım
Kız ne bileyim ihtimal vermedim hiç bayram öncesi erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkınca bayramda hiç dikkat etmedim temizlik falan baya yordum kendimiAşkom ne demek didikleyemedim uygun saatlerde test yapar mısın litfen
İnşallah canım rabbim hayırlısı ile pozitif görmeyi nasip etsin artık bana daAy yarın güzel haber ver inşallah aşkom ya
Off temizlik hiç bitmiyo zaten aşkoKız ne bileyim ihtimal vermedim hiç bayram öncesi erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkınca bayramda hiç dikkat etmedim temizlik falan baya yordum kendimi
Amiin inşallah aşkımİnşallah canım rabbim hayırlısı ile pozitif görmeyi nasip etsin artık bana da
Gözün aydın canım rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahzlar ben doğurdumşu an 16 günlük olduk toparlandık biraz bebeğim doktorun söylediği tarihi bekledi 10 Temmuz da geldi
Darısı güzel annelerim ve anne adaylarım sizlerin başınaMucizemmm16 Ginnys Veziir _Umutlu_Pozitif_ M melek076 ve diğer canlar
Teşekkür ederim canım AminnGözün aydın canım rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallahİsmi ne oldu
Katılık varsa kabızlık vardır doktora söyleBizimde 4.günden sonra ağlama krizleri başlıyor yapamıyor die bende fitil veriyorum aslında hiç vermek istemiyorum ama 3 4 saat boyunca aralıksız ağlıyor napıcam hiç bilmiyorum .Kakasıda şöyle yapınca küçük bi parça sert geliyor gerisi normal bişekilde geliyor canım inşallah normale dönerler yaa
Maşallah adıyla yaşasın hayırlı evlat olsun hiç üzmesin annesiniTeşekkür ederim canım AminnAlper Kaan teyzesi
Kuzum sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah cok sevindim maşallahzlar ben doğurdumşu an 16 günlük olduk toparlandık biraz bebeğim doktorun söylediği tarihi bekledi 10 Temmuz da geldi
Darısı güzel annelerim ve anne adaylarım sizlerin başınaMucizemmm16 Ginnys Veziir _Umutlu_Pozitif_ M melek076 ve diğer canlar
Bende 11 Temmuz da doğurdumzlar ben doğurdumşu an 16 günlük olduk toparlandık biraz bebeğim doktorun söylediği tarihi bekledi 10 Temmuz da geldi
Gözün aydın canım benim çok sevindim çok şükür Allah güzel sağlıklı hayırlı ömür versinzlar ben doğurdumşu an 16 günlük olduk toparlandık biraz bebeğim doktorun söylediği tarihi bekledi 10 Temmuz da geldi