Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin aşkımm inşallah tüp bebek için gittim cihazlardan birinde gaz kaçağı var dediler boşa geçirmeyelim bi ayı aşılama yapalım dedi doktor hadi bi daha yapalım aşılama deyiverdik
Hahahaha vardır bunda da bi hayır kuzum belki tüp bebeğe gerek yoktur belli olmaz

Şükür diyelim canım en son boş gebelikten kürtaj oldum 3 ay yeni doldu . Tekrar denemeye de korkar oldum . Bekliyorum öyle nasibimizi . Sizleri sormalı eski ekibi çok özledim valla
Çok üzüldüm kuzum inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin Rabbim sağlıkla da kucağına al inşallah valla bende işler bu arkadaşa sarmış vaziyette aşkom bebek falan yok zaten hpv riskim var hala ayrıca da kronik servisit varmış erken menopoz şeysi falan hepsi birbirine girmiş vaziyette

Çok geçmiş olsun sana da canım inşallah tez zamanda atlatırsın bu süreci güzel haberlerle gelirsin Bende kürtajdan sonra böyle bezeye benzer birşey fark ettim cinsel organımda çok afedersin bende geçtikten sonra eşimde de çıktı çok korktum geçti ikimizde de ama insanın aklına bir sürü şey geliyor doktora da gitmedim kafayı toplayamadığım için sadece enfeksiyondan olmuştur diye umuyorum

Sağol canım inşallah bakalım ay geçti mi cok sevindim bunu duyduğuma inanki belki enfeksiyondandır dediğin gibi sen yinede doktora gittiğinde söyle eğer enfeksiyondansa falan ilaç verirler ikinize de kuzum

Sağol canım inşallah bakalım ay geçti mi cok sevindim bunu duyduğuma inanki belki enfeksiyondandır dediğin gibi sen yinede doktora gittiğinde söyle eğer enfeksiyondansa falan ilaç verirler ikinize de kuzum
Bakalım en yakın zamanda tekrardan başlamayı planlıyorum .. inşallah hepimiz güzel haberlele geliriz buraya

Ayy cok heyecanlı yarın mı kan vercen kuşum
Evet evet evettt sabah gidecem hiç test yapmadan 14. Güne girdimmm 11. Gün kahverengi akıntı oldu iç çamaşırımda çok az fitil kalıntılarının arasında fark ettim yerleşme diye düşünüyorum hemşireyi aradım oda yerleşme kanamasına yordu inşallah güzel haberler veririm gün içinde

Kuzum bebis varrr hayirli olsun neler yapiyosunuz ozlendinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…