- 17 Nisan 2021
- 4.133
- 3.705
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.881
Amin aşkımm inşallahHadi bu son olsun kavuş bebeğine aşkım
Hahahaha vardır bunda da bi hayır kuzumAmin aşkımm inşallahtüp bebek için gittim cihazlardan birinde gaz kaçağı var dediler boşa geçirmeyelim bi ayı aşılama yapalım dedi doktor hadi bi daha yapalım aşılama deyiverdik
Öyle tabi sen napıyosun nasılsın en son test falan yaptırıyorsun ama ne içindi hatırlayamıyorum canım ya iyisindir inşallahHahahaha vardır bunda da bi hayır kuzumbelki tüp bebeğe gerek yoktur belli olmaz
Şükür diyelim canım en son boş gebelikten kürtaj oldum 3 ay yeni doldu . Tekrar denemeye de korkar oldum . Bekliyorum öyle nasibimizi . Sizleri sormalı eski ekibi çok özledim vallaSen ne durumdasın kuzum bende arada geliyorum bakıyorum kimsecikler yok artık
Çok üzüldüm kuzum inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin Rabbim sağlıkla da kucağına al inşallahŞükür diyelim canım en son boş gebelikten kürtaj oldum 3 ay yeni doldu . Tekrar denemeye de korkar oldum . Bekliyorum öyle nasibimizi . Sizleri sormalı eski ekibi çok özledim valla
Çok geçmiş olsun sana da canım inşallah tez zamanda atlatırsın bu süreci güzel haberlerle gelirsinÇok üzüldüm kuzum inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin Rabbim sağlıkla da kucağına al inşallahvalla bende işler bu arkadaşa sarmış vaziyette aşkom bebek falan yok zaten hpv riskim var hala ayrıca da kronik servisit varmış erken menopoz şeysi falan hepsi birbirine girmiş vaziyette
Sağol canım inşallah bakalımÇok geçmiş olsun sana da canım inşallah tez zamanda atlatırsın bu süreci güzel haberlerle gelirsinBende kürtajdan sonra böyle bezeye benzer birşey fark ettim cinsel organımda çok afedersin bende geçtikten sonra eşimde de çıktı çok korktum geçti ikimizde de ama insanın aklına bir sürü şey geliyor doktora da gitmedim kafayı toplayamadığım için sadece enfeksiyondan olmuştur diye umuyorum
Bakalım en yakın zamanda tekrardan başlamayı planlıyorum .. inşallah hepimiz güzel haberlele geliriz burayaSağol canım inşallah bakalımay geçti mi cok sevindim bunu duyduğuma inanki belki enfeksiyondandır dediğin gibi sen yinede doktora gittiğinde söyle eğer enfeksiyondansa falan ilaç verirler ikinize de kuzum
Hadi güzel haberlerle gel kuzumBakalım en yakın zamanda tekrardan başlamayı planlıyorum .. inşallah hepimiz güzel haberlele geliriz buraya
Son 3 gün aşko test falan yapmadımVeziir aşkom ne durumdasın nasıl gidiyo
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba bende hamileyim .
iyi sohbetler
Ayy cok heyecanlıSon 3 gün aşko test falan yapmadımbekliyorum direk kan vericem
Evet evet evettt sabah gidecemAyy cok heyecanlıyarın mı kan vercen kuşum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Negatif canım tüp bebek başlarız bu ay inşallahAyy cok heyecanlıyarın mı kan vercen kuşum
Yaa negatif miNegatif canım tüp bebek başlarız bu ay inşallah
Amin canım inşallahYaa negatif miinşallah tüp bebekle bebişini kucağına al aşkom
Kuzum bebis varrr hayirli olsun neler yapiyosunuz ozlendinzCanım benim biz bıraktığın yerdeyiz halayoruldum ben de bekle bekle saldım artık düşünmüyorum bile. Kendimi diyet ve spora verdim yeniden. Gelmek isterse biz burdayız yani maşallah kuzuna yaa ne çabuk geçmiş zaman tam ısırmalık olmuştur şimdi bizim yerimize bol bol öp kokla prensesi