- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.901
Neler yapiyosunuz özlendiniz kızlarYaa negatif miinşallah tüp bebekle bebişini kucağına al aşkom
Guzel haberler ver canim yaz mutlakaEvet evet evettt sabah gidecemhiç test yapmadan 14. Güne girdimmm 11. Gün kahverengi akıntı oldu iç çamaşırımda çok az fitil kalıntılarının arasında fark ettim yerleşme diye düşünüyorum hemşireyi aradım oda yerleşme kanamasına yordu inşallah güzel haberler veririm gün içinde
Malesef canım güzel haberim yokGuzel haberler ver canim yaz mutlaka
Valla ben sürünüyorum bildiğin aşkom sen neler yapıyorsun ay bende özledimNeler yapiyosunuz özlendiniz kızlar
Noldu kuzu negatifmi yine. Olsun zaten tup bebek yapacaktin uzulme lütfen nolurMalesef canım güzel haberim yokhatta o kadar bitik bir haldeyim ki anlatamam
Asko umre yolcusuyum ayın 5 inde insallah hazirlik yapiyorum. Amh 0.8 e dustu bebek hala olmuyorValla ben sürünüyorum bildiğin aşkom sen neler yapıyorsun ay bende özledim
Hayırla git gel aşkom Allah kabul etsinAsko umre yolcusuyum ayın 5 inde insallah hazirlik yapiyorum. Amh 0.8 e dustu bebek hala olmuyorcocuklqr buyuyor ayni
Kimbilir amh kaç bu ay kombo yapıp yumurtalıkların anasını ağlattımAsko umre yolcusuyum ayın 5 inde insallah hazirlik yapiyorum. Amh 0.8 e dustu bebek hala olmuyorcocuklqr buyuyor ayni
Noldu aşkoommMalesef canım güzel haberim yokhatta o kadar bitik bir haldeyim ki anlatamam
Aşılama negatif tüp bebek sürecindeyim dün opu oldu yumurta toplama 1 yumurta toplanmış sadece foliküller boş çıkmışNoldu kuzu negatifmi yine. Olsun zaten tup bebek yapacaktin uzulme lütfen nolur
Dün opu oldum bir sürü yumurta gözüküyordu kontrollerde sadece 1 yumurta toplanmış folikülller boş çıkmışNoldu aşkoomm
Dur bakalım belki dollenecek stres yapma lutfen.Aşılama negatif tüp bebek sürecindeyim dün opu oldu yumurta toplama 1 yumurta toplanmış sadece foliküller boş çıkmışo toplanan yumurta da döllenmedi henüz
Stres yapma canim lutfen. Bi bakalim sonuc ne olacak. Mutlaka etiketle benidr olurmu. Yada whatsaptan yaz.Dün opu oldum bir sürü yumurta gözüküyordu kontrollerde sadece 1 yumurta toplanmış folikülller boş çıkmışo toplanan da döllenmedi henüz. Normalde 16 18. Saatlerde döllenmesi gerekirmiş bu gün eşim 24 saat sonrasında embriyolog ile görüşmüş henüz döllenmedi izliyoruz demişler
Opu sonrası 17 18 saat sonra döllenme oluyormuş eşimin sorduğunda 24 saat geçmiştiDur bakalım belki dollenecek stres yapma lutfen.
güzel dusunelim guzel olsun. Biliyorum cok zorlu sureclerden geciyosun. Ama bak yavas yavas istedigine ulasmaya yakinsin sonucta artik bi yola girdin sonu guzel olacakOpu sonrası 17 18 saat sonra döllenme oluyormuş eşimin sorduğunda 24 saat geçmişti
Dur bakalım aşkım bi sakin ol yarın güzel haber alırız inşallahDün opu oldum bir sürü yumurta gözüküyordu kontrollerde sadece 1 yumurta toplanmış folikülller boş çıkmışo toplanan da döllenmedi henüz. Normalde 16 18. Saatlerde döllenmesi gerekirmiş bu gün eşim 24 saat sonrasında embriyolog ile görüşmüş henüz döllenmedi izliyoruz demişler
Hayırlı olsun aşko iyi olmuşBu arada bende 1-2 aya kadar kendime sürec verdim. Tup bebek dusunuyorum
Evet tatlım çok şükür 3 yıldan sonra geldi bizimkiKuzum bebis varrr hayirli olsun neler yapiyosunuz ozlendinz
güzel dusunelim guzel olsun. Biliyorum cok zorlu sureclerden geciyosun. Ama bak yavas yavas istedigine ulasmaya yakinsin sonucta artik bi yola girdin sonu guzel olacak
Kızlar doktor aradı malesef döllenme olmamışDur bakalım aşkım bi sakin ol yarın güzel haber alırız inşallah